Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Gorinchem of directe omgeving.

374 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gorinchem:

Gaas vervangen in hamstra rolhor

Ik heb hem zelf al gedemonteerd en kan hem zelf brengen. Maat 200 cm. lengte en 180 breed

Horren laten inmeten en plaatsen

Ik wil een plissé hordeur en een inzethor laten inmeten en plaatsen. Kan dit en wat zijn de kosten?

Jaloezieen op hangen

Graag wil ik prijs voor het ophangen van 4 stuks jaloezieën in de woonkamer. Plafondhoogte is 4 meter. Grootte van de jaloezie 135 x 300 cm.

Oplegslot monteren

goedemiddag, ik wil graag het oplegslot op mijn buitendeur laten vervangen. de deur is 5,5 cm dik en de dornmaat is 4,5 cm.de deur is rechts naar binnen draaiend.

Verzakte fundering van een aanbouw herstellen

Mijn aanbouw, circa 3.5 bij 2 meter, is 1 cm verzakt. Ik ben op zoek naar iemand die de bodem kan repareren.

Stalen frame voor het balkon maken

Ik zoek een aannemer die framewerk (met tussenbalken, niet op tekening)kan lassen waar wij vlonderplanken op kunnen leggen. Eventueel bevestigen aan bovenzijde huidige balkon. Framewerk komt deels op huidige balkon te liggen en wordt vastgezet aan balkon huiszijde. Midden zit een drempel waar het frame op ligt en de uitstekende 1.20 m komt dan te hangen boven de uitbouw (deze kan helaas niet dragen). Zie tekening. ROOD: Framewerk BLAUW: Bevestiging GEEL: Middelste draagvlak. Het werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van mijn woning welk goed bereikbaar is.

Douchecabine monteren

Ik wil graag de douchecabine die ik bij Praxis heb gekocht laten monteren, liefst over twee weken.

Oud stucwerk verwijderen

Ik wil het oude stucwerk verwijderen. Materialen heb ik niet in mijn bezit. Het oppervlak is tussen de 70 en 80 m2.

Rolhordeur en rolhorraam op maat maken, monteren en afstellen

Graag laat ik een rolhordeur in de woonkamer en een rolhorraam in de slaapkamer monteren. Deze moeten nog op maat gemaakt en afgesteld worden. De woning heeft houten kozijnen.

Draaideurkast laten monteren

Wij willen een bij de Gamma gekochte draaideurkast laten monteren. De afmetingen staan erop.

Kattennet op het balkon monteren

Kattennet op het balkon monteren ca 4.50m

Bloembakken met trellis in elkaar laten zetten

Ik wil 4 bloembakken met trellis grenen 90x140x40 cm in elkaar laten zetten en laten bezorgen met potgrond daarbij 5 palen voor de stevigheid laten plaatsen

Plafond van gipsplaten plaatsen

Gipsplaten laten uitvoeren voor een plafond woonkamer.

Rolgordijnen ophangen

Ik bestel deze week 8 rolgordijnen bij Praxis. Deze wil de klant graag laten monteren.

Rolgordijnen ophangen

Rolgordijnen ophangen op slaapkamers. Zo snel mogelijk rolgordijnen zijn al in huis.

Vouwdeur plaatsen

Ik wil een vouwdeur in mijn slaapkamer laten plaatsen. Ik heb bij Praxis een vouwdeur gekocht van het merk Grosfillex van 84 X 200 cm. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor moet vervangen worden.

Roljaloezie inkorten en monteren

Ik wil een roljaloezie 4 cm smaller laten maken en op laten hangen. Qua lengte is hij goed dus hij hoeft niet ingekort te worden. Ik heb geen email en ben alleen telefonisch bereikbaar.

Grosfillex vouwdeur laten monteren

Ik wil een vouwdeur in mijn slaapkamer monteren. Afmetingen zijn: 202 x 78 cm. Ik heb er al een gekocht; een Grosfillex vouwdeur 84 x 205 cm.

Lijmresten verwijderen uit woonkamer

Wij gaan onze woonkamer laten betegelen, nu zijn wij onder het parket lijmresten tegen gekomen van de vloerbedekking, het is alleen in het woon gedeelte en de proviand kast. Graag willen wij dit laten verwijderen. Het betreft ongeveer 25 m2.

Knikarmscherm en rolluiken ophangen

Ik wil graag een knikarmscherm van 4.50 meter met elektrische motor beneden op laten hangen. Hij kan aan een gemetselde gevel opgehangen worden. Het scherm heb ik nog niet. En op de bovenverdieping 3 rolluiken handbediend op laten hangen. Voor drie ramen met houten kozijnen. De rolluiken moeten aan de gevel bevestigd worden. De rolluiken moet ik ook nog bestellen. Kunt u een schatting van de kosten voor het monteren geven? En als Praxis niet bezorgd, kunt u dan de materialen voor mij ophalen?

Beschadigd rolluik repareren

Mijn leiding waar de rolluik naar beneden gaat is beschadigd krijg de rolluik niet naar beneden

Klussen in huis laten uitvoeren

De koelkastdeur, voorzien van houten bekleding, laat kennelijk lucht door want we vinden veel water onderin. Duwt het hout de deur een beetje opzij? Zelf sluiten doet die deur niet, je moet actief sluiten.

Zweefdeurkast Delta in elkaar laten zetten

Ik wil graag dat er een kledingkast voor mij in elkaar gezet wordt. Betreft een zweefdeurkast Delta 200 cm. Breedte is 200 cm en de hoogte is 220 cm. Materialen heb ik in bezit.

Diverse reparatieklussen in een woning

Mijn woning is verkocht en binnenkort zal de overdracht plaatsvinden. Ik wil voor die tijd nog een aantal kleine klussen laten verzorgen, zodat ik alles in nette staat kan overdragen. Het gaat om de volgende reparaties: 1) de buitenlamp met bewegingsmelder van mijn schuur vervangen en de elektriciteitsaansluiting in de schuur controleren; 2) in mijn woonkamer is er kortsluiting geweest in een lamp aan het plafond en ik laat deze aansluiting graag even nakijken 3) de doucheslang lekt en moet worden vervangen. Ik laat deze werkzaamheden bij voorkeur op zaterdag 21 januari of vrijdag 27 januari uitvoeren. Ik ontvang graag een prijsindicatie van bedrijven die dan beschikbaar zijn.