Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gamma alpha zweefdeurkast monteren:

Gamma Alpha zweefdeurkast monteren

Wil deze kast laten monteren. 206x150x63 . Graag alleen per mail reageren
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gamma alpha zweefdeurkast monteren uit heel Nederland:

Kledingkast in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van de Gamma zweefdeur kledingkast Alpha maat 180 x 206 x 63 cm.

Garderobekast Alpha van GAMMA laten monteren

Gamma garderobekast monteren: of zweefdeurkast Alpha 150brx200h of draaideurkast Kim 150brx200h, zie website Gamma. Graag zien wij een offerte PER MAIL , niet per telefoon svp. Het betreft een plaatsing in een woonzorgcentrum in Wageningen, wachtlijst vanaf nu ca. 5 maanden, maar als we bericht krijgen hebben we max. 1 week, dus we willen de kast evt. Al als pakketten in huis hebben tot de verhuisdatum, want de kast niet altijd voorradig. Vandaar geen week/maand vwb planning, sorry. Zie uw offerte graag tegemoet. Bijvoorbaat

Kasten in elkaar zetten

Ik heb 2 kasten besteld bij de Gamma en ik zou graag willen weten hoeveel het kost om in elkaar te laten zetten door jullie. Het zijn twee Alpha zweefdeur kasten van 1.80 meter.

Bestelde kledingkast en bureau monteren

Bestelde kledingkast bij GAMMA en bureau (elders besteld) monteren. De kledingkast is van het merk Alpha. Afmetingen zijn: lengte 2054 mm en breedte 1800 mm. Met schuifdeuren, 2 stuks. Bureau (komt niet van GAMMA) is van merk Mobistop. Klein bureau, weinig bijzonderheden. Klant wenst beide meubelstukken gemonteerd te krijgen.

Alpha schuifdeurkast in elkaar zetten

Wij willen een Alpha zweefdeurkast kopen bij Gamma en vooraf even weten wat de montagekosten zijn. We willen de maat 206 x 180 x 63 cm aanschaffen.

Monteren van een kast

Ik wil graag een kast - die wij gaan kopen bij Gamma - laten monteren. Het gaat om de Alpha zweefdeurkast (garderobekast, 2 meter breed).

3 kasten monteren

Wij hebben bij Gamma 3 besteld van het type Alpha en willen die laten monteren. Het gaat om 2 kasten van 150 cm breed en 1 van 180 cm breed. De kasten zijn voor ons gereserveerd en worden op afroep hier afgeleverd. We ontvangen graag uw prijsopgave voor de montage.

Kledingkast met schuifdeuren monteren

Ik wil een kledingkast met schuifdeuren die ik bij de Gamma heb gekocht in elkaar laten zetten door een monteur. Het gaat om de Alpha zweefdeurkast van 206 x 180 x 63 centimeter groot met 2 zweefdeuren.

GAMMA-kasten monteren

Gaarne voor ons 2 GAMMA-kasten in elkaar zetten: 2 x ALPHA zweefdeurkasten. Voorkeursdata: vrijdag 24 februari of vrijdag 3 maart.

Gamma Alpha Zweefdeurkast monteren

Is het mogelijk om de Gamma Alpha Zweefdeurkast Lariks 206 x 180 x 63 cm kast door de montageservice van Gamma in elkaar te laten zetten? Zo ja, wat zijn de kosten? De kast is nog niet aangeschaft.

Partners

Partners van Casius