Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gamma alpha zweefdeurkast monteren:

Gamma Alpha zweefdeurkast monteren

Wil deze kast laten monteren. 206x150x63 . Graag alleen per mail reageren
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gamma alpha zweefdeurkast monteren uit heel Nederland:

Alpha schuifdeurkast in elkaar zetten

Wij willen een Alpha zweefdeurkast kopen bij Gamma en vooraf even weten wat de montagekosten zijn. We willen de maat 206 x 180 x 63 cm aanschaffen.

Monteren van een kast

Ik wil graag een kast - die wij gaan kopen bij Gamma - laten monteren. Het gaat om de Alpha zweefdeurkast (garderobekast, 2 meter breed).

3 kasten monteren

Wij hebben bij Gamma 3 besteld van het type Alpha en willen die laten monteren. Het gaat om 2 kasten van 150 cm breed en 1 van 180 cm breed. De kasten zijn voor ons gereserveerd en worden op afroep hier afgeleverd. We ontvangen graag uw prijsopgave voor de montage.

Kledingkast met schuifdeuren monteren

Ik wil een kledingkast met schuifdeuren die ik bij de Gamma heb gekocht in elkaar laten zetten door een monteur. Het gaat om de Alpha zweefdeurkast van 206 x 180 x 63 centimeter groot met 2 zweefdeuren.

GAMMA-kasten monteren

Gaarne voor ons 2 GAMMA-kasten in elkaar zetten: 2 x ALPHA zweefdeurkasten. Voorkeursdata: vrijdag 24 februari of vrijdag 3 maart.

Gamma Alpha Zweefdeurkast monteren

Is het mogelijk om de Gamma Alpha Zweefdeurkast Lariks 206 x 180 x 63 cm kast door de montageservice van Gamma in elkaar te laten zetten? Zo ja, wat zijn de kosten? De kast is nog niet aangeschaft.

Linnenkast in elkaar zetten

Het betreft een offerte aanvraag voor het in elkaar laten zetten van een Alpha zweefdeurenkast van de Gamma. De kast heeft twee zweefdeuren.

Montage kleidingkast

Ik wil een kledingkast laten monteren. De kast is van het merk Alpha van 1.50 breed en 2.06 meter hoog. De kast is al bij Gamma aangeschaft maar nog niet geleverd. Alpha is een strakke, eigentijdse zweefdeurkast uitgevoerd met soepel lopende zweefdeuren. Deze zijn voorzien van metalen greeplijsten met een stofstrip. Het interieur van de kast heeft 2 hanggedeeltes met boven de roede een legplank.

Alpha 150 zweefdeurkast monteren

Graag laat ik een Alpha 150 zweefdeurkast monteren met daarin een ladeblokje met 3 lades. Ik heb deze besteld bij de Gamma en de verwachte levering is eind januari. Graag ontvang ik vooraf een prijsopgave van de montagekosten.

Kledingkast model Alpha in elkaar zetten

Kledingkast model Alpha 150 cm breed (Gamma aankoop) geheel in elkaar te zetten/monteren. Het gaat om een schuifdeurkast.

Partners

Partners van Casius