Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor groepenkast met een aardlekschakelaar en 4 groepen:

Groepenkast met een aardlekschakelaar en 4 groepen

Groepenkast uitbreiden met een aardlekschakelaar en 4 groepen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast met een aardlekschakelaar en 4 groepen uit heel Nederland:

Kookgroep en 3 fases realiseren voor inductiekookplaat

Wij zijn voornemens een inductie kookplaat (2F of 3F) te gaan installeren in plaats van de bestaande gasplaat. Daarvoor moet er eerst wat gebeuren in de groepenkast. De groepenkast is nu 1 fase en nagenoeg vol. De kast heeft een 3 fase hoofdschakelaar, een aardlekschakelaar met daarachter 3 groepen, 2 alamats en nog 2 groepen (een slaapkamer en de vaatwasser). Lijkt mij een uitbreidingskast meet een 3 fasen aardlekschakelaar en een kookgroep. Dan kunnen de 2 groepen zonder aardlekschakelaar verdeeld worden over de oude en de nieuwe aardlekschakelaar. Tot slot moet er een kabel/buis door de kruipruimte naar het kookeiland, deze zal ongeveer 3-4 meter zijn. Ik heb zelf elektrotechniek aan het MBO gedaan en kort installatiewerk gedaan. Nu kijk ik wat ik zelf zal doen een wat ik laat doen. Kunt u advies geven, inzicht in prijzen?

Vervangen elektra

Vervangen elektra, extra groepen en aardlekschakelaar aanbrengen in jaren 60 woning in Oss. ?? Aantal kamers waar wat moet gebeuren Het hele huis, in totaal 5 kamers. ?? Moet opbouw inbouw worden of gaan het om alleen vervangen bedrading alleen vervangen van alle bedrading. ?? Nieuwe groepenkast of alleen uitbreiden Uitbreiden groepenkast.

Kookgroep aansluiten

Ik wil in mijn Hager groepenkast een fornuisgroep met aardlekschakelaar laten aansluiten 2p 2n naar een perilex wcd. Automaten en wcd zijn aanwezig en de draden zijn getrokken, het gaat dus echt alleen om het aansluiten. De woningbouw vereniging wilt dat dit door een erkende elektricien gedaan wordt. Wel heb ik mijn twijfels over de dikte van de draden van de 40A hoofdautomaat naar de hoofdschakelaar in de groepenkast (dunner dan de draden vanaf de hoofdschakelaar naar de rest van de kast) en misschien ook van de draden van de hoofdschakelaar naar het sperfilter en de doorgeluste reeds afgemonteerde twee aardlekschakelaars (1 met twee automaten en 1 met drie automaten) er is ruimte in de groepenkast voor de fornuisgroep en bijbehorende aardlekschakelaar.

Vervangen groepenkast en aardpen en zo van huis uit 1965

Aarden met pen en nieuwe groepen kast 8 groepen aanleggen per 27 of 30 of 31 maart. Dwarslaan 5 in Muntendam graag hiervoor een offerte van u. Aardlekschakelaar niet aanwezig.

Vervangen complete elektra en groepenkast

Vervangen en uitbreiden van de groepenkast in een woning uit 1955. De kast bestaat uit 4 zekeringen zonder aardlekschakelaar en vervangen worden door een moderne groepenkast, die ook is geschikt voor een inductie kookplaat. Ook moet de bedrading worden vernieuwd, deze loopt nu in koperen buizen tussen de houten verdiepingsvloeren en op plaatsen buiten de muur, dit moet worden ingefreesd en ik wil er meer stopcontacten bij.

Aardpen /aardlekschakelaar en meterkast aanpassen

Appartement op de 6de top etage, aarding momenteel via waterleiding, maar ik wil 3 fasen in de woning en wil de aarde in de woning graag via een aardpen. Ik weet niet of de buren onder mij aarde hebben en of hier iets mee gedaan kan worden. Ook wil ik weten hoeveel het kost om mijn 1 fase groepenkast die pas 4 maanden oud is overzetten naar een 3 fase groepenkast met 3 aardlekken en 10 groepen.

Vervangen van aardlekschakelaar en zo nodig vervangen bestaande groepenkast

Ik ben door Enexis geadviseerd om de huidige aardlekschakelaar te vervangen, dus ik zou graag hiervoor een offerte ontvangen. daarnaast zou ik graag willen weten wat het kost om de huidige groepenkast te vervangen met mogelijk uitbreiding van groepen. Op dit moment ik 5 groepen. Ik huur de woning.

Groepenkast vervangen

Ik wil onze groepenkast vervangen. De bestaande heeft 4 groepen en geen aardlekschakelaar. Ik wil graag naar 6 groepen en een kookgroep. Er moet een bel transformator op worden aangesloten en een stopcontact en aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Ik ga voor een A-merk Hager, ABB, Eaton of Attema. Ik heb belang bij een realisatie over maximaal 6 weken.

Aardlekschakelaar of automaat leveren en aansluiten

Leveren en aansluiten aardlekschakelaar voor 4 droge groepen (of automaat idem als er plaats is in de groepenkast, aanwezige beltrafo niet in gebruik en mag verwijderd worden).

Aardpen slaan

In verband met het verplaatsen van de meterkast wil ik een nieuwe aardpen laten slaan, de huidige voldoet niet meer. Er wordt een geheel nieuwe 3x25A aansluiting gemaakt en groepenkast geplaatst. De ruimte is vrij toegankelijk en het is droge zandgrond. Graag zsm uitvoeren, bij voorkeur voor 25 januari. Plaatsing kan dus in overleg. Er is geen aardlekschakelaar aanwezig.