Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor drie palen voor terrasoverkapping:

Drie palen voor terrasoverkapping

Omdat de grond zakt, moet er geheid worden en beton gestort. Het gaat dus om 3 geheide (6 tot ? meter) fundamenten plaatsen, waarvan één met regenwater afvoer onder de grond pijp en op elke fundament vier schroeven (voor het vastmaken van pilaren voor terrasoverkapping). Zie foto van standaard fundamenten. Onze tuin zakt nog steeds wat in - daarom geheid. Hoe diep? Graag jullie advies.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drie palen voor terrasoverkapping uit heel Nederland:

Terrasoverkapping

Kunt u voor mij een offerte maken voor een terrasoverkapping. Zie foto De maat is plm 4,5 x 3 meter Houten palen met dakpanplaten en geïsoleerd Ik wil hem zelf aftimmeren Foto is een ruwe schets zoals wij deze in gedachten hebben.

Afdak maken aan schuur

Wij willen graag een offerte voor een afdak aan de schuur als een terrasoverkapping, ongeveer 3 meter bij 3,30 meter, wit hout en weerbestendige constructie, palen met een stevig uiterlijk, afwaterend stevig stormbestendig zonwerend dak.

Onderheien van terras en betonvloer storten

Wij willen ons terras laten onderheien ivm het plaatsen van een terrasoverkapping. Uit voorgaande gesprekken hebben wij begrepen dat met 6 palen (3 langs de gevel en 3 op 4 meter uit de gevel) dit te doen zou zijn. Het huis staat op betonplaten van 17,5 meter. De betonvloer en schort (noemt men dat zo) moeten hierop aangebracht worden. De vloer enige centimeters onder de huiskamer vloer. Afwerking van de vloer wordt waarschijnlijk kunststofplaten net houtstructuur. Graag komen wij in contact met aannemers of uitvoerders die het heien en het betonwerk als één klus aan kunnen bieden.

Vrijstaande terrasoverkapping Lombok plaatsen

Plaatsen van een vrijstaande overkapping, Lombok 4030 blank (4.46 x 3.54 meter). De grond waar de overkapping op komt te staan is zandgrond. Misschien dat er betonnen poeren onder de palen moeten komen, maar dit overleg ik graag met de vakman.

Terras overkapping aan huis maken

Ik wil een terrasoverkapping aan achtermuur geplaatst hebben. Deze overkapping moet 6 bij 3 meter worden met een hoogte van 2,4 meter. Ook moeten er 2 lichtkoepels van ongeveer 1,20 bij 1,20 geplaatst worden. Dit moet met geïmpregneerd hout, vijverfolie en een betonnen voet als fundering palen. Modern strak.

Terras uitbreiden op betonpoeren

Ik woon in een jaren '30 benedenwoning met aan de achterzijde een betonnen veranda met daarop een terras. Die veranda ligt 130 cm boven het niveau van de achtertuin en meet grofweg 580 cm breed x 225 cm diep. Ik wil over het bestaande terras een nieuw terras laten aanleggen van hout of composiet/kunststof. Ik wil het terras daarbij ook laten vergroten tot ongeveer 670 cm breed en 300 cm diep. Het heeft mijn voorkeur om de delen die uitsteken buiten het bestaande terras aan het einde van deze delen te laten rusten op verticale houten palen. Deze verticale houten palen dienen te rusten op in hoogte verstelbare betonpoeren. Daarnaast wil ik onder de delen die uitsteken opbergkasten maken. Ook moet er een trap van het terras naar mijn tuin komen en een eenvoudig hek langs de rand van het terras. Optioneel is een terrasoverkapping. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de klus hier te bespreken en mij te adviseren over de uitvoering. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Terrasoverkapping plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een hardhouten terras overkapping zonder polycarbonaat afdekplaten, dus alleen de staanders en liggers. De afmeting van het terras is 5 x 2.70 meter. De vorige overkapping is afgebroken, maar aan de hand van wat er stond heb ik nodig: 3 liggers à 5 meter (tegen het huis, in het midden en aan de voorkant) plus 4 staanders aan de voorkant. Verder 1 staander voor de zijkant en 4 verbindingsbalken van de voor- naar de achterste dwarsligger tegen de muur. Ik heb al vijf stalen houders van de vorige overkapping, van 70 x 70 mm. Nog te bestellen: hier in passend te maken (?) palen van hardhout geschaafd: 46 x 95 (neem ik aan? ) voor de 4 voorste staanders En ook de overige palen van hardhout geschaafd van 39 x 70 (?) graag advies over deze afmetingen. Er komt behalve een clematis in één hoekje niets op de overkapping te rusten. Het terras wordt gelegd op maandag 31 juli. Plaatsing overkapping kan dan dus niet. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Tuin laten onderheien

Mijn tuin is al meerder malen verzakt. Ik wil daarom graag een permanente oplossing voor deze verzakking vinden. De tuin moet rolstoelvriendelijk worden, dus zelf dacht ik aan een constructie van heipalen en beton. Ook moet er een terrasoverkapping komen. Of dit over de gehele tuin moet komen of een gedeelte, daar ben ik nog niet over uit. Hoeveel palen zijn er nodig en wordt er daarna ook beton gestort? Aan de woning is al een uitbouw geplaatst van 2.5 bij 5.5 meter. Daar zitten meende ik twee heipalen onder met (als ik het goed zeg) een chemische verankering met het huis. Zou er iemand langs kunnen komen om te situatie te bekijken en samen tot een passende oplossing te komen?

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil graag de terrasoverkapping laten plaatsen. Ik heb de overkapping al liggen: het is een bouwpakket. Handleiding zit erbij en alles is compleet, behalve de grondbevestiging voor de palen.

Terrasoverkapping laten bouwen

Wij willen graag aan ons vakantiehuisje in Driebergen een terrasoverkapping laten bouwen van 7 meter x 2.50 meter. Deze mag uit robuuste houten palen worden neergezet met een niet-transparante dakje. Het werk zal bestaan uit het inkopen van materiaal en het monteren ervan.