Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, schuttingen plaatsen, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, wand van gipsplaten plaatsen, schutting op maat maken x2, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoogvliet Rotterdam:

Composiet vensterbank verkleinen

Ik heb een composiet vensterbank en deze dient verkleind te worden omdat de keuken daar komt. Er komt een koelkast voor te staan, en ik wil voorkomen dat deze beschadigd word door de vensterbank. Keuken komt op 1 februari.

Klussen in huis

Ik wil graag mijn trapmaantjes op de trap laten vervangen. Het kitwerk in de keuken vernieuwen. Slaapkamer, keuken en woonkamerraam opnieuw laten kitten. Tochtstrips bij voordeur- en achterdeur vervangen. Advies wat het beste is en probleemoplossend. Kieren in 3 slaapkamerramen, en keukenraam dichten.

11 tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Wij hebben een nieuwbouw woning en zijn samen met de buren (totaal 11 woningen) op zoek naar iemand die onze tuinen 20 cm zou kunnen uitgraven, de grond kan worden afgevoerd en daarna opgehoogd met zand. De tuinen zijn+/- 530 breed en variërend van 8 meter diep tot 11 meter diep. We hebben nu de sleutel van onze woningen nog niet maar dit zal in week 49 worden. Het uitgraven zou in week 50 moeten gebeuren. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Inmeten en monteren storemax schuifdeuren

Op zolder willen we graag schuifdeuren onder de schuine wanden. In de folder zag ik de Storemax basic zelfbouwkasten. Aangezien wij zelf niet erg handig zijn en een tekort hebben aan tijd, wil ik graag weten wat de kosten zijn om dit te laten doen. Inclusief inmeten en materiaal.

Kozijnen repareren/vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die aan de voorzijde van mijn woning de kozijnen kan repareren/vervangen. De kozijnen beginnen namelijk bol te staan. Het werk moet gebeuren op de begane grond en de eerste verdieping.

Badkamertegels schilderen

Het betreft een offerte aanvraag voor het schilderen van mijn badkamer van 3,50 meter bij 1,85 meter.

Horren monteren in kunststof en houten kozijnen

Graag wil ik een prijsopgave voor het plaatsen van 8 horren. Betreft op 1e etage naar buiten slaande ramen. En op de 2e etage binnen kiep/slaande ramen. Per verdieping 4 ramen. Ik heb de raamhor al in bezit moet enkel nog gemonteerd worden. De afmetingen kan ik via de mail sturen.

Plissé hordeur laten plaatsen

Ik wil een dubbele plisse hordeur laten plaatsen met cassette. Breedte 172 cm hoogte 232 cm. Kleur: Crème. Gaas: grijs. Ik zoek een partij die de hor kan leveren en plaatsen.

Kapot rolgordijn repareren

De plakrand van het rolgordijn is gedeeltelijk losgelaten en hangt los

Hanglamp boven eethoek plaatsen

Graag zou ik spoedig (bij voorkeur aankomende week) de door mij aangekochte hanglamp willen laten monteren boven de eethoek. De aansluiting is nog geen 50 cm verwijderd van de eettafel. In afwachting van een vrijblijvende prijsopgave.

Bruynzeel hordeur plaatsen

Bruynzeel hordeur plaatsen. Afmeting 2.05 meter x 85 cm.

Houten schrootjes plafond bekleden met kunststof schroten

Er hangt een verlaagt houten schroten plafond, deze zou ik graag laten bekleden met kunststof schroten 4 bij 5. 70 meter

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik wil mijn tuinhuis laten slopen en puin laten afvoeren. Tuinhuis is 6 x 4 meter (ongeveer) en bestaat voornamelijk uit hout. Wel moet stenen vloer worden verwijderd. Fundering kan blijven liggen. Huisje staat op een volkstuincomplex in Hoogvliet (Rotterdam). Vanaf parkeerplaats is het 100 meter naar huisje. Er kan met een klein karretje over toegang pad worden gereden.

Plinten verstek zagen

Ik heb plinten gekocht bij Praxis, hoge witte plinten. Met de hand verstek zagen lukt totaal niet. Ik wil graag dat de plinten op verstek worden gesneden. Hierbij heb ik hulp nodig. Kunt u mij aangeven wat de mogelijkheden zijn? 60 m2 vloer.

Betonblokken in voortuin vervangen

Ik heb schade aan mijn voortuin waardoor mijn oude betonblokken weg moeten en nieuwe gelegd moeten worden. Ik wil graag alle kosten weten met het leggen: monteur kosten, verwijderen en afvoer van de oude blokken et cetera. Er moeten nieuwe stenen komen, graag vastkitten. Betreft ongeveer 30 blokken van 15 bij 15 cm.

Slaapkamerkasten laten monteren

Ik wil graag twee slaapkamerkasten laten monteren. Het zijn kasten met schuifdeuren. Deze zijn nieuw in een doos en staan al in de ruimte waar de kasten moeten komen. Het gaat dus uitsluitend om het monteren van de kasten. De klant wenst bij voorkeur zo snel mogelijk, maar het mag ook gerust iets langer duren.

Kleine montageklusjes in huis

Ik wil graag 3 rolgordijnen op laten hangen, een deurklink vast laten zetten, 4 fotolijsten ophangen, een douchestang monteren en de buitenlamp in de tuin laten nakijken.

Douchwand laten plaatsen

In onze seniorenflat is een open douche waardoor het water overal naar toe loopt. Graag zou ik daar een douchewand omheen laten plaatsen. Na 27 juli gaan wij de flat bewonen. En ook na 27e per mobiel te bereiken.

Plissehor tegen aluminium pui plaatsen

Het betreft het plaatsen van een plissehor tegen een aluminium schuifpui.

Glas in dakraam vervangen

Ik wil een dakraam laten vervangen op de zolder. Wat zijn de kosten inclusief plaatsen. Alleen het glas moet vervangen worden. De afmetingen kan ik doorgeven als ik contact met u heb.

Vensterbanken in keuken en woonkamer vervangen

De vensterbank in de woonkamer zit op dit moment helemaal los. Deze zou ik graag willen vervangen. Hij is ongeveer 2.60 meter lang en 30 cm breed. Daarnaast zou ik graag advies willen hebben over de vensterbank in de keuken. Deze is op zich nog prima echter zou ik wel willen dat het 1 geheel wordt.

L-vormig spanplafond monteren

Graag willen wij een spanplafond in de slaapkamer, de slaapkamer heeft een L- vorm. Het rechte stuk is 6 meter bij 3 meter en korte stuk is 3 meter bij 2 meter. In totaal komen er 15 spotjes.

Wasmachine laten repareren

Haier hwd80-1482-df is het bevestegingspunt van afgebroken tijdens de verhuizing en zou dit graag laten maken of een total los verklaring willen hebben graag reactie via mail ivm werk

Klussen binnen en buiten

Er dienen een aantal werkzaamheden uitgevoerd te worden. Op de begane grond wil ik graag een tweehands zonnescherm, handmatig, van 3.75 meter breed laten monteren. Daarnaast dient er een stopcontact geplaatst te worden, een klein plafond in een kast gemonteerd en het plaatsen van een vogelwering.

Ingebouwde kasten afbreken en een muur plaatsen

Ingebouwde kasten afbreken en een muur plaatsen