Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plafond vervangen:

Plafond vervangen

Plafond slaapkamer vervangen ong 3 bij 3 meter Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond vervangen uit heel Nederland:

Plafonds nieuwe stucplaten

Wij hebben op de 1ste verdieping zacht board op de plafonds, deze verwijderen wij zelf. Nu willen wij dit vervangen voor stucplaten, het is 38 m2. Het gaat om het erop zetten van stucplaten op het plafond in 3 slaapkamers en een gang. En we hebben een tussenmuur die wat meer geluidsdicht moet worden en ook opnieuw bekleed moet worden met stucplaten.

Uitbouw achterzijde

Het betreft een jaren zestig woning, bouwjaar 1962/1963. achteraanbouwen in de gemeente mag zover ik weet met een achtergevelverplaatsing van 2m50. De woning meet binnenwerks 5m93, dus een globale aanbouw oppervlakte van 15 m2. De betonvloer van de eerste verdieping steekt niet door de achtergevel. de tussenmuur tussen de woonkamer en de keuken mag blijven staan. de keuken zal ik (tzt) zelf vervangen. De uitbouw betreft alleen de benedenverdieping. globaal betreft het dus de volgende werkzaamheden: - het slopen (en uitzagen?) van de achtergevel en de beide zijmuren die als schutting fungeren met de buren - het contructief aanpassen/versterken van de resterende gevel waar nodig (bijv dmv een balk) - het plaatsen van een fundering tbv de aanbouw (huizen zijn hier allen op staal gefundeerd) - het storten van een betonvloer - het zetten van de muren (met spouwisolatie) en dak, geisoleerd - het aanbrengen van een deur tpv de keuken in de achtergevel, en 2 openslaande deuren tpv de huidige woonkamer. Aan weerszijden van de openslaande deuren 2 smalle ramen van ca. 50 cm. - het gestuct (spachtelputz) opleveren van de gehele woonkamer - plafondafwerking gehele woonkamer (huidige woonkamer heeft beton als plafond, slecht afgewerkt). Mijn idee is om er gipsplaten tegenaan te zetten en dit af te stucen, en dit 1-op-1 door te trekken naar de aanbouw en de keuken. verleggen CV voorzieningen. werkzaamheden die ik zelf zal uitvoeren: - demonteren bestaande keuken - verleggen rioolaansluiting buitenkraan - bouwrijp maken bouwstrook, in overleg het uitgraven van funderingscunet (excl grondverbetering) werkzaamheden te overleggen: - updaten electra keuken en woonkamer, idem voor keuken. Optie is dit alleen voor te bereiden - eventueel slechts stucklaar opleveren van de aanbouw. - de woonkamer heeft momenteel een houten vloer. indien mogelijk kunnen we dit meteen omzetten naar beton, inclusief de woonkamer en de keuken voorzien van vloerverwarming

Diverse klussen nav regenwater schade door de buren

Ik wil aantal klusjes laten uitvoeren. OVERLOOP VERDIEPING: Laminaatvloer .plafond vlekken isoleren en sausen, plafond technische ruimte sausen, TRAP: vloerbedekking trap, wand trapgat isoleren en sausen, toeslag werken in trap gat. BEGANE GROND: Wand woonkamer vlekken isoleren en sausen, koof schilderen en vlekken isoleren, controle airco eventueel vervangen, diverse electra controleren..

Renoveren na waterschade in badkamer plafond

Ik heb waterleidinglekkage gehad in de badkamer. Water is door het plafond naar beneden gekomen en ook via de buitenmuur. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen om te zien wat het kost om te laten vervangen/renoveren. Ook verzekeringstechnisch.

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen, de afmeting is 260 X 215 , alles graag vervangen. Toilet , badkamer meubel , douchcabine of inloop douche, de vloer tegels en de muur tegels vervangen. Wil een laag plafond met lampjes en ventilatie, misschien ook de deur van de badkamer vervangen.

Plat dak en hellend dak renoveren

Op het platdak wil ik een nieuwe laag bitumen, met mogelijk uitbreiding totale dak renovatie, inclusief vervangen van 40 jaar oude isolatie platen. Het hellend dak heeft sinds 4 jaar nieuw pannen, aangezien plafond toch vervangen moet worden heeft isoleren van binnenuit de voorkeur. Het is in totaal 120 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Er moeten wat kitranden en voegen vervangen worden rond het bad en onder in de douche hoek + plafond heeft schimmel en bladert. Deze moet ook gedaan worden. Badkamer is ongeveer 3 bij 2,5 meter.

Softboard plafond vervangen

In de woonkamer en gang is het plafond van softboard, dit willen we laten vervangen. De woonkamer is 9 bij 4 m, en de gang is 1,5 bij 4 m.

Systeem plafond vervangen

Het oude systeem plafond dient vervangen te worden, wellicht kan de ophanging gereinigd worden, platen moeten vervangen, het zijn 14 ruimtes, de helft 60x60 platen de overige 60x120, kan alles 60 x 60 worden? werk moet in samenspraak met gebruiker ruimte voor ruimte uitgevoerd worden want ze werken maandag tm zaterdag 09:00 - 22:00 uur. Opp. 178 m2, randen 235 m1. Graag ook 24 led armaturen van 60x60

Complete dakrenovatie en isolatie

Ik wil graag de bestaande betonnen dakpannen vervangen, isolatie aanbrengen buiten op dak, dakkapel dakbedekking vervangen en tussen het plafond en de zoldervloer vlokken isolatie spuiten. Het dak is 55 m2.

Partners

Partners van Casius