Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor geluids isolatie:

Geluids isolatie

Ons apartement (bovenwoning) is zeer gehorig. Graag advies over geluidsisolatie.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluids isolatie uit heel Nederland:

Geluids-isolatie van plafond

Het gaat om geluidsisolatie van een plafond. Bestaat thans uit stalen H-profiel balken met daartussen brandwerend gipsplaat. Over de huidige plaat moet, tussen de balken, een extra, geluids isolerende laag worden aangebracht. Betreft een plafond van ong. 100m2 Ik wil in de eerste 2 weken van maart starten met deze klus. Ik verneem graag deskundig advies over het isolatiemateriaal Er zijn foto's en tekeningen beschikbaar van de huidige situatie.

Geluids- en thermische isolatie plaatsen

Het huis is uit 1967 met houten tussenvloeren bij de eerste en de tweede verdieping. De gezamenlijke vloer oppervlakte van de etages ligt rond de 80 m2, 2 x 40 meter. Vloeren en plafond zijn afgewerkt, we wonen er al enkele jaren. We willen graag geluids- en thermische isolatie. De gedachte is inspuiten met cellulose. Natuurlijk met liefst zo min mogelijk rommel maar dat lijkt onvermijdelijk, gaten in plafond lijkt beste mogelijkheid. Wij hebben interesse in een prijsopgave inclusief en exclusief afwerking van plafond.

Binnenwand maken en afwerken

Ik wil graag tegen een bestaande muur een extra wand met (geluids) isolatie daartussen geplaatst hebben. Deze gipsen wand graag ook glad afgestuct worden. Aan de onderkant loopt een gasleiding en er moet 1 stopcontact in (er zit er ook al 1). Het is ongeveer 12 m2.

Dakconstructie aanbouw geheel vernieuwen

Het gaat om een hellend dak op de aanbouw te maken. Het is nu een plat dakje. Een nieuw dak met 2 gelijke kanten en een nok ergens tussen de 5 en 6 meter hoogte. Naast de hele constructie willen we graag zinken dakbedekking (roevendak) inclusief geschikte (geluids)isolatie. - De dakdelen lopen ongeveer 45 graden af. En beide delen bedragen samen ongeveer een oppervlakte van 60 m2. - Aan 2 kanten een zinken goot (in totaal 12 meter lengte). Extra vragen: Kunnen jullie eventueel ook geschikte isolatie aanbrengen onder het zink? Waaronder geluidsisolatie.

Een aantal gipswanden plaatsen

Ik zou graag een aantal gipswandjes laten plaatsen, eventueel met (geluids) isolatie. Het gaat om drie kamertjes; één wandje van ongeveer 311 cm, één wandje van ongeveer 325 cm, en één wandje van ongeveer 227 cm. NB; het huis is per 14/11 pas in mijn bezit, preciese afmetingen later.

Controle of oplevering volgens bouwbesluit is gedaan

Na renovatie van een pand waarvan dat ik vervolgens een etage ben gaan huren, heb ik nogal twijfels aan de kwaliteit op het terrein van (geluids)isolatie en veiligheid. De verhuurder heeft aangegeven dat alles conform bouwbesluit is opgeleverd. Er is nogal veel overlast van de bovenburen, en van geluid uit de centrale gang. Ik zou graag willen dat iemand onderzoekt of deze etage, begane grond, volgens bouwbesluit is opgeleverd.

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast aanbrengen

Geluids isolatie plaatsen. De vloer (bij overlast van de onderburen)

Compleet huis verbouwen

Het gaat om een woning met oppervlakte van ongeveer 120 m2, verdeeld over 3 verdiepingen. Klussen: - draagmuur openbreken voor een open keuken. Stalen balk plaatsen. - plafond openbreken zodat oude balken zichtbaar worden + plaatsen isolatie / geluids dempende platen op twee verdiepingen. - aanleg elektriciteit door het huis heen + nieuwe groepenkast. - plaatsen dubbel glas op de bovenverdiepingen, - nieuwe kozijnen dakkapel + ombouw dakkapel. - plaatsen nieuw kozijn met openslaande deuren achter naar de tuin. - weghalen verticale lift + herstel plafond. Het idee is het huis aan de binnenkant casco te maken naar moderne maatstaven. De laatste grote verbouwing dateert van 40 jaar geleden. Het gaat om een grove indicatie aangezien we in onderhandeling zijn voor de aankoop van een oud jaren 30 huis.

Verlaagd plafond met isolatie aanbrengen

Graag zou ik willen weten wat ik ongeveer kwijt ben aan het aanbrengen van een goed geluids-isolerend verlaagd plafond in een woning uit de jaren dertig in Amsterdam dat wij willen gaan kopen. Het gaat om ongeveer een oppervlak van 70 m2 (over 3 of 4 ruimtes). Over het bestaande plafond aanbrengen, geen sloopwerk. Het gaat in eerste instantie om een indicatie. Misschien is het mogelijk een prijs per m2 af te geven? Graag ook uw advies over welk materiaal en of we alle ruimtes moeten doen.

Vrijdragende plafonds aanbrengen

Aanbrengen van vrijdragende plafonds met (geluids)isolatie in een jaren 30 woning. 4 kamers, ev. keuken. Totale oppervlakte woning 56 m2.