Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor elektrische boiler onder de gootsteen instaleren:

Elektrische boiler onder de gootsteen instaleren

Ik wil graag oude boiler onder de gootsteen laten verwijderen en een nieuwe installeren. Ik heb de boiler nog niet gekocht maar het gaat om kleine (5/6 liter) elektrische boiler onder de gootsteen.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische boiler onder de gootsteen instaleren uit heel Nederland:

CV ketel en warm water boiler vervangen door elektrische boiler

Op dit moment zijn we aan het verbouwen. Het huis is houtbouw uit 1984. Er komt dubbel glas op de benedenverdieping en nieuwe vloerverwarming. De vloer en het dak zijn geïsoleerd. Oppervlakte beneden is na de verbouwing (uitbouw) 120 m2, verdeeld over 2 ruimtes. Bovenverdieping heeft al vloerverwarming. Er zijn 2 badkamers in het huis. Er staat nu een cv ketel en een warm water boiler. Maar het is blijkbaar allemaal heel raar aangesloten en willen het liefst alles vervangen. Zouden graag wat advies willen wat er mogelijk & aan te raden is. Alvast bedankt!

Elektrische verwarming in stacaravan plaatsen

Chalet met elektrische boiler. Wij wensen hier een elektrische verwarming in te installeren. Graag ontvang ik een offerte. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming

Geiser vervangen

Ik heb nu een (oude) gasgeiser maar wil die vervangen door een elektrische geiser. Ik kan in jullie lijst alleen kiezen voor een boiler maar wil ivm ruimte liever een geiser, Ik heb zonnepanelen op mijn dak. Ik heb een eenpersoonshuishouden. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen Oude geiser ook verwijderen en afvoeren.

Elektrische ketel plaatsen

I currently have HR combi boiler and have insulation in roof, wall cavity, double glazing glass. I would like to know all cost to buy and installation for an electric boiler or gas boiler with combination heat pump.

Extra groep in meterkast voor nieuwe (doorstroom)boiler en inductie

Thuis in ons appartement hebben wij momenteel een warm water geiser van het type: Vaillant MAG Turbo 19/2. Deze geiser willen wij dit jaar vervangen door een elektrische doorstroomboiler en daarom hebben we een extra groep nodig in de meterkast voor deze boiler. Mocht u instaat zijn de boiler ook te installeren horen wij dat graag. Ook willen wij af van het gas en elektrisch gaan koken dmv een inductie kookplaat, hiervoor zal een perilex aansluiting en een nieuwe groep moeten worden gerealiseerd.

Boiler plaatsen

Op dit moment krijgen wij warm water via een geiser die in de keuken hangt. Deze willen wij vervangen door een elektrische boiler. Gebruik voor douchen en keuken. Betreft een 3-kamer appartement. Boilercapaciteit 100-120 liter. Energiezuinig belangrijk. Voor plaatsing boiler is het (waarschijnlijk) noodzakelijk een extra groep toe te voegen in de meterkast. er is ruimte om de boiler op te hangen in de keuken (max h 120 cm, b 70 cm, diepte zo plat mogelijk).Offerte voor boiler, inclusief plaatsing en installatie groep (bij voorkeur kosten apart weergegeven in offerte). In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Elektrische doorstroomboiler plaatsen

Ik zou graag een elektrische doorstroomboiler willen plaatsen. Het moet gebeuren in een afgewerkte ruimte/gebouw in gebruik. De elektrische boiler zou ik graag willen laten aanschaffen door de vakman.

Warm water boiler 150l laten installeren

Wij hebben nu een boiler die door gas wordt verwarmd en willen dit veranderen in een elektrische warm water boiler van 150l

Elektrische boiler plaatsen badkamer

Ik zou graag een vierkante elektrische boiler willen laten plaatsen van ca. 150 L in mijn badkamer van ongeveer 2.5 m x 2.5 m x 2.5 m. De afstand tot het koud- en warmwater tappunt is ongeveer 6 a 7 meter. E-aansluiting zit op 4 meter.

Badkamer renoveren

Badkamer wordt gerenoveerd, er moet een close in onder de wastafel komen, wc iets verplaatst en ook de wastafel moeten wij laten verplaatsen. Bad en douche blijven op dezelfde plek. Badkamer moet 40 a 50 m2 worden. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Partners

Partners van Casius