Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Dordrecht of directe omgeving.

1756 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, isoleren van kamer, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Dordrecht:

Voegen en kitranden in badkamer vervangen

Als gevolg van poreus kit- en voegwerk lekkage in badkamer naar aangrenzende kamer en gang gehad. Volgens verzekeringsexpert dient er wellicht opnieuw gevoegd en in ieder geval gekit te worden in 2 inloopdouche ruimtes van ca 1m. bij 1,5 m en 2,65 hoog. Mogelijk dat ook de kitrand van het bad vervangen moet worden, wij zijn nog in afwachting van het verzekeringsrapport. Wij willen geen vloer of wand van de twee ruimtes verder vervangen, puur het opnieuw voegen en kitten vd natte ruimtes in bijlage en eventueel de badrand opnieuw kitten. De rest vd badkamer is nog prima in orde en ook niet beschadigd. Foto's heb ik bijgevoegd. Tegels op de grond betreffen 15x15 cm. Wandtegels zijn 30x25, puzzelvorm. Betreft 2 inloopdouches met doucheafvoer in de grond welke ook opnieuw afgekit moet worden. Er is geen lekkage verder in de afvoer o.i.d. Graag wil ik weten aan welke kosten ik voor zoiets moet denken en op welke termijn dit gedaan kan worden?

Plaatsen binnendeur

Ik heb een binnendeur inclusief hang en sluitwerk besteld bij Praxis. Betreft Bradford 83X201.5 OPD LI FSC en CANHP 103 (hang en sluitwerk). Deur wordt geplaatst in metalen kozijn. Graag offerte voor plaatsen deur. Wordt over 3/4 weken bezorgd.

Stucen van twee wanden

Ik ben op zoek naar een stucadoor. Er moeten 2 muurtjes, in totaal bijna 8 vierkante meter opnieuw worden gestuct. De muren hebben een L vorm, dus er zit ook een hoek tussen. Tijdens het verwijderen van de oude behanglaag begon het onderliggende stucwerk los te laten, omdat ik wil behangen moet dit dus weer opnieuw glad worden gestreken.

Gat boren voor afzuigkap

Ik wil graag een prijsopgave voor een gat van ongeveer 125 mm naar een gat voor een afzuigkap van 150 mm laten boren. Het liefst graag zo snel mogelijk!!

Zonwering verwijderen en afvoeren

Zonwering moet verwijderd worden en afgevoerd. Hangt drie hoog aan de buitengevel. Er is plaats voor een hoogwerker.

Rvs rookkanaal trekken door een schoorsteen

Het gaat om het aanleggen van een flexibele rvs buis (rookkanaal) door een bestaande gemetselde schoorsteen voor de houtkachel. De lengte is ongeveer 10 tot 11 meter met een diameter van 150mm. Op de schoorsteen moet de rvs buis afgewerkt worden/voorkomen inregenen. Beneden komt de RVS buis uit het plafond (2 gipsplaten dik) en moet dit veilig afgewerkt worden.

Woonkamer / Keuken renoveren

Ik heb een lekkage gehad in keuken en hierdoor moet de ondervloer eruit en een nieuwe vloer gelegd worden 40m2. Dit betekent dat de keukenblok eruit moet en daarna weer op zijn plek. Tevens moeten de stopcontacten gecheckt worden, lamp opgehangen worden, muurtje gestucd en een fotobehang geplakt worden 30m2.

Twee radiatoren plaatsen en aansluiten op de cv

1 design radiator in de woonkamer plaatsen en een normale in de halletje. Er moet een klein stukje leiding worden gekoppeld en aangelegd worden, 2 bestaande gaten in de muur doorboren en dan kan het gekoppeld worden aan de cv boven.

Tuinhuis neerzetten in tuin met fundering

Wij willen een tuinhuis laten neerzetten rond maart 2020. Er staat nu nog een schuur van 2 x 3 meter met betonfundering, maar dat moet groter en geëgaliseerd worden naar 5 x 3 meter. Ik laat mij graag adviseren over de fundering. Misschien is het mogelijk om een plateau met tegels te realiseren.

Laminaat vloeren leggen

Ik krijg 11 oktober de sleutel van ons nieuwbouw woning in Dordrecht. vanaf de 18e zou ik de vloer willen laten leggen. Het gaat om een eengezinswoning. beneden verdieping is 52 vierkante meter en de boven verdieping is 80 vierkante meter. Ik ontvang graag een prijsopgave van het zetten van de laminaatvloer.

Badkamer renovatie

Ik wil het plafond van mijn badkamer opknappen. Het is ooit gestuct en het stucwerk begint nu los te laten. Ik wil dit op laten knappen. Daarnaast wil ik misschien het tegelwerk van mijn badkamer vervangen (advies), en wil ik mijn douchecabine en wastafel + meubel misschien vervangen. De badkamer is 2,5 bij 2,5 meter. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Tuin aanleggen

In mijn tuin de indeling aanpassen. 2 a 3 plantenbakken creëren m.b.v. beton muursteen.(b.v.60x15x15) een terras voor de schuifpui aanleggen met tuintegels 60x40 (oppervlak 3x5 meter). Een stuk kunstgras leggen incl.worteldoek en stabielisatordoek.oppervlak 3x4 meter. Omringd met opsluitbanden. Een looppad naar schuur aanleggen met stenen of tuintegels.2x8 meter. Langs 1 zijde van de bestaande schutting opsluitbanden plaatsen. Lengte 10 meter Ophogen van het terras om goede water afloop naar brandgang te krijgen. Totale oppervlakte van de tuin is 5 meter breed x 10 meter lang. Het huidige materiaal in de tuin kan ook worden verwijderd worden afgevoerd door de vakman.

Gaas in rolhorder vervangen

Graag wil ik de gaas van de Hamstra rolhorder vervangen. Er zitten meerdere scheuren in. Breed ongeveer 132 cm Hoog ongeveer 200 cm Graag offertes inclusief alle benodigdheden en gaas.

Betonmuur zagen en een lichtschakelaar verplaatsen

Ik zoek een aannemer voor het verwijderen van een gewapend betonnen muur. Het betreft een stukje van 33 cm. Het is geen draagmuur. Daarnaast moet de lichtschakelaar die daar zit naar rechts verplaatst worden. De stroom hiervan loopt naar boven dus ik denken dat er ook gefreesd moet worden.

Gat boren in buitenmuur voor afzuiging

Gemetselde buitenmuur (geen beton) op de begane vloer. Huidig gat is 100 mm en moet naar 150 mm.

Nesling harmonicadoek in bestaande pergola monteren

De mogelijkheid onderzoeken voor het monteren van een harmonicadoek in een bestaande pergola op een dakterras (+/- 2x2), indien dit mogelijk is; doek inmeten en nadien monteren.

Advies en montage 3 schaduwdoeken

We willen graag schaduwdoeken boven de zithoek en de eettafel buiten. Zelf dachten we aan 3 driehoek doeken. Graag advies over de maat/vorm en montage. En na akkoord graag aanschaf en montage van de doeken.

Velux raam decoratie

Wij willen graag raamdecoratie voor 3 velux ramen laten monteren. Wij hebben voor 2 ramen al de raamdecoratie in huis. Maar komen er niet uit. Wij weten niet of deze nog te gebruiken zijn. Voor het 3e raam hebben wij nog niets. Wat zou ons dat kosten? Eventueel zou ook de muur met de twee kozijnen geverfd moeten worden.

Plafond sauzen

We hadden kleine lekkage aan de plafond in de gang dat willen we graag laten herstellen. Ik zou graag de kosten willen weten. Het gaat om een niet al te groot oppervlak.

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel en plaatsen van lichtkoepel. Ik weet niet hoe groot de lichtkoepel moet worden dus ik heb graag dat de vakman dat voor mij nakijkt.

Zonnescherm verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een zonnescherm, waarvan het ophaallint kapot is en waardoor hij niet meer omhoog gehaald kan worden, laten verwijderen en afvoeren. Het betreft een scherm op de begane grond aan de voorzijde van de woning. het scherm is ongeveer 3.60 meter breed. Graag in de week van 3 tot en met 9 december 2018.

Kelder maken van de kruipruimte

Onder mijn huis heb ik een kruipruimte van 8 meter bij 5 meter. Ik wil deze graag laten uitgraven om extra speelruimte voor mijn kinderen en een eigen fitness ruimte te krijgen. De kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog en ik wil graag totaal 150 cm uitgraven om een totaal van minimaal 210 cm hoog te krijgen. Ik wil graag totaal prijs weten

Washok betegelen

Wij willen een washok laten betegelen. Zowel de vloer als de muren. Op de vloer liggen nu kleine oude tegeltjes. Daar zouden tegels overheen gelegd moeten worden als dat kan. De muren zijn glad gestuct. Er hangt een wastafel aan de muur en er is een staand toilet in de ruimte. De afmeting van de kamer is 2,21 X 1,66. De hoogte is 2,36. Wij zorgen zelf voor vloer- En muurtegels.

Behangen van wanden

Ik wil in 3 kamers in totaal 70 m2 laten behangen. De muren zijn glad en behangklaar. We kiezen zelf behang uit.

Laminaat vervangen

Na lekkage moet de laminaat vloer deels of helemaal vervangen worden, graag advies over de mogelijkheden. Verder zit er schimmel op de muren. Het zou handig zijn als u dit ook kunt verwijderen maar wellicht heb ik hier een andere vakman voor nodig. Voor beide klussen is een offerte nodig voor de verzekering.