Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor oude boiler verwijderen en een nieuwe plaatsen:

Oude boiler verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik heb nu een oude boiler in de keuken deze wil ik verwijdert hebben en afgevoerd en een nieuwe in de badkamer geplaatst hebben. We zijn met 3 personen en het water is voor de keuken en de badkamer.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude boiler verwijderen en een nieuwe plaatsen uit heel Nederland:

Close in boiler verwijderen en nieuwe installeren

Close in boiler plaatsen. Oude bolier verwijderen. Ik ben van plan zelf de boiler aan te schaffen, ik ben opzoek naar een vakman met de juiste kennis die dit voor mij kan uitvoeren.

Het tijdelijk ontkoppelen van een zonneboiler

Ik zoek een CV-installateur die mijn zonneboiler tijdelijk kan verwijderen. Dit moet omdat er achter de boiler een lekkage is ontstaan. Daarnaast moet er ook laminaat vervangen worden (mocht de vakman dit kunnen). Na het oplossen van de lekkage dient de boiler weer aangesloten te worden. Het zou gaan om 12 m2 aan laminaat.

Quooker installeren en boiler verwijderen

Wij krijgen nu heet/warm water uit een aparte boiler. Wij overwegen een Quooker aan te schaffen. Deze moet dan worden geïnstalleerd en de boiler moet dan worden losgekoppeld en verwijderd en afgevoerd. Eerst moet er ook de oude kraan worden verwijderd en afgevoerd. Rond maart zou ik willen beginnen, als dat kan.

Warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen

Tussen de 200 liter zonneboiler en de CV ketel willen wij in eerste instantie een warmtepompboiler plaatsen. Na bepaalde tijd willen wij de cv-ketel verwijderen en warmtepompen aanschaffen. Dan is de boiler uitsluitend voor warm water. Dit systeem willen wij wellicht meerdere keren uitvoeren aangezien er 200 dezelfde recreatie woningen staan die mogelijk deze slag binnen redelijke termijn willen uitvoeren. Dit zijn wij nog aan het uitzoeken. 2 van elke 3 huizen heeft een zonnepanelen systeem en alle huizen zijn uitgevoerd met een zonneboiler. De inhoud van het huis is beneden 7 m x 8 m x 2.30 m. Boven heeft dezelfde oppervlakte, maar het dak loopt schuin, dus waarschijnlijk zal dit de helft van de inhoud van de beneden verdieping zijn. Het zijn vrijstaande woningen. Er zijn veel senioren gezinnen, daarbij ongeveer een kwart of minder jonge gezinnen. De meesten zijn dus 2 bewoners. Wij zijn dus geïnteresseerd in een goed product voor een goede prijs. Over eventuele verdere bezuinigings producten willen wij graag overleggen.

Geiser vervangen door boiler

Ik wil de oude geiser verwijderen en afvoeren en een elektrische boiler laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Cv-ketel op gas vervangen door iets op elektriciteit

Momenteel heb ik een cv-ketel op gas, waarmee ik mijn appartement (32 m2) verwarm en warm water gebruik voor te douchen en in de keuken. Ik zou graag over willen stappen op elektrisch in plaats van gas. Hierbij de huidige cv-ketel verwijderen en afvoeren en vervangen door elektrisch. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Het is voor warm water en voor verwarming. Een warmtepomp is voor mij niet mogelijk. Mogelijk dat een boiler van 50 liter een mogelijkheid is of een elektrische cv ketel. Ik ontvang graag advies en een offerte.

50 liter elektrische boiler plaatsen

Gaat om verwijderen gasgeiser uit keuken en plaatsen van elektrische 50 liter boiler (verticaal), met snoer naar stopcontact. Betreft alleen het plaatsen. Ik zorg zelf voor de boiler.

Quooker kraan vervangen

Onze oude kraan en Quooker kraan, inclusief boiler verwijderen en de nieuwe plaatsen.

Quooker combi plaatsen

Oude kraan en boiler verwijderen en hiervoor een Quooker plaatsen.

Alle verwarmingsinstallaties vervangen

De cv combiketel op gas vervalt. Verwijderen en afvoeren, elektrische boiler plaatsen elektrische boiler voor de badkamer/ elektrische radiatoren voor alle kamers/ gaskookplaat eruit en inductiekookplaat erin/ AEG IKE 95454 XB Afvoer oude ketel, radiatoren en buizen

Partners

Partners van Casius