Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tuinmuurtje metselen:

Tuinmuurtje metselen

Prijsopgave all in van stenen muurtje /rode baksteen / 1. 80 m hoog en 2m lang. Ook graag prijsopgave all in als muurtje 3 m lang wordt /1. 80m hoog?
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuurtje metselen uit heel Nederland:

Omgewaaid tuinmuurtje metselen

Tuinmuurtje 1,7 meter breed en 1,8 meter hoog enkel steens. Omgewaaid tijdens de recente storm.

Tuinmuurtje met stormschade opnieuw metselen

Na de stormschade moet er een muurtje van 1.20 meter x 2 meter opnieuw metselen.

Tuinmuurtje laten metselen

Muurtje zie de maten hierboven. Ongeveer 2,50 lang , 4 breed 60 hoog.

Tuinmuurtje metselen

Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn om een tuinmuurtje bij mij in de voortuin te laten metselen. De grote van mijn voortuin is ongeveer 5 meter breed en 4,50 meter lang aan alle beide kanten. De pilaren zou ik ongeveer 80 cm hoog willen hebben. De gewenste soort bakstenen dienen zo dicht mogelijk overeen te komen met de stenen van de onderkant van mijn voorgevel. Ik ontvang graag meer informatie en een globale prijsindicatie. Daarnaast hoor ik ook graag of er een afspraak op locatie gemaakt kan worden, om een beter beeld van de beoogde werkzaamheden te krijgen.

Steens tuinmuurtje metselen

Graag willen wij weten wat het kost om een stenen tuinmuurtje van 9 m2 te metselen.

Muurtje in de voortuin metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten metselen van een tuinmuurtje. Het gaat om 2 delen van 2 meter lengte en de hoogte zal 1.50 meter worden.

Tuinmuurtje metselen

Ik wil een tuinmuurtje laten metselen , er zitten 4 hoeken in en de hoogte mag tussen de 60 en 70 cm zijn, de totale lengte is 45 meter. Kunt u mij ongeveer vertellen wat hiervan de kosten zijn?

Tuinmuurtje metselen

Rond het huis een muurtje. Ongeveer 40 cm hoog en iets van 10 a 12 meter lang. Op zandgrond. Om het huis staat deels al een muur. Deze moet aangevuld worden. Met een simpele baksteen want later komt er stucwerk op. Eventueel ook met 4 hogere penanten voor looppoort en hek voor de oprit.

Tuinmuurtje metselen

Ongeveer 14 meter lang en 60 cm hoog, bedoeld als plantenbak in de tuin.

Tuinmuurtje op aanwezige fundering bouwen

Ik ben op zoek naar een metselaar welke voor mij een tuinmuur kan metselen. Het gaat om een halfsteense muur met pilaren volsteens stenen in verband welk gelijk is aan de woning ernaast. Het gaat om muur van 7.50 (4 stuken van 1.40 en 90 cm hoog) meter lang, met 5 pilaren over 7 m2. De tuin is goed te bereiken van buitenom. - Er ligt al een fundering; - Bakstenen heb ik al; - De rest van het materiaal moet door opdrachtnemer worden geregeld (hout/cement/gereedschap/etc in offerte vermelden); - In de pilaren (volgens ontwerp) moeten de flexibele pvc leiding verwerkt worden, deze zit al in de fundering. Ik beschik over een ontwerp wat ik u zou kunnen toesturen. Graag hoor ik of je geïnteresseerd bent in deze klus? Voor welke prijs? En wanneer deze uitgevoerd kan worden?