Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor toiletblok vervangen:

toiletblok vervangen

Duo toiletblok plaatsen Highland wc duoblock pack 7 cm verhoogd pk muuraansluiting.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletblok vervangen uit heel Nederland:

Werk in badkamer en toilet

Ik wil mijn kranen van de wastafel en bad vervangen door Gamma kranen en de gasgeiser afkoppelen, koof weghalen en een nieuw ventiel in afzuigsysteem. Toiletpot en het fonteintje vervangen door Gamma duo toiletblok en een nieuw ventiel in het afzuigsysteem plaatsen. De tegels hoeven nog niet vervangen te worden. Ik heb namelijk een bepaald budget en wil weten hoeveel ik kwijt ben voor de eerste twee klussen.

Toilet duoblok vervangen

Ik heb bij Praxis een duoblok (Livenza) gezien. Ik kan deze zelf niet aanleggen. Graag een offerte voor het vervangen van mijn bestaande toiletblok.

Gehele toilet en plafond vervangen

- Huidige plafond (3,5 x 5,5 meter) vervangen door een strak plafond met LED spots en een klein plafondluikje. - Toiletruimte (0,9 x 1,2 meter) geheel vervangen / renoveren. Er komen een nieuw toiletblok, nieuw fonteintje en middelgrote tegels (60 x 30 cm) in. De materialen zijn nog niet uitgezocht, ik heb wel een idee van de kleuren. Waterleidingen, waterafvoer fonteintje en luchtventilatie volledig wegwerken. Gezien de grootte van het toilet nog twijfel over keuze nieuw wandtoilet of nieuw staand toilet. Graag advies en een scherpe offerte.

Nieuwe toiletblok plaatsen

Vrijblijvend offerte voor het vervangen van een nieuwe toilet duoblok en het verwijderen van de oude.

Toiletblok vervangen door hangend toilet

Ik wil graag een staand duoblok toilet laten vervangen door een Geberit wandcloset met inbouw reservoir. Er moet ongeveer 1.20 m2 meter betegeld worden met tegels van 20 bij 15 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Duo toiletblok vervangen

We willen een oude duo toiletblok vervangen, inclusief montage. Offertes en contact bij voorkeur per mail.

Duo toiletblok vervangen

Ik wil graag mijn oude duo blok toilet laten vervangen met een nieuw duoblok toilet. Toilet zal gekocht worden bij de gamma

Toiletblok vervangen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het vervangen van het bestaande toiletblok, staand, naar een zwevend toilet. Het toilet nu heeft een vloer aansluiting naar het riool toe. Graag zou ik ook willen weten wat de kosten zijn voor het tegelen van de vloer, 1.50 bij 1.50 meter en de wanden tot 2 meter hoogte. De wanden in het toilet zijn gipsplaten en een kant is beton.

Duo toiletblok plaatsen

Ik heb momenteel in mijn toiletruimte een toiletpot met een waterreservoir. Ik wil die laten vervangen door een duo toiletblok. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en afvoeren van het huidige toilet en leveren en plaatsen van het nieuwe.

Toiletblok vervangen

Ik wil een staande toiletpot en spoelsysteem laten vervangen. Het nieuwe toilet is bijna identiek aan de oude pot. Een pot met achteruitgang. De afvoer naar de muurdoorvoer en de wateraansluiting zijn aanwezig. Geen tegelwerk. De oude pot haal ik zelf weg, dus alleen aan- en afvoer aansluiten en plaatsen.