Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor smaller maken van houten jaloezieën:

Smaller maken van houten jaloezieën

Ik wil graag 2 houten jaloezieën, gekocht bij Leenbakker, smaller laten maken. De maten zijn nu 122 cm (120 cm staat op verpakking), en de juiste maat moet zijn 117 cm breed. Ik zoek een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft en ontvang graag uw prijsindicatie.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor smaller maken van houten jaloezieën uit heel Nederland:

Fundering maken voor een werkplaats in de tuin

We willen een nieuwe werkplaats realiseren in een gedeelte van onze achtertuin dat wat lager ligt. We willen een stevige fundering laten maken waarop eerst gemetseld kan worden. Daarna willen we zelf een houten werkplaats opbouwen. De tuin is 520 cm breed. De werkplaats zal iets smaller worden en ongeveer 300 cm diep. We zoeken iemand die de fundering kan maken. Het verder opbouwen willen we zelf doen. We hebben hier geen achterom, alle materialen moeten worden aangevoerd via het huis of met een kraan via de zijkant. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Roljaloezie inkorten en monteren

Ik wil een roljaloezie 4 cm smaller laten maken en op laten hangen. Qua lengte is hij goed dus hij hoeft niet ingekort te worden. Ik heb geen email en ben alleen telefonisch bereikbaar.

Tuinschermen plaatsen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte maken voor het volgende: Schutting op maat maken en plaatsen. Eventueel herbevestigen van bestaande katvriendelijke afscherming aan de schutting. Het betreft 15 schotten die op een bestaande muur met tussenzuilen staan. Van de 15 schotten zijn 10 schotten 180 bij 104 en de overige zijn smaller bij 104. Graag zelf komen meten. Inclusief demontage en afvoer oude schotten. Voorkeur nu is een beton/kunststof combinatie met een groene kleur. Of volledig kunststof. Er moet in ieder geval in geboord kunnen worden in verband met de kat afscherming. Dit is de wens, Wat is mogelijk? Advies is welkom.

Muur inslijpen en gedeelte van betonvloer verwijderen

Wij hebben in de tuin een tuinhuisje op een betonnen fundering. Ik wil het huisje smaller maken en de fundering ook kleiner laten maken. Bovendien moet er een stenen muur worden ingeslepen. De lengte van de betonnen plaat is ongeveer 5,5 meter en daar moet een stuk van 100 cm breed en 15 cm hoog van verwijderd worden. Het is onbekend of er wapening in zit. Ik laat dit bij voorkeur vóór 27 april uitvoeren en hoop dat er hiervoor bedrijven zijn met ruimte in de agenda. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Binnendeur aanbrengen met deurposten en extra geluidsisolatie

Ik ben op zoek naar een vakman die een tussendeur kan monteren inclusief het aanbrengen van de deurposten. Zoals te zien op de foto gaat het om de afsluiting van een binnentrap (aan de benedenkant). De totale opening op dit moment is 245 x 85 centimeter. Dit is wat smaller en langer dan een normale binnendeur vermoed ik. De tussendeur zal waarschijnlijk geruime tijd niet open hoeven, dus naast het aanbrengen van de deurposten en de tussendeur, wil ik een manier om de deur geluidsdichter te maken. Bijvoorbeeld door een extra gipsplaat aan te brengen (aan de trapkant) en daartussen isolatiemateriaal. Graag hoor ik daar wat ideeën over. Ik heb nog geen materiaal gekocht.

Rolgordijn smaller maken en monteren

Rolgordijn smaller maken en ophangen. Is nu breed 1.80 en moet 1.55 meter worden.

Spiegel versmallen

Ik heb een grote, zware spiegel van 90 x 210 cm die ik smaller wil laten maken naar 75 x 210 centimeter.

Rolgordijnen smaller laten maken

Ik wil graag twee rolgordijnen op maat laten maken (smaller).

Schoorsteen en schouw slopen

Graag een offerte voor het slopen van een schouwtje (1 x 1 x 0,3 m) en schoorsteen van totaal 6,5 meter verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Het kanaal is 80 x 30 cm en boven nog iets smaller. Ook het deel op het dak verwijderen. Er zijn reservepannen om het dak dicht te maken. Momenteel zit er een gashaard op aangesloten met een flexibele slang. Hoor graag wat het zou gaan kosten.

Duo rolgordijnen smaller maken en monteren

Ik heb 2 zogenaamde duo rolgordijnen gekocht van 180 cm breed. Ik wil die laten inkorten naar 160 en 150 cm breedte en daarna laten monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.