Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hoek van Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hoek van Holland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hoek van Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hoek van Holland of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoek van Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, klussen in badkamer, vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, badkamer betegelen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Hoek van Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoek van Holland:

klussen aan een zomerhuisje

wij willen een paar dingen opknappen aan een zomerhuisje, tw ramen met kozijnen, een staander op een hoek en evt een vloer leggen. het huisje is geheel van hout. de ramen met kozijnen aan de hoek rechts = 160 br x 116 hoog en 95 br x 116 hoog. de ramen aan de zijkanten zijn beide 100 br x 120 hoog. De vloer kan optioneel zijn , ligt aan het werk. de locatie is gebonden aan seizoenen, dat kan in overleg.

Nieuwe douchecabine installeren na oude verwijderd te hebben

Het verwijderen van de bestaande douchecabine (90x90x200) halfrond en het installeren van de nieuwe douchecabine Indus 90x90x220 , halfrond. Wij hebben graag een specificatie van het verwijderen van de cabine om te kijken of het interessant is om dit uit te besteden of zelf te doen. De draagkracht van de vloer schijnt 120 kg/m2 te zijn.

Slopen recreatiewoning

Het gaat om het slopen van een recreatiewoning van +- 40 m2 (van hout en trespa platen), het slopen van 2 heuvels in de tuin met beplanting, het weghalen van tegels in de voor en achtertuin en het egaliseren van het perceel. De schuur achterin is al afgebroken en dat stuk van de tuin hoort niet meer bij het perceel (het perceel loopt nu tot en met de heuvels).

Cilinder in voordeurslot vervangen

Cilinder in voordeurslot vervangen, dus oude cilinder verwijderen en nieuwe plaatsen

Zonwering opnieuw monteren

Wij hebben buiten een zonwering van 6 x 3 meter. Die we jaren geleden bij de Praxis hebben gekocht. Deze is na een opknapbeurt 4 jaar geleden door een plaatselijk bedrijf er weer opgezet, maar kwam gister aan één kant uit de muur zetten. Hij zat met een plug vast. Met een paar buurmannen de hele luifel eraf gehaald want hij is erg zwaar. Hij is nu helemaal gedemonteerd en ligt op de grond. Maar nu willen we toch wel dat hij weer veilig aan de muur bevestigd word. Kunnen jullie hier wat in betekenen?

Raamdecoratie laten inmeten en ophangen

Ik wil graag raamdecoratie laten inmeten en ophangen. Opmeten van de juiste maat in woonkamer en slaapkamer om raamdecoratie bij jullie te bestellen. 2 e offerte om 2 x jaloezieën ophangen in woonkamer 1 x van 3.40 meter breed en 2.60 hoog ongeveer en 1 x 1,08 m bij 2,60m ongeveer Ook jaloezieën ophangen in slaapkamer in ramen van deur plaatsen 2 x en 3 x op raam.

Plavuizen vloer eruit halen

Ik wil graag ongeveer 50 m2 plavuizen weghalen met zo'n wagentje/karretje waarbij de ondervloer intact moet blijven vanwege vloerverwarming. Het is voor 11 en/of 12 augustus. Graag iemand ervaring en die zo'n wagentje in bezit heeft.

Schider- en montagewerk

Schilderen van twee slaapkamers/ ophangen van twee rolgordijnen. Ophangen van drie lampen geschatte werktijd een dag.

Linnenkast monteren

Ik wil eventueel een zweefdeur linnenkast in elkaar laten zetten. De kast is 1.50 breed, 2.06 hoog en 0.63 diep.

Plisse hordeur monteren

Ik wil twee Plisse hordeuren laten plaatsen, welke ik dan ook bij jullie zal kopen. Uiteraard zou ik dan graag willen dat het opgemeten en geplaatst word. Zelf heb ik twee linker handen, vandaar! Heel graag verneem ik wat dit zou gaan kosten. Incl. De goedkopere rolhordeuren (Plisse).

Raamdecoratie aanbrengen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren. Ongeveer 3 x Lammelen 3 x Luxaflex. Global graag een offerte.

Waterbed verhuizen

Waterbed verhuizen van Hoek van Holland naar Hoek van Holland

Vloerverwarming en afwerkvloer

Ongeveer 75 m2 vloerverwarming en afwerkvloer aanbrengen op begane grond, huiskamer en badkamer. Eventueel ook centrale verwarming plaatsen.

Reparatie zonnescherm

Reparatie zonnescherm. Twee delen van het doek is op de naad losgeraakt. Moet gerepareerd worden. Het betreft een handmatig zonnescherm.

Dekvloer op vloerverwarming vloeien en tevens plavuizen leggen

Dekvloer op vloerverwarming vloeien en tevens plavuizen leggen. Woonkameroppervlakte plusminus 25 vierkante meter

ophangen zonnescherm. breedte 5.50

ophangen zonnescherm. breedte 5.50

- plaatsen hangend toilet - vervangen ...

- plaatsen hangend toilet - vervangen fonteintje - muurtjes en vloer tegelen - kleine toiletruimte

er moeten 2 grote coniferen omgezaagd ...

er moeten 2 grote coniferen omgezaagd worden. 10 meter hoog 60 cm. doorsnee.

Vloer storten in tuin,voor bestemming ...

Vloer storten in tuin,voor bestemming terras. Maat 6,5 meter breed & 3,5 meter diep & 15 cm hoog.

De klant heeft een open keuken die we ...

De klant heeft een open keuken die we aan elke kant 50 cm verbreed willen hebben, d.m.v. wegbreken muurtjes en plaatsen stalen balk. Verdere afwerking doet klant zelf.

3 kamers die behangen moeten worden

3 kamers die behangen moeten worden

Gevelrenovatie d.i. achtergevelkozijn ...

Gevelrenovatie d.i. achtergevelkozijn begane grond + verdieping verwijderen, verwijderen en afvoeren borstwering begane grond. Kozijnen: voor de verdieping meranti kozijnen ca. 255 x 457 cm, afm kozijnhout 67 x 114 mm, ter plaatse slaapkamers (2) naar buiten draaiend raam + klepraam erboven. Voor de begane grond: meranti kozijnen (afm zie verdieping) + schuifpui ca. 222 x 260 cm. Hang- en sluitwerk 'veilig wonen'. Montage: kozijnen plaatsen in bestaande sparingen en afwerken. Ter plaatse huidige panelen in bovenste kozijnn en onder het vaste glas t.p.v. begane grond nieuwe trespa-panelen. Beglazing: kozijnen dichtzetten met normaal blank isolatieglas. Boven vaste glas isolatieroosters. Kozijnen aan binnenzijde aftimmeren + nieuwe vensterbank.