Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Gouda of directe omgeving.

1647 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen van toilet en douche, badkamer en toilet tegelen, nieuwbouwhuis stucen, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, boiler vervangen, huren mogelijk?, diverse klussen nav regenwater schade door de buren, badkamer plaatsen, waterschade supermarkt, badkamer elementen verwijderen en nieuwe instaleren, badkamer elementen verwijderen en nieuwe instaleren, nieuwe schuifdeur plaatsen, gashaard (en rookkanaal) verwijderen, verlijmd parket verwijderen Leiderdorp (spoed), keuken demonteren en afvoeren en tegels verwijderen van de keukenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gouda:

Plafond vervangen

Plafond slaapkamer vervangen ong 3 bij 3 meter Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

Badkamerradiator vervangen

Ik wil graag de oude badkamerradiator vervangen voor een nieuwe. De nieuwe is exact dezelfde als de oude en inmiddels aangeschaft.

Een aantal klussen binnenshuis uitvoeren

Ik zoek een klusjesman voor het uitvoeren van een aantal taken. Het gaat om het ombouwen van een radiator, het plaatsen van een nieuwe douchecabine en het ophangen van een rolgordijn. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

keukenkraan vervangen en binnenwerk van douchekraan nakijken

We hebben een lekkende keukenkraan. Een nieuwe hebben we al gekocht. De vervanging is lastig, omdat er weinig ruimte is tussen achterwand keukenkastje en achterwand de spoelbak. Het lijkt erop dat de spoelbak losgemaakt en naar voren gehaald moet worden, of de achterwand kastje. Aan beiden zitten kastjes vast waarvan er delen ook los gemaakt moeten worden om dit voor elkaar te krijgen. We willen natuurlijk dat alles netjes terug gemonteerd wordt. We willen ook dat dan meteen het binnenwerk van onze douchekraan nagekeken wordt (weinig waterdruk, misschien door verkalking). Het is waarschijnlijk handig om foto's en merk/type van de kranen op te sturen, voordat het werk begint.

Elektrische zonnescherm plaatsen

Ik ga verhuizen naar een nieuwe woning. Hier wil ik een elektrisch zonnescherm laten plaatsen. Ik ben op zoek naar een partij die mij kan helpen met het zoeken van de juiste optie, de gevel is ongeveer 5 meter breed. Mocht u hier zelf ook een mooie optie voor hebben graag meenemen in de offerte. U dient het scherm natuurlijk wel te plaatsen. De gevel is op dit moment leeg, dus kan direct gemonteerd worden.

Voorzetwand realiseren voor geluidsisolatie

Een geluidsisolerende voorzetwand voor stenen muur van normale dikte, voorzetwand akoestisch ontkoppeld van muur. Het gaat om luchtgeluid van de buren en visa versa. De muur is ongeveer 8 x 2.45. Er zijn ook Houten vloeren en plafonds ter illustratie

Kruipruimte ophogen met zand

Wij willen graag in de kruipruimte onder de aanbouw het zand laten ophogen; wij denken dat 5m3 wel voldoende is. Alvast dank voor uw reactie

Laminaat leggen

ik wil mijn huiskamer laten doen ik had waterschade en moet een offerte laten opstellen voor de verzekering. en dan laten leggen.deze keer wil ik een pvc laminaat. Dus ik moet een arbeid en materiaal specificatie hebben. Heb gekozen voor urban click pvc gewolkt antr. plint zwart blok, mijn huis is 40 vierkante meter. Oud materiaal ook graag eruit halen en afvoeren

2 kranen vervangen

Ik zou graag een keukenkraan en een wastafelkraan laten vervangen. Bij praxis heb ik 2 kranen gezien die ik graag zou willen. Hoe duur is het om door jullie deze 2 kranen te laten plaatsen?

Keukenblad vervangen en spoelbak monteren

Ik wil een nieuw werkblad laten plaatsen, er zit nu een rvs werkblad op en we willen hiervan af. In overleg kopen wij een nieuw werkblad waarvan dan een spoelbak in gemonteerd moet worden. De afmetingen zijn 2,20 meter x 60 cm. Wat voor soort materiaal we willen, weten we nog niet, maar graag geen RVS. De oude werkblad mag afgevoerd worden door de vakman.

Het stucen van alle wanden in een nieuwbouwwoning

Ik zoek een stukadoor die alle wanden in een nieuwbouwwoning kan voorzien van stucwerk. De wanden worden behangklaar opgeleverd en hebben een werkhoogte van 260 cm. Het betreft 275 m2 verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Voorbereiding voor vrijstaande vaatwasser

Ik wil een vrijstaande vaatwasser in mijn keuken gaan plaatsen. Daarom ben ik op zoek naar iemand die de voorbereiding hiervoor kan aanleggen. Zo moet er een kraantje geplaatst worden voor het water. De afvoer lijkt mij al voldoende, maar ik sta open voor advies van een expert om deze te verplaatsen of verlengen. Vaatwasser komt namelijk ongeveer 2 m van huidige afvoerputje. Vaatwasser komt in tegen de muur naast het kastje en gaat gebruik maken van het stopcontact boven het keukenblok (andere groep dan oven en kookplaat).

Woning 60 m2 verven, behangen en laminaat leggen

Ik wil de muren en plafonds geschilderd en behangen hebben van mijn woning van 60 m2. Ook wil ik ander laminaat in mijn hele woning. Nog geen materiaal aanwezig, graag in overleg.

Tweede toilet in de badkamer plaatsen

We willen een tweede toilet in de badkamer. Ik zal het zelf aanschaffen.

Vensterbank plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het op maat zagen en plaatsen van de vensterbank van 3 meter. Ik zorg voor de vensterbank.

Inmeten en ophangen duo-rolgordijnen

Ik zoek een specialist voor het inmeten, leveren en ophangen van 3 rolgordijnen. Het betreft 2 kleine en 1 grote rolgordijn.

Schutting plaatsen

Ik wil 2 houten schuttingen van 2 meter laten plaatsen. Inclusief de palen.

Keuken kit verwijderen en nieuwe plaatsen

In de keuken dient kit vervangen worden. Het lukt mij niet om dit voor elkaar te krijgen. Ook zou ik graag een prijsindicatie willen hebben voor het kitten van de badkamer. Bij voorbaat dank.

Kantelraam vervangen of repareren

Het draaimechanisme van de kantelramen is krom. Dit wil ik graag laten repareren of vervangen. Ook zijn er diverse slingers aanwezig. Graag zou ik van u weten of dit mogelijk is.

Puin uit de kruipruimte halen

In de kruipruimte onder ons huis ligt veel puin. Bestaande uit dakpannen en zakken met bakstenen. Daarnaast is er veel oud isolatie materiaal dat los is gekomen van de vloer. Het nog aanwezig isolatiemateriaal dient ook verwijderd te worden zodat eea opnieuw geïsoleerd kan worden. Kruipruimte is goed bereikbaar. Het puin ligt voornamelijk aan de voorzijde bij het Luik. Oppervlakte is 49m2.

Toilet plaatsen

Het plaatsen van een verhoogd toilet duoblok Misa. Graag het oude toilet afvoeren. Graag telefonisch contact. Ben hopeloos in mailverkeer.

Design radiator vervangen

De oude design radiator verwijderen en de nieuwe radiator plaatsen in de badkamer.

Schutting maken

Schutting plaatsen, 3 schermen op een nieuw aan te brengen betonnen fundering. Het funderingsmateriaal zou ik graag door u geregeld hebben. Er is een achterom aanwezig.

Reparatie scheur in muur en vervanging doucherail

In een muurtje van ongeveer 1 meter breed en 80 cm hoog zit een scheur in het stucwerk van links onder naar rechts boven. Deze scheur wil ik graag laten repareren. Daarnaast zal de doucherail in de badkamer met een hoogte van 56 cm moeten worden vervangen.

Horren plaatsen

Ik wil een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van 3 raamhorren van de Bruynzeel 500 serie en het plaatsen van een hordeur van Bruynzeel de 900 serie. De horren zijn al aanwezig (nieuw in verpakking). De horren zullen iets ingekort moeten worden. De raamhorren zijn 83 bij 153 cm en de deurhorren 96 bij 203 cm.