Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor slopen recreatiewoning:

Slopen recreatiewoning

Het gaat om het slopen van een recreatiewoning van +- 40 m2 (van hout en trespa platen), het slopen van 2 heuvels in de tuin met beplanting, het weghalen van tegels in de voor en achtertuin en het egaliseren van het perceel. De schuur achterin is al afgebroken en dat stuk van de tuin hoort niet meer bij het perceel (het perceel loopt nu tot en met de heuvels).
Onze klant uit Hoek van Holland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slopen recreatiewoning uit heel Nederland:

Recreatiewoning slopen op een eiland en kavel bouwrijp maken

Er is een bestaande recreatiewoning van 80 m2 op een eiland die gesloopt moet worden. Afvoer via ponton 2 minuten varen naar vaste wal.

Recreatiewoning slopen

De totaalsloop van een houten recreatiewoning van 32m2 met asbest dak. Ook staat er nog wat inboedel in wat weg moet en de tuintegels moeten eruit. Ook moet alles afgevoerd worden.

Slopen van een recreatiewoning

Wij willen een oude recreatiewoning uit bouwjaar 1950 laten slopen, zodat een aannemer daar een nieuwe recreatiewoning kan gaan bouwen. Daarvoor hebben we inmiddels de vergunning al ontvangen. De woning is gelegen aan een zandweg en daardoor mogelijk voor zeer zwaar materieel lastig of niet bereikbaar. De oppervlakte van de woning is 150 m² over twee verdiepingen, de inhoud is circa 300 m³. De woning is enkel steens met houten gevelbekleding, enkel glas en gebouwd op staal. Er is asbest rapportage nodig. Asbest is mogelijk aanwezig in de vloertegels van de hal (4 m²) en in 2 schoorstenen. Ook de betonnen plaatfundering moet volledig worden verwijderd. Het terrein moet volledig bouwrijp worden gemaakt. Wij wonen zelf in Rotterdam. Het staat u vrij om het terrein te betreden en de woning te bekijken. Wij willen daarna graag uw gedetailleerde offerte ontvangen.

Recreatiewoning slopen en kavel bouwrijp maken

Wij willen een oude recreatiewoning uit bouwjaar 1950 laten slopen, zodat een aannemer daar een nieuwe recreatiewoning kan gaan bouwen. Daarvoor hebben we inmiddels de vergunning al ontvangen. De woning is gelegen aan een zandweg en daardoor mogelijk voor zeer zwaar materieel lastig of niet bereikbaar. De oppervlakte van de woning is 150 m² over twee verdiepingen, de inhoud is circa 300 m³. De woning is enkel steens met houten gevelbekleding, enkel glas en gebouwd op staal. Er is asbest rapportage nodig. Asbest is mogelijk aanwezig in de vloertegels van de hal (4 m²) en in 2 schoorstenen. Ook de betonnen plaatfundering moet volledig worden verwijderd. Het terrein moet volledig bouwrijp worden gemaakt. Wij wonen zelf in Rotterdam. Het staat uw vrij om het terrein te betreden en de woning te bekijken. Wij willen daarna graag uw gedetailleerde offerte ontvangen.

Slopen recreatiewoning

Slopen van recreatiewoning. Circa 70 m2, hout met stenen fundering. Geen asbest. Wel dakleer en PUR isolatie. Afvoer van sloopafval en schoon opleveren van gebied. Eventueel stuk bos nog kappen, grond egaliseren en 70 m2 stelconplaten leggen voor plaatsen van nieuw chalet.

Slopen recreatiewoning

Slopen recreatiewoning 60 m2, schone materialen, geen asbest. Ook verwjderen kluiten/wortels bomen en voorbereidingen graafwerkzaamheden voor nieuwbouw.

Ik wil een bestaande recreatiewoning ...

Ik wil een bestaande recreatiewoning slopen en er een nieuwe houtskeletwoning laten bouwen. Een eenvoudige woning beneden kamer, keuken, bijkeuken en toilet, verdieping badkamer met 3 slaapkamers

Recreatiewoning verbouwen ivm mogelijke ...

Recreatiewoning verbouwen ivm mogelijke status ‘permanente bewoning’ moet voldoen aan woningwet 2003 Slopen: serre, binnenmuren (BG) Fundering: stabiliseren Vernieuw: cv, electriciteit, leidingen dak dakkapel Verplaats: meterkast Aanleg: badkamer (BG+1e) keuken (BG) kapverdieping (+ ramen) 3 paar tuindeuren trap (BG+1e) houten vloer (BG+1e) externe schoorsteen aanleggen+open haard

Bestaande recreatiewoning vergroten tot ...

Bestaande recreatiewoning vergroten tot bedrjifswoonruimte (oude ruimte slopen). Met aangebouwde fietsenschuur. Lengte 13 meter, breedte 6,5 meter, hoogte max. 9 meter. Benodigde ruimte beneden met keuken, kamer en badkamer/toilet. 1e verdieping 3 slaapkamers en zolderuimte = berging. Moet in huidige omgeving passen, red ceddar hout, roomkleurige ramen en dakkapel, dakpannen. Zoveel mogelijk zelfwerkzaamheid. Mogelijk met houtskeletbouw, afhankelijk van de kosten. Wel of geen fundering (nog niet bekend). Bouwaanvraag moet nog worden gedaan