Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hellevoetsluis of directe omgeving.

415 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hellevoetsluis:

Schutting plaatsen

Ik wil graag 7 schuttingen schermen en 1 schutting deur laten plaatsen Het verwijderen en afvoeren van het oude materiaal doen we zelf. Gaat om een verzekeringskwestie.

Houten jaloezieën ophangen

Ik heb houten jalozieen gekocht en deze moeten gemonteerd worden. 1 van 225 cm breed en 1 van 80 cm breed. Ik ontvang graag een offerte.

Toog maken in de muur

We willen van de slaapkamermuur een toog maken. De breedte is ongeveer 2.50 meter en de hoogte is ongeveer 2 meter. De werkzaamheden is op korte termijn. 7 of 8 mei a.s.

Traprenovatie

ik heb een dichte trap die gerenoveerd moet worden. hiervoor heb ik overgetreden en stootborden aangeschaft. deze moeten aangebracht worden op de huidige trap. (1 kwartslag naar rechts, 12 treden, 13 stootborden)

Foto rails ophangen, aanvraag

23-8-2018: Ik wil foto-rails laten monteren tegen 4 wanden om foto's op te kunnen hangen. Heb reeds 1 rail aangekocht van de Gamma. Ga er nog 3 bij kopen.

Plafondventilator monteren

Ik heb gister een plafondventilator gekocht bij jullie maar lukt ons niet aan te sluiten

Vloerluik in de gang vervangen

In de gang moet het vloerluik vervangen worden, nu is er een luik aanwezig zonder isolatie dat niet goed past. Ook de rand waar het vloerluik op ligt moet waarschijnlijk gerepareerd worden en in verband met vocht moet het luik beter afsluiten. Er hoeft niets afgevoerd te worden.

Plissé hordeur plaatsen

Ik wil graag een plissé hordeur laten plaatsen. De afmetingen zijn 209 bij 100 cm.

Hor plaatsen in een schuifpui

Ik wil morgen een hor aanschaffen bij de Gamma. De hor moet worden geplaatst in het kozijn van de schuifpui. De hor moet 2.45 meter bij 85 cm worden.

Plissé hordeuren in kozijnen monteren

Wij willen graag 2 hordeuren kopen die geplaatst moeten worden in houten kozijnen. Deze moeten 95 bij 200 cm worden.

Zonneschermdoek repareren

Bij sommige naden van mijn zonnescherm laat het stiksel los . Over een totale lengte van ongeveer 4 meter.

Gat boren voor afvoer afzuigkap

Gat boren met een diamantboor met diameter 150mm. Dit komt direct achter de afzuigkap naar buiten toe. Diepte/dikte muur is 350-400mm. Zou graag 2 aanbiedingen ontvangen waarbij de ene alleen om een gat te boren en de tweede incl. Afwerking/aansluiten aanvoer. Volgende materialen worden door de opdrachtgever geleverd(flexi buis, overdrukrooster, slangklem)

3-deurs garderobekast in elkaar zetten

Ik wil graag een een 3 deurs garderobekast in elkaar willen laten zetten. Doen jullie dat ook zo ja? Wat zijn daar de kosten er van?

Plissé gordijnen inmeten en ophangen

Ik wil mijn ramen (ongeveer 8) laten inmeten en daarop vervolgens plissé gordijnen monteren. Complete offerte alstublieft.

Roljaloeziën inkorten en ophangen

2 rol jaloezieën inkorten en ophangen 1 x 90 centimeter naar 88 centimeter 1 x 180 cm naar 174 cm Gamma rol jaloezieën al in bezit

Tuinschuttingen plaatsen

Graag wil een offerte laten maken voor het plaatsen van 4 schuttingdelen en een deur en het oude eventueel te laten verwijderen en afvoeren.

Kast met schuifdeuren in elkaar zetten

Ik heb een 2 deurs kledingkast gekocht met schuifdeuren. Ik zit in een rolstoel en kan het echt niet zelf. Waat gaat dat kosten om de kast te monteren?

Bruynzeel plissé hordeur op maat maken en monteren

Ik wil binnenkort een rolhordeur gaan kopen en wil vooraf weten wat het kost om deze op maat te maken en te monteren. Het gaat om de Bruynzeel plissé hordeur 500 serie grijs 100 x 209 cm (Art nr: 398496). Deze moet geïnstalleerd worden op een naar buiten draaiende deur met de afmetingen 198 cm hoog en 80 cm breed.

Hor monteren in schuifpui

Ik wil een plisséhor laten inmeten en monteren voor een houten schuifpui. De breedte is 1.30 meter en de hoogte 2.23 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Voorzethorren voor uitslaande ramen monteren

Graag zou ik totaal 14 horren van verschillende afmetingen, op willen laten meten en monteren.

Oogwindwerk van zonnescherm vervangen

Het oogwindwerk van zonnescherm vervangen. Het stalen oog is afgebroken.

Waterschade aan muur en plafond repareren

Graag wil ik de waterschade repareren met enige spoed. Het betreft een dak, plafond en muur. De lekkage is opgelost. Het dak is opnieuw bedekt. De lekkage is nu aan het opdrogen. Het plafond is bedekt met gipsplaten en de muur ook. Daarna is het gespoten met latex. Ik zou dit graag willen laten herstellen. Het is de oppervlakte van een schuurtje, zo'n 2 bij 3 meter.

Muggenhorren plaatsen in het gehele huis

Wij willen alle kiep-kantel ramen voorzien van oprolbare (muggen)horren. Plus rolhordeuren voor onze openslaande deuren. Het inmeten en installeren van horren besteden wij graag uit. Het gaat om 5 ramen en dubbele openslaande deuren. Alle kozijnen zijn van kunststof.

Houten jaloezieën laten inkorten

Ik heb 4 houten jaloezieën gekocht. Deze moeten in de breedte ingekort worden. Het ophangen doe ik zelf.

Eetkamerstoelen in elkaar zetten

Ik wil 4 eetkamerstoelen LINDA bestellen bij Gamma, maar nu blijkt dat ik ze zelf moet monteren. Ik heb daar geen gereedschap en vakkennis voor dus wil graag een prijsopgave van een klusbedrijf voor deze klus.