Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Haastrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Haastrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Haastrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Haastrecht of directe omgeving.

17 klanten uit Haastrecht bevelen een bij Casius in Haastrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haastrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer plafonds van zeventig appartementen vervangen, badkamer renoveren, het stucen van alle wanden in een nieuwbouwwoning, dakteras omtoveren tot tuinkamer, trap verplaatsen en draagmuren doorbreken, zwevend plafond realiseren om lucht en geluid te isoleren, badkamer renoveren, realiseren van een dubbele glazen deur, laminaat leggen, vervangen lekkend serredak en aanbrengen isolatie, betonvloer storten, een plafond verlagen en isoleren, wC vervangen, gasslang vervangen en gipsplaat plafond plaatsen, plafond isoleren tegen geluid, realiseren van een overkapping over onze vlonder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Haastrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Haastrecht:

Kozijn dakkapel verven en doucheraam vervangen

Ik wil 1 kozijn (2 bij 3 meter) van mijn dakkapel verven. Wellicht enkele glaslatten vervangen en onderdorpel van raam vervangen. Tevens douchraampje van 78x49 cm vervangen door kunststof exemplaar en netjes afwerken.

Grote kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag 1 grote op maat gemaakte kleding kast in elkaar zetten. Op een slaapkamer.

Gaten boren voor de afzuigkap

Voor de afzuigkap van onze keukens moeten er 2 gaten van 150 mm geboord worden in een gemetselde buitenmuur (100-50-100). Gaten moeten op 2500 mm hoogte komen. Er moet 1 gat bij mij geboord worden en 1 bij mijn buurman. Het is een spouwmuur met beide gemetselde muren.

Plaatsen zonnescherm

Wij willen bij Praxix een zonnenscherm kopen, maar dat moet worden opgehangen. Als alles goed gaat wordt het scherm 550 cm breed en electrisch aangestuurd. Ik kan zelf de stroomvoorziening naar het scherm maken als dat nodig is, maar heb liever dat dit ook gedaan wordt. Het scherm moet op de begane grond worden geplaatst, de gevel is 2 etages hoog.