Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zweefdeurkast in elkaar zetten:

Zweefdeurkast in elkaar zetten

Ik wil een zweefdeurkast in elkaar laten zetten. De kast is 180 cm breed en circa 2 meter hoog. De kast heeft twee schuifdeuren, twee hang gedeeltes en legplanken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zweefdeurkast in elkaar zetten uit heel Nederland:

Montage van een zweefdeurkast

Ik heb belangstelling voor de witte Delta zweefdeurkast 222x200x65cm 499. -, die ik op deze website heb gevonden. Is het mogelijk om deze ook in elkaar te laten zetten, wat zijn daarvan de kosten en hoe kan ik dat regelen als ik zou besluiten de kast te kopen?

Alpha zweefdeurkast in elkaar zetten

Graag deze kledingkast in elkaar laten zetten. Ik zou graag weten wat het gaat kosten door jullie laten doen. Alpha zweefdeurkast gelamineerd spaanplaat grijs Eiken 206 x 180 x 63 cm.

Zweefdeurkast Delta monteren

Ik wil graag een zweefdeurkast in elkaar laten zetten. Wil graag weten wat de kosten daarvoor zijn. Ik hoor het graag.

Zweefdeurkast Delta in elkaar zetten

Ik wil een kast in elkaar zetten. (ZWEEFDEURKAST DELTA WIT/ANTRACIET 200CM). Op welke termijn kan dit en wat zou dit kosten?

Kast van de Gamma in elkaar laten zetten

Ik wil graag een kast bestellen met 2 schuifdeuren van de Gamma Het betreft de kast Delta zweefdeurkast. Hoe duur is het om deze op de dag van levering ook door jullie te laten monteren? Ik hoor graag van jullie, dan kan ik eventueel de bestelling doen.

Zweefdeurkast Delta monteren

Het naar zolder brengen en in elkaar zetten van zweefdeurkast Delta. Een kast met twee schuifdeuren. De kast moet nog besteld worden. Als we hem laten bezorgen dan staat hij op de begane grond.

Kast monteren

Ik wil graag bij jullie een zweefdeurkast kopen en laten bezorgen, maar ik wil hem ook graag in elkaar laten zetten. Betreft de Delta zweefdeurkast 222 x 200 x 65 cm. Ik hoor het graag van u. Het gaat over de 2e week oktober.

Zweefdeurkast monteren

Ik zou graag een 2-deurs zweefkast in elkaar willen laten zetten. (breed ongeveer 1.80, hoog 2 m.).

Alpha schuifdeurkast in elkaar zetten

Wij willen een Alpha zweefdeurkast kopen bij Gamma en vooraf even weten wat de montagekosten zijn. We willen de maat 206 x 180 x 63 cm aanschaffen.

Kast met schuifdeuren in elkaar zetten

Ik wil de onderstaande kast bij Praxis bestellen en thuis laten bezorgen. Graag een prijs voor montage van de kast let wel in beide kastdelen wil ik extra planken, totaal komen er 5 planken in de kast. Ik koop deze planken erbij. Type Zweefdeurkast Serie Napoli Hoogte 206 cm Breedte 150 cm Diepte 63 cm Kleur Wit -keuken-wonen/meubelen/kasten/zweefdeurkast-napoli-wit-2-deurs-150cmAantal deuren 2. 0

Partners

Partners van Casius