Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Dordrecht of directe omgeving.

1631 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, vervuilde tuingrond afvoeren, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Dordrecht:

Spinnennest bestrijden

We wonen op de 8e verdieping in een flat. Op de galerij, op t balkon en zelfs aan de zijkant van de flat waar we alleen via een raam bij kunnen zijn er heel veel spinnen. We vermoeden een spinnennest. Professionele bestrijding leek ons daardoor de beste oplossing.

Hordeur monteren in kunststof schuifpui

Wij willen een hordeur laten monteren in een kunststof schuifpui. Er zit nu ook een hordeur, maar die is stuk. Bruynzeel rolhordeur 600 serie roomwit 105x205 cm

Afstandsbediening inbouwen

Ik wil mijn Mazda met c deurvergrendeling een afstandsbediening laten inbouwen.

Nieuw wc plaaten

Wij heb alles nieuw gekocht. WC inbouw, wastafel ,sifon, voeg alles moet uit ongeveer 6 m2. Zo snel mogelijk te plaatsen omdat wc werk nu slecht.

Oude airco verwijderen

Wij willen een oude airco unit uit 2007 laten verwijderen en afvoeren. Airco is gemonteerd in de bijkeuken op de begane grond. De buitunit zit op de gevelmuur. De gaten in de gevel moet weer dicht gemaakt worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Spanplafond in de badkamer en toilet monteren

Onze badkamer en toilet worden momenteel verbouwd. Graag willen wij deze afwerken met een mooi wit spanplafond, inclusief LED spotjes. De badkamer is ongeveer 8 m2, waarbij er 3 LED spots moeten komen en het toilet is 1.10 m2 waar 1 LED spot gemonteerd moet worden. Indien mogelijk willen wij het werk in de week van 22 tot 26 mei laten uitvoeren.

Gat boren voor afzuigkap

Ik wil graag een prijsopgave voor een gat boren voor afzuigkap met een diameter van 130 mm deze moet door de spouwmuur welke buitenzijde is van metselwerk en de binnenzijde van beton

Zonnescherm repareren met hoogwerker

We willen graag ons zonnescherm laten repareren. Het zonnescherm hangt op de 4e verdieping. Er is geen mogelijkheid om vanaf binnen te repareren. Hoogwerker is noodzakelijk. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Gordijnrails laten ophangen

2 gordijnrails laten ophangen. Het is een gipsplaatflafond en dan beton. De rails hebben we al. De gordijnen halen we op wanneer de rails hangen.

Gordijnrails laten ophangen

Ik wil graag 2 gordijnrails laten ophangen in de slaapkamer. Het betreft een nieuwbouw huis met een dubbel plafond van gipsplaten en beton. De plafondhoogte is 2.7 meter.

Verschillende klussen in de woning

Er zijn diverse klussen in huis lang blijven liggen waar geen tijd voor is of voor wordt gemaakt of de vaardigheid voor ontbreekt. Zie foto's en denk aan: een stuk muur stucen in de keuken, een kapot scharnier van de schuurdeur vervangen, dakkapel repareren na lekkage, goedkope oplossing lekkage kelder en lekkende radiatorkraan + vervangen voor thermostaatkranen. Graag kom ik in contact met iemand die deze klussen kan uitvoeren voor een totaalprijs inclusief materialen. Het lijkt me handig dat iemand langskomt om alles te bekijken.

Jaloezieën op maat maken

Jaloezieën van 50 mm breed op maat knippen. Gaat om maximaal 2 cm over een breedte van bijna 5 meter.

Velux dakraam plaatsen op een plek waar nu geen raam zit . 2e verdieping van de woning

Wij zouden graag een Velux dakraam willen laten plaatsten op de 2e verdieping van onze woning. Op dit moment zit op deze plek nog geen raam. Velux dakraam plaatsen op een plek waar nu geen raam zit . 2e verdieping van de woning

Raamdecoratie laten inmeten en monteren

Graag wil ik roljaloezieën en gordijnen laten inmeten en monteren in mijn nieuwe woning. Het betreft een 4-kamer appartement. Ik weet op dit moment niet om hoeveel ramen het gaat, maar dat kan ik bij contact doorgeven.

Plafond van Gyproc platen plaatsen

Ik wil een bestaand plafond in houten planchetten late uitbreken en vervangen door een plafond in Gyproc platen Totale oppervlakte ca 90 m2 gelijkvloers, tw living + inkomhal! Graag prijsindicatie aub. Bouw > 10 jaar. Is de prijs inclusief materialen of moet ik die apart aankopen? Graag bericht.

TV-kabel infrezen, huis schilderen en laminaat leggen

Wij krijgen op 5 januari de sleutel van ons nieuwe huisje. Als eerste moet de TV kabel in de muur worden gefreesd. Daarna het hele huis geschilderd, vervolgens de laminaat worden gelegd en de lampen worden opgehangen. Wij zoeken met voorkeur iemand die een totaal prijs met ons kan afspreken.

Horizontale jaloezieën monteren

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om houten horizontale jaloezieën in een erker te laten monteren. Eventueel ook door jullie te laten inmeten. We hebben een redelijk vierkante erker (2 smalle ramen en een groter raam). Het is een huis van 1940. Het zal gaan om 3 jaloezieën.

Bewegingssensor en inbraakstrips plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor twee klussen: 1. Ophangen en aansluiten bewegingssensor aan buitenmuur. 2. Het aanbrengen van anti-inbraakstrips op twee buiten deuren.

Kledingkast in elkaar zetten

Graag wil ik een kledingkast in elkaar laten zetten. Hoeveel kost dat?

Raamdecoratie opmeten en monteren

Wat kost het opmeten van raamdecoratie als ik de montage ook door jullie laat doen? Graag per email reageren, telefonisch moeilijk bereikbaar.

Zonnescherm elektrisch maken

Zonnescherm knik plm 5m25 van handbediend naar elektrisch ombouwen

Terraszonnescherm plaatsen

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten plaatsen van een handbediend terrasscherm van 350 centimeter breed. Het oude scherm zal ook nog verwijderd moeten worden. Klant heeft geen internet dus graag offerte via telefoon aan meneer doorgeven.

Optima zonnescherm ophangen

Een nieuw knikarm terraszonnescherm met handmatige bediening, Optima TZ van 470 cm, moet aan de achtergevel opgehangen worden. Het scherm is gekocht bij de Praxis is reeds bezorgd aan huis. Indien mogelijk graag zo spoedig mogelijk.

Houten jaloezieën op maat maken en ophangen

Drie houten jaloezieën ophangen, 2 stuks voor de openslaande deuren en 1 voor de deur. Ze moeten in de breedte 1 cm ingekort worden.

Gat in het beton zagen en lichtkoepel plaatsen

Het zagen van een gat in het betonnen (platte) dak op tweede woonlaag. Ongeveer 70 x 70 cm. Plaatsen elektrische lichtkoepel.