Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Gorinchem of directe omgeving.

372 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gorinchem:

Draaideurkast laten monteren

Wij willen een bij de Gamma gekochte draaideurkast laten monteren. De afmetingen staan erop.

Kattennet op het balkon monteren

Kattennet op het balkon monteren ca 4.50m

Bloembakken met trellis in elkaar laten zetten

Ik wil 4 bloembakken met trellis grenen 90x140x40 cm in elkaar laten zetten en laten bezorgen met potgrond daarbij 5 palen voor de stevigheid laten plaatsen

Plafond van gipsplaten plaatsen

Gipsplaten laten uitvoeren voor een plafond woonkamer.

Rolgordijnen ophangen

Ik bestel deze week 8 rolgordijnen bij Praxis. Deze wil de klant graag laten monteren.

Rolgordijnen ophangen

Rolgordijnen ophangen op slaapkamers. Zo snel mogelijk rolgordijnen zijn al in huis.

Vouwdeur plaatsen

Ik wil een vouwdeur in mijn slaapkamer laten plaatsen. Ik heb bij Praxis een vouwdeur gekocht van het merk Grosfillex van 84 X 200 cm. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor moet vervangen worden.

Roljaloezie inkorten en monteren

Ik wil een roljaloezie 4 cm smaller laten maken en op laten hangen. Qua lengte is hij goed dus hij hoeft niet ingekort te worden. Ik heb geen email en ben alleen telefonisch bereikbaar.

Grosfillex vouwdeur laten monteren

Ik wil een vouwdeur in mijn slaapkamer monteren. Afmetingen zijn: 202 x 78 cm. Ik heb er al een gekocht; een Grosfillex vouwdeur 84 x 205 cm.

Lijmresten verwijderen uit woonkamer

Wij gaan onze woonkamer laten betegelen, nu zijn wij onder het parket lijmresten tegen gekomen van de vloerbedekking, het is alleen in het woon gedeelte en de proviand kast. Graag willen wij dit laten verwijderen. Het betreft ongeveer 25 m2.

Knikarmscherm en rolluiken ophangen

Ik wil graag een knikarmscherm van 4.50 meter met elektrische motor beneden op laten hangen. Hij kan aan een gemetselde gevel opgehangen worden. Het scherm heb ik nog niet. En op de bovenverdieping 3 rolluiken handbediend op laten hangen. Voor drie ramen met houten kozijnen. De rolluiken moeten aan de gevel bevestigd worden. De rolluiken moet ik ook nog bestellen. Kunt u een schatting van de kosten voor het monteren geven? En als Praxis niet bezorgd, kunt u dan de materialen voor mij ophalen?

Beschadigd rolluik repareren

Mijn leiding waar de rolluik naar beneden gaat is beschadigd krijg de rolluik niet naar beneden

Klussen in huis laten uitvoeren

De koelkastdeur, voorzien van houten bekleding, laat kennelijk lucht door want we vinden veel water onderin. Duwt het hout de deur een beetje opzij? Zelf sluiten doet die deur niet, je moet actief sluiten.

Zweefdeurkast Delta in elkaar laten zetten

Ik wil graag dat er een kledingkast voor mij in elkaar gezet wordt. Betreft een zweefdeurkast Delta 200 cm. Breedte is 200 cm en de hoogte is 220 cm. Materialen heb ik in bezit.

Diverse reparatieklussen in een woning

Mijn woning is verkocht en binnenkort zal de overdracht plaatsvinden. Ik wil voor die tijd nog een aantal kleine klussen laten verzorgen, zodat ik alles in nette staat kan overdragen. Het gaat om de volgende reparaties: 1) de buitenlamp met bewegingsmelder van mijn schuur vervangen en de elektriciteitsaansluiting in de schuur controleren; 2) in mijn woonkamer is er kortsluiting geweest in een lamp aan het plafond en ik laat deze aansluiting graag even nakijken 3) de doucheslang lekt en moet worden vervangen. Ik laat deze werkzaamheden bij voorkeur op zaterdag 21 januari of vrijdag 27 januari uitvoeren. Ik ontvang graag een prijsindicatie van bedrijven die dan beschikbaar zijn.

Laminaat- en verfwerk in de woning

Graag wil ik een prijsopgave voor het leggen van een laminaat vloer voor 30m2 en het verven van een muur van 6mtr.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag een kledingkast in elkaar laten zetten. De materialen zijn aanwezig en liggen gesorteerd voor u klaar.

Sleuf in de muur frezen

Ik wil in de woonkamer een sleuf laten maken om de kabels te verbergen door middel van een sleufgat te maken van 80 cm hoog en 5 cm diep.

Ophangen gordijnrails

Ophangen van gordijnrails in 2 kamers

Rolgordijnen meten en plaatsen

Ik wil graag rolgordijnen laten inmeten en plaatsen. Het gaat om 2 rolgordijnen van 145 centimeter breed en plusminus 170 centimeter hoog.

Zonnescherm monteren

Ik wil graag een zonnescherm laten monteren met elektrische bediening. Het scherm is ongeveer 4.50 meter breed. Het gaat om de begane grond. Er hoeft geen oud scherm verwijderd te worden.

Reparatie bubbelbad

Afvoerdop spa whirpool systeem is afgebroken en een of 2 vervangende zwart rubberen afvoerdoppen ter vervangen zijn in het afvoersysteem terecht gekomen door de zuiging van het water, het luchtsysteem maakt nu alleen nog maar wat herrie maar werkt niet meer. Is het mogelijk dit te repareren, graag offerte en een opinie of dit mogelijk is het bad is ingebouwd, graag reactie op mijn schrijven.

Wastafelmeubel, inclusief een spiegelkastje in elkaar laten zetten

Ik wil een wastafelmeubel, inclusief een spiegelkastje in elkaar laten zetten. De materialen komen van Gamma. Er hoeft geen oud meubel verwijderd te worden.

Lekkage aan serre verhelpen

Aan de achterzijde van onze woning en die van de buren is een geschakelde serre gebouwd. Tussen beide delen bevindt zich op het serredak een goot. In 2008 is de serre door de vorige bewoner van dit huis vernieuwd. Het dak heeft geïsoleerde ruiten die zijn geschroefd. Wij hebben lekkage aan de bovenzijde van de serre, bij de aansluiting met de buitenmuur, ter plaatse van genoemde goot. Er zit daar wel een stukje cement los, maar we kunnen verder geen oorzaak vinden. De buren hebben in hun serre geen lekkage. Graag laten wij de oorzaak van de lekkage opsporen en verhelpen.