Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Haag of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, tuin bestrating leggen, toileten en badkamer renovatie, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Haag:

Dakterras laten opknappen

Graag wil ik ons dakterras van 12 m2. laten opknappen. Oude vlonders en balustrade ga ik verwijderen. De vakman levert (en plaatst) het materiaal voor de composieten vlonders, kunststof balustrade, en zonweringsdoek.

Pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken

Pannendak vervangen, Goot in grond berging-gang en conditie-controle-vervanging afvoerleidingen naar standpijpen. De afmetingen van het dak weetik niet, graag zou ik willen dat er iemand langs komt om de situatie te bekijken. het liefst iemand die meerdere dingen kan zoals hierboven staat aangegeven. Het gaat om een appartementen complex.

WC verbouwen

Ik wil graag het toilet vervangen door een inbouw-wc, nieuwe kraan en wasbak erin en de gehele wc laten betegelen. Ik heb nog geen materialen gekocht, ben nu aan het oriënteren. Het gaat om ongeveer 10 m2

Verwijderen markies

Ik woon op de 1e etage en de oude markies moet verwijderd en afgevoerd worden. Graag herstel van eventuele beschadiging door verwijderen en opvullen van achterblijvende gaten. Svp voor afspraak met nummerherkenning te bellen. Indien situatiefoto nodig is, stuur ik deze via de app door.

Plafondplaten vervangen en nieuwe plaatsen

Goede dag, We willen graag onze oude plafondplaat vervangen door nieuwe. We hebben wat gezien bij praxis. Agnes plafondplaat vochtwerend 120 x 60 cm (2,88 m2), deze kan ik regelen. Onze ruimte is 4 x 2.5 m2. Graag een offerte over materiaal en plaatsen van plafondplaat. Ik stuur ook de foto.

Plaatsen handdoekradiator

Onze handdoekradiator moet worden vervangen. Wij zoeken iemand die dat voor ons kan doen.

Doorgeroeste balkonpalen vernieuwen

De staande palen van het balkon zijn doorgeroest. Bij de 2 woningen boven mij zijn 2 palen doorgeroest, die zitten aan 2 balkons vast. Er is nog een paal van een balkon die in het dak van de serre van een buurvrouw is verwerkt. Omdat de serre niet bij de vve hoort, zouden wij de kosten van het openen van het plafond graag apart vermeld hebben op de offerte. Voor wat voor soort palen ze worden, maakt ons niet uit. Het gaat om 6 huizen. Beneden moeten waarschijnlijk stempels gezet worden? Alvast bedankt.

Opbouwreservoir toilet vervangen

Graag wil ik een versleten wc closet laten vervangen door een nieuwe.

Vlieringtrap installeren

Een vlieringtrap plaatsen en monteren. Er is al een opening, het probleem is dat de gat naar de vliering precies boven de huidige trap zit. Graag laat ik een vakman langskomen om de situatie in te schatten en een oplossing te plaatsen.

Kookplaat monteren

De glasplaat van mijn kookplaat is kapot. Ik heb een nieuwe gekocht en die moet nu gemonteerd worden. Dus de glasplaat moet vervangen worden.

Videbed met ladder in kinderkamer

Ik wil een slaapvide in de kamer van mijn dochter, inclusief trap naar boven. Hij moet groot genoeg zijn voor tweepersoons-bed matrassen (180 x 200). Vide moet op deurhoogte komen (zodat de deur nog open kan).

Tegelwerk in de badkamer

ik wil mijn badkamer laten overtegelen en wc. De afmeting badkamer vloer 7 vierkante meter en wanden 25 vierkante meter. en wc vloer 1,5 vierkante en wand 3,5 vierkante meter. ik wil montage voor een wastafel en nieuwe kraan. regen douche en een badkamer meubelset monteren. ik hoor van u wat alles gaat kosten. De materialen ga ik zelf aanschaffen.

Het geluid van onze woning demping door isolatie

Het betreft een gang van ongeveer 5m en hoogte is 3,5 m. Buren hebben last van stemmen van onder andere onze kinderen. Wij laten ons graag adviseren over de types isolatie die hiervoor beschikbaar zijn.

Tafel laten schuren en lakken

Onbewerkt Boomstamblad schuren en lakken (en schors zijkant er nog afhalen).

Plafond verlagen en badkamer betegelen

Woonkamer van ongeveer 100 m2 meter, hal van ongeveer 15 m2 en overloop 1e etage van ongeveer 15 m2 moet voorzien worden van verlaagd plafond. Het betreft nieuwbouw en centraal dozen zijn aanwezig. Daarnaast 3 x toilet en 2 x douche moet voorzien worden van water werende wanden i.v.m. inbouw douche en hangend toilet en betegelen van de 2 badkamers en 2 aparte toiletruimtes. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject

Keramisch kookplaat aansluiten

Ik heb een keramisch kookplaat en ik wil het aansluiten. Maar ik ben niet zeker of mijn elektriciteitsnetwerk sterk genoeg. Ik heb de aardleiding in mijn stopcontact in de keuken. Ik wil dat een partij komt kijken of deze geschikt is, zo niet graag iemand die hiervoor ook een perilex aansluiting kan leveren en plaatsen.

Nieuwe trapleuning plaatsen

Trap is momenteel open aan 1 kant, maar hebben een kleine dochter, dus willen het graag veiliger maken met een houten trapleuning met spijlen.

Wc pot vervangen

Mijn wc pot moet vervangen worden. Nieuwe bij praxis gekocht, oude moet nog verwijderd worden. De klus is dus eigenlijk het verwijderen van de oude en de nieuwe erin.

De verwarmingsradiator vervangen

De klus is om de verwarmingsradiator vervangen door een nieuwe radiator van 60 x 80 cm. en deze aansluiten. Hij komt op dezelfde plek terecht.

Slaapkamer behangen

Ik wil een slaapkamer behangen van 14 m2 waarvan 1 wand met patroon behang en de rest met effen behang. Ik heb het behang al gekocht.

Sleuven frezen en stucen

Ik wil mijn televisie ophangen aan de muur zonder dat de draden zichtbaar zijn. Hiervoor moet er een sleuf worden gevreesd en wederom gestuct worden. Woning is al bewoond dus stof tijdens vrezen moet worden beperkt. Betreft een sleuf van max 1 mtr

Plafond vervangen, isoleren, stucen en schilderen

Het betreft een huis uit de jaren '30 van 65 m2. Ik wil de huidige plafond eruit laten slopen en afvoeren. Daarvoor in de plaats moet een een verlaagd vrijhangend plafond inclusief geluidsisolatie komen. Ik laat mij adviseren over de isolatie mogelijkheden. Wil het plafond ook laten stucen en schilderen. Woning wordt door mij leeg opgeleverd.

Douchecabine plaatsen

Ik heb een douchecabine gekocht en ik wil graag dat het gemonteerd wordt. Het betreft een douchecabine van 90 x 90 x 190 cm met 2 glasplaten. Er is nu geen douchecabine aanwezig.

2 Badkamer kastjes

Twee best zware badkamerkastjes met spiegel 90 x 72 op een gipswand monteren. Kastjes graag strak tegen elkaar zodat er één spiegel ontstaat. 72 cm hoog 180 cm breed.

Opnieuw fineren van het tafelblad

Ik heb een ronde tafel type; kasteel uitvoering. Met een diameter van 120 cm. Het bovenblad wil ik laten fineren met een eikenhout fineer en het onderstel laten opknappen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.