Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor keukenklus:

Keukenklus

Ik wil een spatrand laten tegelen in de keuken. Tegels aanwezig. Lijm , kit, voegspul niet. Gaat om ong 2. 40 mtr strekkende meter 45 cm hoog Alleen bij de afzuigkap stukje hoger tegelen.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenklus uit heel Nederland:

Keukenklus uit laten voeren

Ik ben op zoek naar iemand die in onze keuken een klus kan uitvoeren. Onze vaatwasser zit een beetje los, waardoor hij enigszins naar voren helt. Ik denk dat er een en ander versteld/vastgezet moet worden. Hopelijk kunt u ons hiermee helpen.

Kleine keukenklus

Het vervangen van scharnieren van een Poggenpohl keuken van ongeveer 20 jaar oud. Het gaat alleen om de koelkastdeur. Op scharnier staat Poggenpohl en het nummer 2242 en een 4. Hettich. + 1 Kleine omtimmering van voet vaatwasser.

Keukenklus

Nood: oorspronkelijke leverancier liet me vandaag zitten. Wil met spoed vervangen 2 keukendeurkastjes- vaatwasser en spoelkast en een onder en boven opzetpaneel van beide keukenkastjes, omdat de MDF deurtjes en panelen zijn opgezwollen door waterdamp uit de vaatwasser bij het uitzetten van de machine. Heb dringend hulp nodig, aangezien ik as. dinsdag voor een langere tijd weg ga.

Keukenvoorbereiding

*Het aan-en verleggen van gas, elektra en water volgens door keukenzaak geleverd leidingschema (o.a. aanleggen van extra groep t.b.v. vaatwasser). Plus verplaatsen van mechanische ventilatiesachakelaar en het aanleggen en plaatsen van 1 of 2 wandcontactdozen boven het aanrecht. Apart van keukenklus dient in gangkast lichtschakelaar te worden omgebouwd naar wandcontactdoos met lichtschakelaar. Na uitvoeren en aansmeren volgens bovenstaand dienen keukenwanden boven het keukenblad schrobvast en overschilderbaar te worden gestukt. Maximaal op 11 m2 geschat.

ik heb een nieuwe keuken gekocht en wil ...

ik heb een nieuwe keuken gekocht en wil graag informeren naar uw prijzen/voorwaarden voor de volgende keukenklus; - (evt. de oude keuken eruit) - klein, halfhoog Ytong-muurtje slopen - installatiewerk (gas, electra, afzuigkanaal, water verleggen) - stucwerk en - schilderwerk muren. Het huis staat in Arnhem Noord, de keuken is 2,75 x 2,80 x 1,80 (h x l x b) en dit alles moet gebeuren na 29 maart en voor 20 april a.s.