Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hoogmade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hoogmade heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hoogmade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hoogmade of directe omgeving.

12 klanten uit Hoogmade bevelen een bij Casius in Hoogmade aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoogmade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hoogmade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoogmade:

Horren monteren in slaapkamers

Kunnen jullie eerst komen kijken. Dan bestellen. Dan de twee horren monteren?

Reparatie zonnescherm

Ondergetekende heeft een elektrisch bediend knikarmzonnescherm van ca 13 jaar oud. Het scherm is maximaal uitgedraaid en de motor werkt niet meer. Vermoedelijk is het een defecte begrenzings-schakelaar. Wat moet reparatie ongeveer gaan kosten en op welke termijn is dat mogelijk? De motor is een TMS 550.

Vouwgordijnen en rolhorren op maat maken en plaatsen

Graag wil ik een offerte vragen van 5 vouwgordijnen te kopen en te laten plaatsen en 5 rolhorren voor andere ramen ook te kopen en te laten plaatsen. Vouwgordijnen voor geschatte afmetingen van 3 ramen 150 hoog en 120 breed en 2 vouwgordijnen voor ramen van geschatte afmeting 120 hoog en 100 breed. Gemiddelde prijs en kwaliteit. Ook 5 rolhorren van geschatte afmeting 5 ramen 100 breed en 120 hoog. Levering in overleg. Ik vraag dit voor het huis van mijn schoonzoon en dochter.

Vervangen houten vloer door woonkamer ...

Vervangen houten vloer door woonkamer (64 vierkante meter) door broodjesvloer. Slopen houten vloer en afvoeren materialen. En dan evt. nieuwe vloer aanleggen.