Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hazerswoude Rijndijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hazerswoude Rijndijk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hazerswoude Rijndijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hazerswoude Rijndijk of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hazerswoude Rijndijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hazerswoude Rijndijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hazerswoude Rijndijk:

Montage Laminaat Traptreden Cando

We zijn in bezit van het volledige pakket aan Cando laminaat voor het aanbrengen van overzettreden en stoottreden van een dichte trap van 13 treden met 2 kwart draaiingen. Er kan per direct met de klus gestart worden en de trap is volledig gestript.

Nesling harmonicadoek monteren

Ik wil graag een Nesling harmonicadoek van 2.90 x 5 meter laten plaatsen onder onze glazen veranda van kunststof/aluminium. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor montage. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin en is ook goed bereikbaar.

Plaatsen van een harmonicadoek

Onder een kunststof veranda van 5.50 meter lang en 2.90 meter breed wil ik graag een harmonicadoek van Nesling laten monteren van 5 meter lang en 2.90 meter breed.

Zonwering ophangen

Het betreft een uitvalscherm van 300 cm voor buiten aan de voorgevel (beganegrond) van een eengezinswoning.

Ophangen rolgordijnen

Ik wil 2 rolgordijnen laten ophangen

Keukenkraan vervangen en hordeur plaatsen

Graag zou ik onze lekkende keukenkraan laten vervangen. Tevens wil ik een hordeur o.i.d. laten maken ik de deur van de woning naar de tuin.

Spanplafond aanbrengen

Graag ontvang ik een prijsindicatie van een spanplafond voor ongeveer 48 m2. Is er ook een mogelijkheid om hier spotjes in te plaatsen? En de ruimte waar het om gaat staan verschillende muren zorgt dit voor problemen?

Klein klusje

Ik wil voor mijn vriend een Valentijn cadeau maken en ben op zoek naar iemand die me kan hiermee helpen. Ik heb een hartje gemaakt van ongeveer 5.50 cm x 5 cm en dikte van iets meer dan 1 cm. Het idee is om van deze te gaan zagen zo dat 2 of 3 hartjes gaan ontstaan. Helaas ik heb geen gereedschap om dat te kunnen doen. Kunnen jullie me helpen? Indien ja dat wat zou dat kosten?

Lamp ophangen

Ik wil graag een lamp laten ophangen (ronde plaat van doorsnede 25 cm met 3 spotjes). De plafondplaat van de lamp moet aan de 'contactdoos' in het plafond opgehangen worden. In de 'contactdoos' zitten 2 schroeven 7cm uit elkaar. In de plafondplaat van de lamp zitten de gaten verder uit elkaar, dus er moeten 2 gaten in het rvs/metaal geboord worden. Verder moet de lamp aangesloten worden. Zie foto's. Ik zou deze opdracht graag na 18 uur uit laten voeren.

Volkstuin laten omspitten

Ik heb een volkstuin van ongeveer 8 bij 35 meter en zou deze graag willen laten omspitten. Wat kost me dat?

Lamp ophangen boven de eettafel

De lamp boven de eettafel is defect en ik ga een nieuwe kopen. De oude moet er af worden gehaald en de nieuwe moet opgehangen worden.

Zonnescherm verplaatsen

Verplaatsen automatisch zonnescherm van 7,5 meter van buren naar ons huis. Tevens aansluiten

Graag zou ik een lig/hangkast laten ...

Graag zou ik een lig/hangkast laten maken met schuifdeuren, spiegel en spotjes willen laten maken. Kamerhoog en zelf te bedenken indeling.

Wij kopen bij Praxis een 'schuifdeuren ...

Wij kopen bij Praxis een 'schuifdeuren op maat systeem' kasten maar zoeken iemand die deze voor ons kan plaatsen. Verder willen we nog een nieuwe voordeur plaatsen.

Gipsplaten in garage vervangen na ...

Gipsplaten in garage vervangen na lekkage.