Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Gouda of directe omgeving.

1635 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer renovatie, garage afbreken en puin afvoeren, schilderwerk en laminaat leggen, vaste trap naar zolder, kelder laten uitzuigen, electrische bediening zipscreens monteren, aantal klussen laten uitvoeren, toiletrenovatie, vloer- en montagewerk in de woning, klussen in een winkelruimte, schilderwerk in huis en advies over voortuin, zonnewering plaatsen, stutten van een schouw, dubbel chalet waterpas zetten, kruipruimte opschonen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gouda:

Reparatie van een zonnescherm

De ophaalband van mijn zonnescherm is gebroken. Is het mogelijk om daar een nieuwe band op te zetten en wat zijn ong. De kosten

Rolhordeur en raamhor monteren

Graag wil ik mijn versleten rolhordeur laten vervangen door een nieuwe. Ook wil ik graag een hor, op maat, gemaakt hebben voor een slaapkamer raam. Materialen zijn al besteld.

Deurhor monteren in houten kozijn

Graag laat ik 1 plissé hordeur monteren in een houten kozijn. De hordeur heb ik al in huis, maar moet nog wel op maat gemaakt worden.

Spanplafond plaatsen

ik wil graag een nieuw plafond laten plaatsen in mijn badkamer. Afmeting is 3 bij 2 meter. Mijn voorkeur gaat uit naar een spanplafond. Wie kan mij helpen?

Vloerbedekking, lampen en gordijnen monteren

Voor mijn nieuwe woning wil ik graag vloerbedekking, lampen en gordijnen rails laten monteren. De gegevens staan allemaal in het PDF.

Jaloezie ophangen

Het ophangen van een jaloezie in de badkamer.

Tuinhek plaatsen op houten vlonder aan het water

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen op mijn houten vlonder. Vlonder is 9,60 lang, en 1 gaasscherm van 150 breed moet 90 graden de hoek om en er moet een openslaand hekje van 90 hoog worden gemonteerd. Palen moeten in verzinkte paalhouderplaten worden geplaatst die op de vlonder met vier schroeven vast geschroefd moeten worden. De gaasschermen van 1,52 breed en 1,02 meter hoog worden aan de vlonder en de palen vast gemaakt met gaaspaneelbeslag. In totaal moet het hekwerk gemaakt worden met zeven gaaspanelen van 152 bij. Ik kan foto's van de vlonder waarop het hek geplaatst moet worden appen. Er is een poort aanwezig. Ik zoek iemand die dit zo spoedig als mogelijk kan monteren.

Hor monteren in kunststof deurkozijn

Graag laat ik een hordeur monteren. Deze hordeur heb ik aangeschaft en moet nog op maat (0 x 2.10 meter) worden gemaakt en gemonteerd.

Deurhorren plaatsen

Wij hebben een rolhordeur in de winkel van Praxis besteld. Graag willen wij de hordeur van 1.20 meter hoog en 90 cm breed laten installeren door een vakman.

Plinten verven en monteren

We willen onze plinten laten schilderen, dezelfde kleur als de muur, en installeren. Onze huis is 5,4 x 8,2 meter, en alleen voor begane grond en eerste verdieping. Wij hebben de plinten en verf op voorraad.

U-vorm rails met gordijnen monteren

Ik wil in mijn pand een u-vorm rails met gordijnen op maat. Het plafond is 2,5 meter en de gordijnen zullen ongeveer 2,5 meter a 3 meter worden.

Thermostaatkraan vervangen

Ik wil mijn thermostaatkraan in de douche/bad laten vervangen. Zou graag willen weten wat dat gaat kosten. De thermostaatkraan moet ik nog kopen. De oude kraan moet worden verwijderd en afgevoerd. Indien er contact nodig is zou ik die graag via e-mail laten verlopen.

Cinewall plaatsen

Cinewall voor televisie en sfeerhaard. Ook wil ik aan de bovenzijde zowel links als rechts inbouwspotjes gerealiseerd krijgen

Wandkastjes ophangen

Ik wil 2 wandkastjes laten ophangen. Hiervoor moeten een aantal gaten (4 stuks) worden geboord in een betonnen muur.

Tapijt verwijderen van de trap

Graag offerte voor verwijderen van tapijt van 2 trappen Een open trap 12 treden Een dichte trap met bekleedde zijkanten. Ook 12 treden.

Jaloezieën opmeten op maat maken

Ik zou graag een jaloezie willen laten opmeten en daarna ook op maat willen laten maken, maar zie alleen maar montage (en dat wil ik zelf doen) op jullie website staan. Is dit mogelijk? En wat gaat dit dan kosten?

Horren monteren in kunststof kozijn

Graag wil ik 4 raamhorren laten maken en monteren aan mijn kunststof kozijnen. Bij twee ramen steken roosters uit en aan de onderkant steekt frame raam uit. Bij de andere twee ramen steken alleen de frames uit aan de onderkant.

Jaloezie inkorten en ophangen

In de breedte inkorten (aluminium), 1cm per kant en ophangen in het houten kozijn. Het is een jaloezie van 2 meter breed en 1,64 meter hoog. Liefst zoveel mogelijk per telefoon, ik heb zelf geen internet.

Plissé gordijnen inmeten en ophangen

Graag wilde ik mijn ramen laten inmeten t.b.v. plissé en duo plissé gordijnen. Het gaat in totaal om 4 ramen. Wij willen de gordijnen en plissé ook ophangen. Het zijn kantel- en kiepramen. Het zijn houten kozijnen.

Plafondventilator Ravenna monteren

Het in de slaapkamer ophangen en aansluiten op een bestaand lichtpunt van een zojuist aangeschafte plafondventilator type Ravenna. Er hangt nu een plafonnière.

Hordeur en rolhor monteren in- of op houten kozijn

Graag zou ik van u vernemen wat de kosten zijn voor het monteren van een hordeur (plissé) maten: 80 cm breed en hoog 207 cm en hor (rolhor) maten breed 80/87 en hoog 150 cm. Ben woonachtig op de 3e etage van een appartementscomplex en de locatie is dus van binnen en buiten vrij toegankelijk. Ik zal binnenkort zelf de hordeur en het rolhor aanschaffen. Daarnaast heb ik reeds nieuwe stof voor mijn zonnescherm in huis. Uitval 1,60 en breed 350 en 4 meter. Is het ook mogelijk dat jullie dit vervangen? Verneem het graag!

Rolgordijnen achter plaatsen

Ik heb 2 x 2 ramen aan de achterzijde van mijn woning en daar wil ik 4 stuks rolgordijnen voor hebben. S.v. p zo snel mogelijk.

Horren laten plaatsen

Ik wil graag een of twee horren laten plaatsen aan de buitenkant van het kozijn. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van één hor en een offerte voor het plaatsen van twee horren. Hartelijke groeten,

Draaimechanisme van een zonnescherm maken

Het draaimechanisme van een knikarm zonnescherm werkt niet meer. Het oog kan beide kanten op draaien maar 'pakt' niet.

Inzethor monteren in een slaapkamerraam

1 hor laten monteren (inzethor), van de gamma. Voor een raam in de slaapkamer. Kozijn is van hout. Graag een offerte, om te kijken hoeveel het mogelijk zou kosten.