Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Haag of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Haag:

Badkamer opnieuw betegelen en douchekabine realiseren

Uiterlijk in februari 2020 wil ik mijn appartement (koopwoning bouwjaar 2000) verhuren. Om deze reden wil ik de badkamer opnieuw neutraal inrichten met lichte kleuren en een douchecabine. Op dit moment zijn er gele tegels aanwezig, deze wil ik op de meest neutrale wijze laten vervangen. De badkamer is ongeveer 2 x 2 meter, het oppervlakte van de douche waar de cabine omheen moet is ongeveer 1 x 1 meter. Op verzoek kan ik de plattegrond van de badkamer/woning versturen om hier een beter beeld bij te krijgen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Kelderbouw onder bestaande woning

Wij willen graag ons appartement onderkelderen. Onze verdieping staat ongeveer 1 m boven maaiveld. Rondom ons appartement is een tuin (eigen grond). Het huis staat op zandgrond. Voor de kelder zal onder de fundering gegraven moeten worden. De kelder zal een afmeting van ongeveer 45 m2 krijgen. Ik heb nu 1 bouwtekening toegevoegd maar ik heb er nog veel meer. Er is ook al een ruwe schets van de architect. Wellicht kan ik die nog naar een e-mailadres mailen. Het doel van de kelder is om slaapruimte te creëren. Er is een vergunning nodig, deze regel ik zelf. Graag oude materialen ook afvoeren. Ik hoor graag van u.

Drie palen voor terrasoverkapping

Omdat de grond zakt, moet er geheid worden en beton gestort. Het gaat dus om 3 geheide (6 tot ? meter) fundamenten plaatsen, waarvan één met regenwater afvoer onder de grond pijp en op elke fundament vier schroeven (voor het vastmaken van pilaren voor terrasoverkapping). Zie foto van standaard fundamenten. Onze tuin zakt nog steeds wat in - daarom geheid. Hoe diep? Graag jullie advies.

Groepenkast met een aardlekschakelaar en 4 groepen

Groepenkast uitbreiden met een aardlekschakelaar en 4 groepen.

Oude boiler verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik heb nu een oude boiler in de keuken deze wil ik verwijdert hebben en afgevoerd en een nieuwe in de badkamer geplaatst hebben. We zijn met 3 personen en het water is voor de keuken en de badkamer.

Uitzuigen kruipruimte

Graag zou ik het zand en puin in de kruipruimte bij het riool laten uitzuigen. Het gaat over ongeveer 6 m2 en 50 cm diep ongeveer. Graag ook afvoeren.

Vervangen van de boiler

In onze keuken is een close in boiler aanwezig, maar deze lekt behoorlijk, en is waarschijnlijk al wat ouder. We zouden graag een nieuwe boiler willen laten plaatsen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Sanitair afkitten

Bij ons een zwevend wc-pot geplaatst maar nog niet afgekit. Wij zijn op zoek naar iemand die écht perfect kan afdichten. Sanitair kit en Polimax aanwezig. Reacties svp per mail ivm werk.

Vouwdeur monteren en regelen

Ik ben op zoek naar een schuif/vouwdeur die in het kozijn van mijn kamer geplaatst kan worden. De deur zou afhankelijk van de beschikbare afmetingen eventueel op maat gemaakt moeten worden. De afmetingen zijn ongeveer: 81 cm x 2,10 meter. Er zit geen deur meer in, en de oude hoeft niet afgevoerd te worden. Ik hoor graag welke mogelijkheden er zijn.

Zonwering verwijderen en afvoeren

ik sta ingeschreven voor een andere woning maar moet dan van de oude (huidige woning het zonnescherm laten verwijderen en afvoeren. de nieuwe woning is er pas in laatste helft van 2020 dus de klus heeft geen haast het is een met de hand bediend scherm van 3.75 meter op het balkon (dus niet elektrisch ) ik wil graag vrijblijvend weten wat de kosten zijn om dit te laten uitvoeren

Lampen ophangen en roljaloezieën inmeten en plaatsen

Ik wil graag rol jaloezieën laten plaatsen. Er moet eerst ingemeten worden, dan koop ik ze bij Praxis daarna moeten ze opgehangen worden. Ook moeten er 5 lampen aan het plafond gehangen worden.

Toiletruimte renoveren

Renoveren toiletruimte: Oppervlakte toiletruimte 1.27 x 1.00 m. Tegelwerk wanden (over bestaande tegels) 5,7 m2, plavuizen (over bestaande plavuizen) 1,2 m2, huidig toilet vervangen voor toilet met waterreservoir, nieuwe fontein met kraan, nieuwe dorpel, huidig plafond verhogen (50 cm), nieuw plafond (gipsplaat) en wanden boven de tegels glad stucen en witten 4,2 m2 in totaal, nieuwe lamp op plafond bevestigen, afzuiger (electrisch) vervangen voor nieuw exemplaar.

Isoleren van een dak vanaf buiten

Ik wil graag een zinken dak met betuun isolatie op plat dak 54 meter2. Het zou mij mooi lijken als de vakman mij kan adviseren over een goedkope effectieve oplossing en dit ook kan plaatsen.

Zonwering verwijderen

Mijn zonnewering Markies is net kapot gegaan. Het trekband is gebroken. Graag wil ik hem verwijderen. Het is 3 meter breed en ik woon op de 2e verdieping. Ik ben benieuwd naar wat de kosten zijn.

Elektrische boiler plaatsen

Ik woon in een appartement uit de jaren 60 (oppervlakte 100 m2) waar nu een Enecoboiler werkt. Ik ben benieuwd of het beter is om een doorstroom boiler aan te schaffen. Ik heb 1 persoons- huishouden en gebruik hem voor douche en keuken. inmiddels heb ik 7 medebewoners in de flat enthousiast gekregen. De meesten zijn 1 of 2 persoonshuishoudens. Ik wil dan de huurboiler afkopen en laten verwijderen. Er zal een zwaardere stroomvoorziening moeten komen, denk ik. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Plafond isoleren tegen geluid

Ik wil graag geluidsoverlast tegengaan van de bovenburen die stampend lopen op houten vloer en continue meubels aan het verschuiven zijn. Ik wil ongeveer 40 m2 plafond laten isoleren. Het gaat om een huis uit 1930.

Douche + douchebak plaatsen

Ik heb nu 2 douchewanden (driekwart) en geen bak. Deze wil ik vervangen door een nieuwe douche met bak. De afvoer zit in het midden van de douche. Of ik laat de douche vervangen en dan de tegels van de douche vervangen plus de afvoer aangezien de tegels zijn gesprongen. Niet echt veilig voor de kids en aangezien ik zelf niet handig ben, zou ik graag hulp hiervoor willen inschakelen. welke optie is beter? Laat ik graag aan de expert over.

Nieuw plafond plaatsen

Ik heb mijn oude plafond eruit gehaald en ik wil nu een nieuw plafond laten plaatsen, isoleren en daarna stucen. Het gaat om 70 m2. Graag zo snel mogelijk.

Overkapping realiseren

Betreft een overkapping die we willen hebben in plaats van zonnewering. Dit komt tegen een bestaande muur tegen een garage, wellicht kunnen het breder maken (afhankelijk van de kosten) en zo ook de overkapping mee laten lopen met de gehele achterzijde van ons huis. Afmeting is ongeveer 3 x 5 meter. Materiaalsoort: Hout of aluminium. Eventueel wordt de overkapping geleverd door de vakman.

Plafond isoleren

Ik wil mijn plafond isoleren. In overleg isoleren en afwerken met gyproc / gipsplaten of isoleren en afwerken met een spanplafond of isoleren en afwerken met een systeemplafond (uitneembare tegels) Telefonische uitleg en foto's misschien makkelijker Wat is de oppervlakte van het plafond? (bij benadering) 1 rechthoekige ruimte 4 x 12 wel een vernauwing...

Reparatie/plaatsing voordeur en plintwerk

Mijn slot is ingezaagd nadat ik mijn sleutels ben verloren. Nu wil ik de deur laten repareren als dat kan, of anders een nieuwe deur laten plaatsen. Voor de verzekeringsmaatschappij dient de offerte gespecificeerd te zijn naar materiaalkosten en arbeidsloon.

Trap bekleden

Onze trap van 15 treden willen wij met overzettreden (al gekocht bij Praxis) bekleden. Zitten al 3 maanden met kale trap, klusman heeft ons laten zitten ?? Hebben al een trap zelf gedaan jaren geleden, maar ziet er tegenop om deze te doen.

Toiletdouche set aankoppelen

Ik heb een toiletdoucheset (zie foto) bij Praxis gekocht, en wil deze graag door een loodgieter laten aankoppelen aan mijn toilet (zie foto).

20 rollen behang laten plakken

ik wil 20 rollen behang laten plakken

Elektrische boiler plaatsen

Er moet een 80 liter boiler horizontaal geplaatst worden en tevens aangesloten naar de keuken en badkamer. Boiler wordt in een kast gemonteerd.