Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Dordrecht of directe omgeving.

1713 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen, luxaflex ophangen in kantoorpand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Dordrecht:

Kledingkast met schuifdeur monteren

Ik wil iemand monteren en kledingkast met schuifdeur. HxBxD- 200x150x60

Muggenhor aan buitenkant plaatsen

Er moet 1 muggenhor aan de buitenkant van het raam geplaatst worden, deze ga ik bij praxis ga kopen. Merk Bruynzeel. Graag deze ook in elkaar zetten.

Hordeur en hor voor raam monteren

Graag wil ik een hordeur laten monteren en laten maken en ook voor een raam. Ik heb twee honden en die houden ervan om ergens tegenaan te rennen. Ik wil daarom dat deze hordeur in tweeën gesplitst is zodat deze van boven en beneden open kan. Ik wil dat het wordt opgemeten.

Pallets met tegels vervoeren

Ik heb 6 pallets met 37 60x40 tegels van ongeveer 1000Kg per pallet die van Sliedrecht-baanhoek naar Dordrecht.

Nieuw koord in Luxaflex Duette aanbrengen

Koord is gebroken, duette is verder in prima staat.

Hordeur plaatsen

Ik wil graag een hordeur naar het balkon laten plaatsen, zodat de balkondeur die naar buiten opent, ook open kan zijn en het konijn, dat binnen los huppelt niet ontsnapt. Ik heb ook hulp nodig bij het opmeten en uitzoeken van de passende deur. Ook zou ik willen weten, wat het kost een rolhor in een raam te plaatsen. Gaarne offerte.

Klussen in huis

Balkon: 2 meter lang 1 meter breed. Oude vloer planken uit nieuwe planken zetten 1e slaap kamer: raam stuk hout deel stuk. Nieuwe inzetten. Nieuwe bedrading voor lamp 2e slaap kamer raam deur gaat niet meer goed dicht Nieuwe bedrading voor lamp 3e slaap kamer nieuwe raam. Klink nodig Gang en woonkamer lamp functioneert niet

Diverse montageklussen

- een afzuigkap op te hangen - een badkamer lamp ophangen - een stopcontact vast zetten - en een kastje verplaatsen in de badkamer

Knikarm zonnescherm aan balkonrand monteren

Wij overwegen een knikarmzonnescherm aan de achterkant van onze woning. Hij moet echter aan een balkon komen te hangen, waar het balkonhekwerk ook al op gemonteerd is (zie foto). Zelf kunnen we het niet. Gaat om een scherm van 5.50 meter breed, uitval 3 meter en elektrisch bediend met afstandbediening. Hoor graag meer. Met vriendelijke groet,

Ophaalkoord van Luxaflexplissé repareren

Het ophaalkoord van mijn Luxaflex Plissé is gebroken, geen idee hoe dat te repareren.

Balkons renoveren flat 2 keer 18 balkons

Balkons renoveren van flat 2 keer 18 balkons

Vloertegels verwijderen

22 m2 tegelvloer moet worden verwijderd.

Opbergkast Oslo monteren

Wij overwegen bij Gamma een bouwpakket van een kast te kopen. Het gaat om de Oslo opbergkast, model halfhoog van 140 x 106 x 37 cm. Wij kunnen die zelf niet monteren en willen graag weten wat het kost om dit door een vakman te laten doen. De kast is nu in de aanbieding, daarom graag op korte termijn uw reactie.

Houten jaloezieën inkorten en ophangen

Ik wil graag houten jaloezieën laten inkorten en ophangen.

Rolhor op Velux dakraam monteren

Rolhor van 115 cm breed en hoogte van 150 cm monteren op kozijn dakraam

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Spinnennest bestrijden

We wonen op de 8e verdieping in een flat. Op de galerij, op t balkon en zelfs aan de zijkant van de flat waar we alleen via een raam bij kunnen zijn er heel veel spinnen. We vermoeden een spinnennest. Professionele bestrijding leek ons daardoor de beste oplossing.

Hordeur monteren in kunststof schuifpui

Wij willen een hordeur laten monteren in een kunststof schuifpui. Er zit nu ook een hordeur, maar die is stuk. Bruynzeel rolhordeur 600 serie roomwit 105x205 cm

Afstandsbediening inbouwen

Ik wil mijn Mazda met c deurvergrendeling een afstandsbediening laten inbouwen.

Oude airco verwijderen

Wij willen een oude airco unit uit 2007 laten verwijderen en afvoeren. Airco is gemonteerd in de bijkeuken op de begane grond. De buitunit zit op de gevelmuur. De gaten in de gevel moet weer dicht gemaakt worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Spanplafond in de badkamer en toilet monteren

Onze badkamer en toilet worden momenteel verbouwd. Graag willen wij deze afwerken met een mooi wit spanplafond, inclusief LED spotjes. De badkamer is ongeveer 8 m2, waarbij er 3 LED spots moeten komen en het toilet is 1.10 m2 waar 1 LED spot gemonteerd moet worden. Indien mogelijk willen wij het werk in de week van 22 tot 26 mei laten uitvoeren.

Gat boren voor afzuigkap

Ik wil graag een prijsopgave voor een gat boren voor afzuigkap met een diameter van 130 mm deze moet door de spouwmuur welke buitenzijde is van metselwerk en de binnenzijde van beton

Zonnescherm repareren met hoogwerker

We willen graag ons zonnescherm laten repareren. Het zonnescherm hangt op de 4e verdieping. Er is geen mogelijkheid om vanaf binnen te repareren. Hoogwerker is noodzakelijk. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Gordijnrails laten ophangen

2 gordijnrails laten ophangen. Het is een gipsplaatflafond en dan beton. De rails hebben we al. De gordijnen halen we op wanneer de rails hangen.

Gordijnrails laten ophangen

Ik wil graag 2 gordijnrails laten ophangen in de slaapkamer. Het betreft een nieuwbouw huis met een dubbel plafond van gipsplaten en beton. De plafondhoogte is 2.7 meter.