Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor 1 zonnescherm monteren en oude verwijderen:

1 Zonnescherm monteren en oude verwijderen

Ik wil een zonnescherm van 5 meter breed verwijderen en nieuwe monteren , begane grond . beide elektrisch.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 1 zonnescherm monteren en oude verwijderen uit heel Nederland:

Buitenzonwering monteren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het monteren / ophangen van een zonnescherm (knikarmscherm). Het formaat van het scherm is 5 meter breed. De electra om aan te sluiten is al aangelegd buiten.

Schutting en hek plaatsen, monteren zonnescherm en installeren lampen

we zijn net verhuisd. Lampen en schilderijen ophangen zonnescherm buiten monteren houten schutting (ca. 10 meter) en hek (ca 12 meter) plaatsen

Zonnescherm ophangen

Wij willen de door ons bestelde zonnescherm (4.50 m breed uitval 2.50 m) handbediening zsm aan onze buitenmuur laten monteren.

Elektrisch zonnescherm verplaatsen en opnieuw monteren

Ik zoek een zonweringsspecialist die een zonnescherm kan verplaatsen van de begane grond naar de eerste etage (elektrisch scherm). Het scherm is ongeveer 450 cm breed. Scherm moet een paar meter worden verplaatst naar de hogere etage en worden geïnstalleerd.

Het monteren van een zonnescherm

Ik zoek een zonweringsspecialist die een zonnescherm kan monteren en installeren (elektrisch scherm). Het scherm is ongeveer 550 cm breed. Dit moet op de begane grond gebeuren. Het scherm is al gekocht.

Electrisch zonnescherm ophangen

Graag wil ik een elektrisch zonnescherm laten demonteren en een nieuwe laten monteren.

Zonnescherm monteren

ik zou graag mijn zonnescherm, welke ik bij Praxis heb gekocht, door een vakman willen laten ophangen aan de muur. Bereikbaarheid is niet optimaal, graag in overleg met vakman.

Elektrisch zonnescherm laten demonteren, vervoeren en nieuwe monteren

Ik wil het oude scherm laten demonteren en afvoeren. Het oude scherm is 5 meter. Het nieuwe scherm ligt in de tuin en moet worden opgehangen. Het scherm is ook 5 meter, alleen past niet op de oude gaten in het huis.

Groot zonnescherm monteren

Wij hebben een zonnescherm besteld. Deze wordt over ongeveer 3 weken geleverd. Wij zoeken iemand die deze voor ons kan ophangen zodat deze zeker veilig hangt en niet meer van de muur afkomt. Zonnescherm is 4.70 meter lang.

Monteren zonnescherm

Wij hebben een zonnescherm besteld. Deze wordt over ongeveer 3 weken geleverd. Wij zoeken iemand die deze voor ons kan ophangen zodat deze zeker veilig hangt en niet meer van de muur afkomt. Zonnescherm is 4.70 meter lang.

Partners

Partners van Casius