Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor wc pot vervangen:

Wc pot vervangen

Mijn wc pot moet vervangen worden. Nieuwe bij praxis gekocht, oude moet nog verwijderd worden. De klus is dus eigenlijk het verwijderen van de oude en de nieuwe erin.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wc pot vervangen uit heel Nederland:

Cv vervangen en wc renovatie

Ik wil mijn VR ketel vervangen door een HR ketel, voorkeur gaat naar INTERGAS HRE CW4 ketel. Mijn VR ketel bevindt zich in een cv ruimte op de eerste verdieping er is echter geen riool in de ruimte, duchtstbijzijnde riool is op zolder. Ik wil ook de wc pot beneden vervangen, en lekkage in douche en wc in de badkamer verhelpen, tevens een radiator plaatsen(radiator heb ik al). Graag ontvang ik uw offerte

WC vervangen

De staande wc pot vervangen door zwevend toilet op badkamer, het is de bedoeling dat de oude toilet ( zie foto) ook wordt verwijderd. De nieuwe pot wordt aangesloten en het 'gat' van de oude pot wordt hertegeld met mijn bestaande tegels.

Renovatie toilet

Wij zijn van plan om het toilet totaal te laten renoveren en zoeken contact met een geschikte installateur. Onderstaand heb ik geprobeert om de bestaande en de gewenste situatie zo nauwkeurig te omschrijven om U een eerste indruk te geven. Bestaande situatie De WC-ruimte heeft de afmetingen 82cm x 117cm. De vloer is van hout, met eronder vloertegels. De ruimte is betegelt met tegeltjes 15cm x 15cm tot een hoogte van ca 150cm. Daar boven is gestukadoord. Verder bevindt zich in de ruimte een staande WC-pot met stortbak en een klein fonteintje. Lichtschakelaar in de betegeling. Natuurlijke ventilatie in het plafond. Gewenste aanpassingen Slopen van de bestaande WC pot, stortbak en fontein. Leveren en monteren van een vlakspoel wandcloset met softclose zitting (wit) Leveren en monteren van een klein fontein. (wit) Afvoer in de muur leggen. Leveren en monteren wandtegels 30cm x 60cm voor betegeling tot hoogte van ca 150cm Leveren en monteren vloertegels 60cm x 60 cm.

Staande toilet vervangen voor hangende variant

Ik wil graag een moderne hangende wc. Op dit moment zit er een ouderwetse wc pot die de afvoer nog in de grond heeft. Gat laten maken voor hangende wc en dichten van gat ouderwetse wc pot.

Wc pot plaatsen

Ik wil graag een verhoogde wc pot laten plaatsen, oude ook afvoeren.

De wc betegelen met grote tegels

Kleine maar hopelijk interessante klus want het gaat om plaatsen van heel grote wandtegels. De vakman die bezig was met de klus is geblesseerd geraakt. Waar gaat het om: Het muurtje achter de wc betegelen. Drie stukken: 67 x 124 cm (beneden achter wc-pot) 67 x 20 cm (stukje boven reservoir) 67 x 117 (muur boven) Op de muren zitten nog tegels. Als het mogelijk is om over de tegels heen te plakken, dan hoeft het niet verwijderd te worden. De tegels die wij willen zijn heel groot. Mogelijk dat er een deel gezaagd moet worden. We hebben ze nog niet besteld. Dit kan in overleg.

WC pot vernieuwen

Ik wil de wc pot vernieuwen. Er moet een nieuwe pot komen en een nieuwe stortbak.

Toilet demonteren en nieuwe monteren

Ik wil graag de wc-pot laten demonteren en monteren, nieuwe wc-pot heb ik zelf maar gereedschap niet. Ik zou hier graag een kostenplaatje van willen hebben.

Plaatsen van badkamer artikelen en pvc vloer leggen

Het betreft een appartement dat medio oktober wordt opgeleverd met een oppervlakte van ongeveer 80 m2. Ik zoek een vakman die een pvc vloer kan leggen. Er hoeft geen oude vloer gestript te worden. Overige klussen: Plaatsen van een badkamermeubel: wastafelkast inclusief wastafel en spiegel en een hoge kast ernaast Vervangen van huidige wc pot (geen inbouw) Plaatsen van een wand voor een inloopdouche

Sanitair afkitten

Bij ons een zwevend wc-pot geplaatst maar nog niet afgekit. Wij zijn op zoek naar iemand die écht perfect kan afdichten. Sanitair kit en Polimax aanwezig. Reacties svp per mail ivm werk.

Partners

Partners van Casius