Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor traprenovatie:

Traprenovatie

ik heb een dichte trap die gerenoveerd moet worden. hiervoor heb ik overgetreden en stootborden aangeschaft. deze moeten aangebracht worden op de huidige trap. (1 kwartslag naar rechts, 12 treden, 13 stootborden)
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traprenovatie uit heel Nederland:

Traprenovatie

In mijn nieuwe woning wil ik overzettreden op mijn trap. De oude vloerbedekking is er al uit. Ik moet het materiaal nog kopen. Bedoeling is overzettreden van cando. Ook zoek ik nog een passende oplossing voor de zijkanten van mijn trap waar eerst vloerbedekking zat.

traprenovatie

Ik zoek iemand die laminaat op mijn 2 trappen kan monteren. Trappen zijn klaar voor het laminaat, hoeft niks te worden verwijderd of afgevoerd.

Traprenovatie

Graag willen wij twee trappen laten renoveren met de spullen van CanDO. 1 trap is een open trap en 1 trap is een dichte trap. Spullen halen we in huis.

Traprenovatie

Ik wil een gesloten trap naar de eerste verdieping en een open trap naar de tweede verdieping laten renoveren met Cando overzettreden. De overzettreden wil ik zelf aanschaffen ze zijn nu in de aanbieding. Het liefste zien wij dit binnen 2 maanden gerealiseerd maar dat is geen vereiste.

Traprenovatie

Ik wil onze trap met vinyl laten renoveren. Het zijn 13 treden van een dichte trap,overloop en 12 treden open. De huidige vloerbedekking optioneel verwijderen door de vakman. Ik wil graag ook al het materiaal laten opnemen in de offerte.

Parketvloer leggen op overloop

Ik wil graag een houten vloer laten leggen op de overloop (~3 m2), inclusief plinten. Voorkeur voor een bedrijf dat een aansluitende traprenovatie kan doen (~5 m2) in bijpassend hout (of houtvervanger). Parket is nog niet aangeschaft. Uitvoering bij voorkeur 31 juli, 1, 2, 3 of 5 augustus.

Traprenovatie inclusief verhelpen van krakende treden

Het gaat om een trap met 13 treden met 1 draai. Momenteel bekleed met tapijt. Meerdere treden kraken. Offerte is voor monteren opzettreden incluis verhelpen krakende geluid. Indien mogelijk offerte met/zonder verwijderen huidige tapijtbekleding. Materiaal nog te bepalen en zal na uw advies aangeschaft worden.

Trap bekleden

Ik wil weten wat de kosten zijn van een traprenovatie. Het is een draaitrap met 15 treden. Ik heb eiken bekleding gekocht en ik wil dit graag laten monteren. Graag een offerte.

Traprenovatie

Ik wil graag mijn trap laten renoveren. Er zit nu tapijt op; dat moet verwijderd worden. Graag wil ik het daarna laten bekleden met overzettredes en stootborden. De dichte trap kent 13 treden met een bocht naar links.

Traprenovatie

Ik wil een trap renoveren met praxis traprenovatie. 13 trede met halve draai. 10 overzettreden van 130x38cm. 3 overzettreden van 1.00x30 cm. 14 stootborden.