Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hondenluikje laten plaatsen in tuindeur:

Hondenluikje laten plaatsen in tuindeur

Ik wil een hondenluikje laten plaatsen in de tuindeur. Ik zoek iemand die de deur op maat kan zagen en de hondenluikje kan monteren. De deur bestaat uit glas en hout.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hondenluikje laten plaatsen in tuindeur uit heel Nederland:

Hondenluik plaatsen in de balkondeur

Het gaat hier om het plaatsen van een hondenluik in een houten balkondeur. De klant zorgt zelf voor het hondenluikje, andere benodigdheden dienen gekocht door de vakman.

Katten- en hondenluikje plaatsen in de schuifpui

Graag wil ik een katten/hondenluikje laten plaatsen in een bestaande dubbelglazen schuifpui, met garantie. Als dat niet kan, dan wil ik het luikje op een andere plaats erin gezet hebben. Mogelijk in de buitenmuur.

Hondenluikje in de deur plaatsen

Wij willen een hondenluikje laten monteren in onze achterdeur, het luikje komt in het houten gedeelte van de deur. Het hondenluikje zullen wij zelf aanschaffen, maar de benodigde werkmaterialen zoals een zaag en dergelijke hebben wij niet.

Katten-/hondenluik in dubbelglas plaatsen

Wij willen graag een katten/hondenluikje laten plaatsen in een glazen raam. Kunt u ons een offerte sturen? Het raam is 83 cm breed en 217 cm lang.