Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor dakterras laten opknappen:

Dakterras laten opknappen

Graag wil ik ons dakterras van 12 m2. laten opknappen. Oude vlonders en balustrade ga ik verwijderen. De vakman levert (en plaatst) het materiaal voor de composieten vlonders, kunststof balustrade, en zonweringsdoek.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras laten opknappen uit heel Nederland:

Dakterras realiseren + dakconstructie controleren

Wij hebben een bovenwoning gekocht met dakterras, maar wij denken dat de constructie niet helemaal goed is. We zouden graag naar de dakconstructie laten kijken. Daarbij willen we ook het dakterras laten opknappen. Er zitten nu rubberen tegels, we willen dan houtplanken of iets dergelijks laten leggen. Dit is ongeveer 8 bij 3,5 m. Wij hebben een ander dak dat we bij het huidige dakterras bij willen betrekken. Deze zou ongeveer 5 bij 3.5 m zijn. Het wordt dan dus een L-vorm. Dit willen we ook met hout laten leggen. Er is 1 stukje met verhoging bij de deur, dit is hoger dan het dakterras. Hier moet een ophoging komen. En er komt een kleun stukje met schuurtje erbij, maar dit zou nog opgemeten moeten worden. Graag een offerte inclusief materiaal en exclusief materiaal.

Dakterras opknappen

Ons dakterras in Utrecht van ongeveer 25 m2 is aan een opknapbeurt toe. Het terras is met vergunning aangelegd. We zijn aan het afwegen of we het zelf gaan opknappen of het laten doen. We zouden graag de bestaande planken willen vervangen door nieuwe van een materiaal dat wat langer meegaat. De huidige planken zijn deels verrot. Daarnaast zouden we het schuttinkje dat er nu staat willen vervangen. Het is nu een beetje een gammel ding en we zouden het willen vervangen door een hoger exemplaar dat wat meer beschutting biedt. Er moet dan natuurlijk wel even goed gekeken worden of dit wel bestemd is tegen harde wind. Al met al geen mega klus, maar we zijn benieuwd wat het kost om het te laten doen door jullie. Zouden jullie ons een prijsindicatie kunnen sturen? Bedankt!

Dakterras opknappen

Voor het opknappen van het gemeenschappelijk betegelde dakterras (110 m2) van onze flat op de Uithof. We willen graag nieuwe banken en bakken voor groen. Is dit een klus voor u? Dan horen wij graag meer!

Dakopbouw plaatsen en woningrenovatie

Dakopbouw van 65 m2 met dakterras en opknappen benedenverdieping. Het gaan om een 3e woonlaag in Den Haag waarop we een dakopbouw willen. We willen graag een nette afwerking en goede isolatie. Kunnen we met u een afspraak maken voor een specificeren beschrijving zodat u ons een offerte kunt doen?

Dakterras laten opknappen

Wij hebben een dakterras van ongeveer 34 m2. Graag willen we hier de oude tegels laten vervangen voor nieuwe (drainage) tegels. Tevens moet er een groene haag in houten bakken van 3 meter als schutting met de buren geplaatst worden.

Dakterras op het woonhuis opknappen

Ik wil graag ons bestaande dakterras laten opknappen. Hier liggen op dit moment beton tegels van 30 x 30 centimeter groot, deze willen wij laten verwijderen en dan willen wij een vloer van houten planken laten plaatsen. Ook moeten er 2 schuttingdelen geplaatst worden, deze zullen iets op maat gemaakt moeten worden. Er is geen vergunning voor dit werk nodig omdat het al een bestaand dakterras is.

Afscheiding en vloer op dakterras opknappen

Ik heb op de 2e verdieping van mijn woning een dakterras van ongeveer 250 x 400 cm, dat grenst aan dat van de buren. Er zit een metalen frame met gefigureerd glas tussen als afscheiding. Ik wil wat meer privacy en wil tegen dat frame graag een kunststof bekleding laten plaatsen. Ik heb nu grote tegels op het terras en wil die laten vervangen door hout of kunststof. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier even met mij te bespreken en mij te adviseren over de materiaalkeuze. Daarna ontvang ik graag een offerte.

Stucwerk buiten opknappen

Removal of old stucco and replacement. Easily accessible to side of deck/terrace. 3m high, 5 m long, less door/window. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het repareren van het oude stuukwerk aan de buitenzijde van de woning. De gevel is goed bereikbaar via het dakterras. De afmeting zijn 5 meter breed en 3 meter hoog, inclusief deur en kozijn. Er zijn foto's beschikbaar.

Dakterras laten opknappen

Ik wil graag mijn dakterras opknappen. De oude 30 x 30 cm tegels haal ik zelf weg. Onder de 30 x 30 tegels ligt dakbedekking, er moet dus rekening gehouden worden met de plaatsing van rubbers waar de nieuwe 60 x 60 cm tegels op kunnen rusten. De totale oppervlakte is 12 m2. Graag zou ik het aanleggen aan jullie willen uitbesteden. Ik vroeg mij af hoeveel dat gaat kosten.

Dakterras opknappen

Graag laten wij het dakterras opknappen en een trap naar het terras realiseren, er is eventueel een bouwtekening aanwezig. Het terras is verouderd en dient mogelijk te worden vervangen. Het is nu van hout maar ander materiaal mag ook. De omheining is verrot en zal ook vervangen moeten worden. Het terras is ongeveer 4 bij 6 meter groot.