Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, tuin bestrating leggen, toileten en badkamer renovatie, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoogvliet Rotterdam:

Jacuzzi verwijderen en afvoeren

Ik wil mijn jacuzzi uit de tuin laten verwijderen. Dit moet met behulp van een hijskraan. En deze ook laten afvoeren. Wie kan mij helpen en wat zijn de kosten?

Diverse werkzaamheden nieuwe woning

Binnenkort nemen wij de intrek in een nieuwe woning aan de Platte Driedijk in Hoogvliet. Verdieping: 1. Herstellen van een losliggende vensterbank; 2. Vervanging dakbedekking (dakranden, eerste 80 cm.); 3. Repareren/vervangen stalen hekwerk en voorstel eventuele alternatieven; 4. Verwijderen vervuiling onder de daktegels. Begane grond: 1. Vervanging kunststof schroten/aftimmering in berging en badkamer door sauswerk; 2. Inkorten deur of plaatsen ventilatierooster in douche en meterkast t.b.v. verbetering van de ventilatie; 3. Vervangen douchebak en daarna terugplaatsen douchescherm, daarna tenminste 1-zijdig kitten; 4. Plaatsen van 3 extra groepen met 1 aardlekschakelaar in de groepenkast inclusief leidingwerk naar geaard stopcontact (vaatwasser, airco en wasdroger); 5. Vervanging van de bitumen dakbedekking; 6. Vervangen van de dakranden (eerste 80 cm vanaf de randen, betreft alleen het gedeelte boven de woonkamer) 7. Verbeteren bevestiging gevelbekleding (hout) boven de woonkamer; 8. Vervanging houten gevelbekleding aan de dakterraszijde; 9. Vervanging onderdorpels en een deel van de stijl (houtrot aantasting); 10. Aanbrengen van een co-melder in slaapkamer 1e verdieping; 11. Aanbrengen rookmelders entreehal en overloop; 12. Installeren ringbel of andere beveiliging t.b.v. voordeur. Wij verzoeken u offerte uit te brengen voor bovenstaande klussen, gespecificeerd naar item op de lijst.

Carport renoveren plus uitbreiden

Onze carport heeft een renovatie nodig. Boeiborden moeten vervangen. Dak vernieuwen. Carport moet ook met 1,5 meter vergroot worden aan de zijkant.

Cementtegels leggen in keuken

Ongeveer 4m2 cementtegels leggen in mijn keuken, de laminaatvloer is eruit gehaald dus er is alleen nog een betonvloer over. De tegels heb ik al aangeschaft.

Uitsparing realiseren in een koof

Ik wil graag een uitsparing laten maken van 60 x 50 cm in een koof van gipsplaat om bij de verdeler van de cv op de eerste en tweede verdieping te komen. Tevens een uitsparing van hetzelfde formaat in een koof om bij de rookgasafvoer van de cv te komen. Deze uitsparingen moeten dan ook weer worden afgesloten met een plaat door middel van schroeven.

Tuin renovatie

Ik wil 2 stukjes van mijn voortuin laten renoveren. De oude bestrating en aarde eruit, nieuwe erin, inclusief eventueel ophogen en egaliseren. Verder moet er een palmboom geleverd en geplaatst worden en een ijzeren hek van 6 meter inclusief een poort.

Composiet vensterbank verkleinen

Ik heb een composiet vensterbank en deze dient verkleind te worden omdat de keuken daar komt. Er komt een koelkast voor te staan, en ik wil voorkomen dat deze beschadigd word door de vensterbank. Keuken komt op 1 februari.

Klussen in huis

Ik wil graag mijn trapmaantjes op de trap laten vervangen. Het kitwerk in de keuken vernieuwen. Slaapkamer, keuken en woonkamerraam opnieuw laten kitten. Tochtstrips bij voordeur- en achterdeur vervangen. Advies wat het beste is en probleemoplossend. Kieren in 3 slaapkamerramen, en keukenraam dichten.

11 tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Wij hebben een nieuwbouw woning en zijn samen met de buren (totaal 11 woningen) op zoek naar iemand die onze tuinen 20 cm zou kunnen uitgraven, de grond kan worden afgevoerd en daarna opgehoogd met zand. De tuinen zijn+/- 530 breed en variërend van 8 meter diep tot 11 meter diep. We hebben nu de sleutel van onze woningen nog niet maar dit zal in week 49 worden. Het uitgraven zou in week 50 moeten gebeuren. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Inmeten en monteren storemax schuifdeuren

Op zolder willen we graag schuifdeuren onder de schuine wanden. In de folder zag ik de Storemax basic zelfbouwkasten. Aangezien wij zelf niet erg handig zijn en een tekort hebben aan tijd, wil ik graag weten wat de kosten zijn om dit te laten doen. Inclusief inmeten en materiaal.

Kozijnen repareren/vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die aan de voorzijde van mijn woning de kozijnen kan repareren/vervangen. De kozijnen beginnen namelijk bol te staan. Het werk moet gebeuren op de begane grond en de eerste verdieping.

Badkamertegels schilderen

Het betreft een offerte aanvraag voor het schilderen van mijn badkamer van 3,50 meter bij 1,85 meter.

Horren monteren in kunststof en houten kozijnen

Graag wil ik een prijsopgave voor het plaatsen van 8 horren. Betreft op 1e etage naar buiten slaande ramen. En op de 2e etage binnen kiep/slaande ramen. Per verdieping 4 ramen. Ik heb de raamhor al in bezit moet enkel nog gemonteerd worden. De afmetingen kan ik via de mail sturen.

Plissé hordeur laten plaatsen

Ik wil een dubbele plisse hordeur laten plaatsen met cassette. Breedte 172 cm hoogte 232 cm. Kleur: Crème. Gaas: grijs. Ik zoek een partij die de hor kan leveren en plaatsen.

Kapot rolgordijn repareren

De plakrand van het rolgordijn is gedeeltelijk losgelaten en hangt los

Hanglamp boven eethoek plaatsen

Graag zou ik spoedig (bij voorkeur aankomende week) de door mij aangekochte hanglamp willen laten monteren boven de eethoek. De aansluiting is nog geen 50 cm verwijderd van de eettafel. In afwachting van een vrijblijvende prijsopgave.

Bruynzeel hordeur plaatsen

Bruynzeel hordeur plaatsen. Afmeting 2.05 meter x 85 cm.

Houten schrootjes plafond bekleden met kunststof schroten

Er hangt een verlaagt houten schroten plafond, deze zou ik graag laten bekleden met kunststof schroten 4 bij 5. 70 meter

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik wil mijn tuinhuis laten slopen en puin laten afvoeren. Tuinhuis is 6 x 4 meter (ongeveer) en bestaat voornamelijk uit hout. Wel moet stenen vloer worden verwijderd. Fundering kan blijven liggen. Huisje staat op een volkstuincomplex in Hoogvliet (Rotterdam). Vanaf parkeerplaats is het 100 meter naar huisje. Er kan met een klein karretje over toegang pad worden gereden.

Plinten verstek zagen

Ik heb plinten gekocht bij Praxis, hoge witte plinten. Met de hand verstek zagen lukt totaal niet. Ik wil graag dat de plinten op verstek worden gesneden. Hierbij heb ik hulp nodig. Kunt u mij aangeven wat de mogelijkheden zijn? 60 m2 vloer.

Betonblokken in voortuin vervangen

Ik heb schade aan mijn voortuin waardoor mijn oude betonblokken weg moeten en nieuwe gelegd moeten worden. Ik wil graag alle kosten weten met het leggen: monteur kosten, verwijderen en afvoer van de oude blokken et cetera. Er moeten nieuwe stenen komen, graag vastkitten. Betreft ongeveer 30 blokken van 15 bij 15 cm.

Slaapkamerkasten laten monteren

Ik wil graag twee slaapkamerkasten laten monteren. Het zijn kasten met schuifdeuren. Deze zijn nieuw in een doos en staan al in de ruimte waar de kasten moeten komen. Het gaat dus uitsluitend om het monteren van de kasten. De klant wenst bij voorkeur zo snel mogelijk, maar het mag ook gerust iets langer duren.

Kleine montageklusjes in huis

Ik wil graag 3 rolgordijnen op laten hangen, een deurklink vast laten zetten, 4 fotolijsten ophangen, een douchestang monteren en de buitenlamp in de tuin laten nakijken.

Douchwand laten plaatsen

In onze seniorenflat is een open douche waardoor het water overal naar toe loopt. Graag zou ik daar een douchewand omheen laten plaatsen. Na 27 juli gaan wij de flat bewonen. En ook na 27e per mobiel te bereiken.

Plissehor tegen aluminium pui plaatsen

Het betreft het plaatsen van een plissehor tegen een aluminium schuifpui.