Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor cinewall plaatsen:

Cinewall plaatsen

Cinewall voor televisie en sfeerhaard. Ook wil ik aan de bovenzijde zowel links als rechts inbouwspotjes gerealiseerd krijgen
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cinewall plaatsen uit heel Nederland:

Cinewall voor TV en sfeerhaard plaatsen

'Cinewall' met televisie en sfeerhaard realiseren. Ook wil ik aan de bovenzijde zowel links als rechts inbouw spotjes gerealiseerd krijgen. De wand is ongeveer 2.5 meter breed en heeft een normale kamer hoogte.

Whirlpool plaatsen en klusjes

Er moeten nog een aantal dingen gebeuren om het huis compleet te krijgen, zie hieronder: - bedden opbouwen 4x - kledingkasten bouwen 4x - plaatsen van tv aan plafond incl frames - plaatsen van kast in toilet - plaatsen van wasmachine en droogmachine - betegelen van keuken gedeelte - lampen ophangen - schilderen en plaatsen van 2 deuren - plaatsen van plinten - cinewall installeren - plaatsen van whirlpool op verhoging

Het plaatsen van een cinewall

Graag zou ik willen weten wat het kost om een cinewall (die we bij de Praxis willen kopen) te laten plaatsen. Ik wil graag dat hij netjes recht komt te hangen. Tevens wil ik vragen dat als ik dit bestel...het eventueel ook half december geplaatst kan worden.??

Cinewall plaatsen

Een cinewall plaatsen. Standaardmaat van Praxis.

Plaatsen van een Cinewall

Voor mijn nieuwe woning ben ik op zoek naar een vakman die een Cinewall kan ophangen. Deze zal ik bij Praxis kopen. Standaardformaat van 1.99 meter bij 1.99 meter. Moet goed aan de muur bevestigd worden.

Cinewall achterwand installatie

Ik wil graag een cinewall achterwand aanschaffen, maar wil graag weten wat het me gaat kosten om het door een vakman te laten plaatsen. En ik wil graag weten of de Cinewall ook geschikt is voor een LCD TV.

Cinewall plaatsen

Cinewall bij de Praxis gekocht plaatsen. Een muurwandsysteem om lcd tegen de muur te hangen. Deze plaatsen. Afmeting 1.92 bij 1.92.

TV / audio wand maken

Wil HDM Cinewall wand van Praxis laten plaatsen op gibo wand om flatscreen op te hangen en audio-apparatuur. Standaard maat 1,92 x 1,92 meter. Ik wil echter inlichtingen welke mogelijkheden er zijn voor het plaatsen van bijpassende kastjes 2x voor de overige audio apparaten in onder te brengen etc. Daarvoor heb ik extra strippen nodig, zijn die los te krijgen? Bij de Praxis zijn ze waarschijnlijk niet los te krijgen.