Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor smaller maken van houten jaloezieën:

Smaller maken van houten jaloezieën

Ik wil graag 2 houten jaloezieën, gekocht bij Leenbakker, smaller laten maken. De maten zijn nu 122 cm (120 cm staat op verpakking), en de juiste maat moet zijn 117 cm breed. Ik zoek een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft en ontvang graag uw prijsindicatie.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor smaller maken van houten jaloezieën uit heel Nederland:

Opdekdeur op maat maken en plaatsen

Mijn badkamerdeur is een opdek deur in een stalen nastel kozijn. Het huis is gebouwd in 1995. In de loop der jaren is de deur steeds meer gaan klemmen, vooral zomers kan de deur niet meer dicht. Het scheelt een aantal mm. Een oplossing lijkt mij om een deur te laten maken die in de breedte aan fractie smaller is. Ik ga ervan uit dat mijn bestaande deur niet op maat is te maken. Het kozijn vervangen lijkt me geen optie, gelet op het nodige hak- en breekwerk. De afmetingen: Deurhoogte 211,5 cm Deurbreedte 83,2 cm Kozijnbreedte 83 cm Merk Svedex, kleur gebroken wit.

Luxaflex inkorten, smaller maken en ophangen

2 x luxaflex inkorten/smaller maken en ophangen.

Convectorput versmallen

Wij hebben momenteel al een convectorput, maar willen deze convectorput smaller laten maken. Graag ontvangen wij een offerte om te weten wat de kosten van deze aanpassing zullen zijn. De afmetingen van de convectorput zijn 225 cm lang en 45 cm breed.

Rolgordijnen op maat maken en ophangen

Ik heb bij Gamma 2 rolgordijnen van 1.50 meter breed gekocht voor kozijnen die circa 1.42 breed zijn. Gordijnen moeten dus smaller worden gemaakt en opgehangen.

Zeven deuren op maat maken en monteren

Ik heb 7 nieuwe deuren die op maat gemaakt moeten worden, scharnieren en deurbeslag heb ik al liggen. Het gaat om inkorten en ook enkele smaller maken.

Brede trappen in de tuin smaller maken

Bij mijn nieuwbouwwoning komt een tuin bestaande uit 2 terrassen die worden verdeeld door 4 brede trappen om de verschillende hoogtes op te vangen totale breedte 4,80 diepte 1,70 meter. Vanwege uitbouw plannen wordt onze eerste terras waar we een veranda van willen maken maar 1,80 meter. Wij willen graag een veranda van 3 meter breed. Vandaar dat we hebben besloten om de trappen op te laten vullen totdat er een trap overblijft van ongeveer 150 cm. Wat zijn de kosten hiervoor?

Fundering maken voor een werkplaats in de tuin

We willen een nieuwe werkplaats realiseren in een gedeelte van onze achtertuin dat wat lager ligt. We willen een stevige fundering laten maken waarop eerst gemetseld kan worden. Daarna willen we zelf een houten werkplaats opbouwen. De tuin is 520 cm breed. De werkplaats zal iets smaller worden en ongeveer 300 cm diep. We zoeken iemand die de fundering kan maken. Het verder opbouwen willen we zelf doen. We hebben hier geen achterom, alle materialen moeten worden aangevoerd via het huis of met een kraan via de zijkant. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Roljaloezie inkorten en monteren

Ik wil een roljaloezie 4 cm smaller laten maken en op laten hangen. Qua lengte is hij goed dus hij hoeft niet ingekort te worden. Ik heb geen email en ben alleen telefonisch bereikbaar.

Tuinschermen plaatsen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte maken voor het volgende: Schutting op maat maken en plaatsen. Eventueel herbevestigen van bestaande katvriendelijke afscherming aan de schutting. Het betreft 15 schotten die op een bestaande muur met tussenzuilen staan. Van de 15 schotten zijn 10 schotten 180 bij 104 en de overige zijn smaller bij 104. Graag zelf komen meten. Inclusief demontage en afvoer oude schotten. Voorkeur nu is een beton/kunststof combinatie met een groene kleur. Of volledig kunststof. Er moet in ieder geval in geboord kunnen worden in verband met de kat afscherming. Dit is de wens, Wat is mogelijk? Advies is welkom.

Muur inslijpen en gedeelte van betonvloer verwijderen

Wij hebben in de tuin een tuinhuisje op een betonnen fundering. Ik wil het huisje smaller maken en de fundering ook kleiner laten maken. Bovendien moet er een stenen muur worden ingeslepen. De lengte van de betonnen plaat is ongeveer 5,5 meter en daar moet een stuk van 100 cm breed en 15 cm hoog van verwijderd worden. Het is onbekend of er wapening in zit. Ik laat dit bij voorkeur vóór 27 april uitvoeren en hoop dat er hiervoor bedrijven zijn met ruimte in de agenda. Ik ontvang graag uw prijsopgave.