Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolhordeur en raamhor monteren:

Rolhordeur en raamhor monteren

Graag wil ik mijn versleten rolhordeur laten vervangen door een nieuwe. Ook wil ik graag een hor, op maat, gemaakt hebben voor een slaapkamer raam. Materialen zijn al besteld.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolhordeur en raamhor monteren uit heel Nederland:

Rolhordeur en een raamhor installeren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een rolhordeur en de plaatsing daarvan. De maten van de deur zijn 2.30 bij 93 cm. Eveneens moet er een raamhor geplaatst worden. Deze maten zijn 1.50 bij 56 cm.

Hordeur en raamhor laten monteren

Ik wil voor mijn naar buiten draaiende balkondeur (kunststof) een hordeur gemonteerd hebben. Waarschijnlijk een rolhordeur. Maar ik weet niet of het past, de deur zelf lijkt ook niet helemaal haaks. Durf meetwerk niet aan en zodoende dus ook niet tevoren de hor te kopen. Hetzelfde geldt voor aanschaf en montage van raamhor slaapkamer. Is het mogelijk dat u éérst komt opmeten, waarna ik met die exacte gegevens de spullen koop en u komt monteren?

Hordeur en raamhor plaatsen

Graag laat ik een plissé rolhordeur + rolhor plaatsen /op maat maken en afstellen. Zijn houten kozijnen. Oude halen we er zelf af. Horren zijn in bestelling, dus nog geen plaats datum.

Hordeur en raamhor plaatsen

Ik wil een rolhordeur in mijn buiten pui laten plaatsen en tevens een hor in een slaapkamer raam