Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Haag of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis, renovatie slaapkamer na waterschade, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, diverse losse klussen, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, metall-stud wand plaatsen voor een slaapkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Haag:

Toiletdouche set aankoppelen

Ik heb een toiletdoucheset (zie foto) bij Praxis gekocht, en wil deze graag door een loodgieter laten aankoppelen aan mijn toilet (zie foto).

20 rollen behang laten plakken

ik wil 20 rollen behang laten plakken

Elektrische boiler plaatsen

Er moet een 80 liter boiler horizontaal geplaatst worden en tevens aangesloten naar de keuken en badkamer. Boiler wordt in een kast gemonteerd.

Kunststof serredak repareren

Wij hebben een serre op ons 'balkon' op de eerste verdieping. Het dak bestaat uit vijf kunststof (polycarbnaat?) platen van 60 en 90 cm breed (2x60 en 3x90). De serre is drie meter diep. Wij willen het dak laten vernieuwen. Wij zouden hier graag advies over willen krijgen. Omdat er in één van de platen een barst zit willen we het spoedig laten vervangen.

Schaduwdoek monteren

Ik wil een Schaduwdoek laten monteren.

Verwijderen en afvoeren van twee markiezen

Wij gaan verhuizen en op last van onze huidige huisbaas moeten wij de markiezen aan de voorzijde (laten) verwijderen. Het gaat om twee markiezen, beiden ca. 1 meter breed. Ze hangen op ca. 10 meter hoogte dus een hoogwerker vanaf de stoep is noodzakelijk.

Installeren houtkachel

Ik heb een nieuwe houtkachel aangeschaft en wil die graag laten monteren.Een rookkanaal is nog niet aanwezig en dient dus nog gemaakt te worden. Het betreft een eengezinswoning in den haag. De kachel dient geplaatst te worden in de BG in een nieuw uitbouw (cementvloer is net gestort) De rookkanaal gaat twee verdiepingen omhoog naar het NOK. Per verdieping ca 2,5 meter. Kachel: Banadero houtkachel Java Echo design 6,7 KW

Muur kinderkamer behangen en open dak stapelbed realiseren

Ik wil graag een muur van ongeveer 4 meter breed behangen in een kinderkamer. De muren zijn behangklaar. Ook zou ik een “open dak” boven op een stapelbed willen timmeren.

1 Zonnescherm monteren en oude verwijderen

Ik wil een zonnescherm van 5 meter breed verwijderen en nieuwe monteren , begane grond . beide elektrisch.

Radiator plaatsen

Ik wil graag een nieuwe radiator plaatsen, oude verwijderen. De nieuwe radiator heb ik al besteld bij praxis. De oude is van de woningbouw en is veel groter dan wat ik nu wil plaatsen.

Pergola met schuifdoek plaatsen

Wij wonen in een appartementencomplex met een grote binnentuin en willen daar een vrijstaande pergola met schuifdoek laten plaatsen. De afmetingen zijn circa 6 x 3 of 8 x 4 meter.

Zonnetent plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het monteren en plaatsen van zonnetent.

Vervangen raamtouwen

Het vervangen van raam touwen van 2 ramen. Het betreft een huis uit 1921 op de eerste verdieping.

Plafond stucen en wand opnieuw betegelen

Ik wil mijn keuken opknappen door te beginnen met oude wandtegels te verwijderen en opnieuw te betegelen. Ik beschik zelf over nieuwe tegels. Daarbij moet het plafond opnieuw gestuct worden. Betreft een kleine klus. Plafond 7m2 en wand 5m2.

Herstel gevolgschade lekkage

Geachte heer/mevrouw, Onlangs is er gevolgschade in ons huis ontstaan a.g.v. een lekkage aan een radiator in een van onze slaapkamers op de 2e verdieping. Voor het herstel moeten een aantal dingen gebeuren: -een stuk parketvloer vervangen -een stuk plint vervangen en opnieuw schilderen -muur opnieuw schilderen (circa 8 m2) -plafond van de 1e verdieping opnieuw schilderen (circa 40 m2) Graag willen wij een offerte door u laten opmaken.

Schuifroosters in ramen plaatsen

Vanwege condensvorming op de ramen en zwarte vochtplekken op de muren, wil ik 1 a 2 schuifroosters plaatsen in ramen die circa 70x30 cm zijn. Graag verneem ik wat de materiaal- en arbeidskosten zijn per raam.

Gipswanden plaatsen

Op de zolder moeten een 2 tal (gips)wanden worden gebouwd, om 2 kamers te creëren, De vloer is 4 meter breed. In beide wanden moet 1 deur gebouwd worden. Er staat op dit moment 1 gipswand die gesloopt dient te worden.

Scharnieren los van kozijn getrokken

Scharnieren van opdekduren zijn kapot uitgetrokken het gaat over 5 deuren

Voordeur afdakje bevestigen

Hallo ik heb bij jullie [praxis] een klassieke voordeurluifel gekocht maar ineens kan niemand helpen. Wat kost het om de voordeurluifel te laten bevestigen anders ben ik genoodzaakt om hem terug te brengen mocht het te duur zijn heb een jaar gespaard om dit te kunnen kopen.

Aanrecht met inbouw wasbak en sparing voor kookplaat

Ik heb keukenkastjes staan. hiervoor heb ik een aanrecht en een spoelbak nodig. ook een kookplaat. lengte is 347 cm. graag wik ik weten hoeveel ik hieraan zal moet besteden. en de bezorgkosten aub. kan de aanrecht uit 1 deel bestaan?

Plafond verlagen en isoleren

Ik heb een appartement waarvan de plafond van de woonkamer (48m2) verlaagd moet worden. Daarbij moet het ook geïsoleerd worden tegen contactgeluiden. Ik laat mij graag hierover adviseren.

Walnoten tafel schuren en lakken

Ik wil een tafel van Amerikaans walnoten laten schuren, de spleten tussen de delen laten plamuren en de tafel en poten wit laten lakken. Afmeting 2.50 x 1.00 meter. Ik wil de klus bij mij thuis laten uitvoeren omdat de tafel niet zonder hoogwerker de deur uit kan. Graag ontvang ik uw offerte.

Puin ruimen in kruipruimte

Kruipruimte is op zich goed droog. In de kruipruimte ligt puin en bevinden zich restanten van bamboewortels. Ik wil dat laten verwijderen. kruipruimte is goed toegankelijk en meet ongeveer 14 x 4 meter. Tevens dan graag checken of het isolatiemateriaal dat is bevestigd tegen de onderzijde van de vloer nog goed vast zit.

Ventilatierooster in het raam plaatsen van badkamer

Ik wil een ventilatierooster laten plaatsen in een bestaande raam met dubbelglas van de badkamer. 60x120

Tuin betegelen en hek/poort plaatsen

Ik heb een tuin van 16 m2. Deze moet betegeld en misschien opgehoogd worden. Ook moet er een hek en een poort met slot geplaatst worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.