Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Haag of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Haag:

Scharnierende hordeur met schopplaat monteren

Ik wil een scharnierende hordeur op maat maken met een schopplaat van 60 cm hoog en bevestigen op het kozijn van de tuindeur. De deurmaat is 201 x 90 cm.

Lamellen inmeten en plaatsen

Graag offerte voor lamellen aan de voor- en achterzijde van de woonkamer. Achterkamer afmeting breed 325 cm en hoogte 170 cm met een hoogte verschil in het midden. Voorzijde tweemaal breed 120 en hoogte van 170 cm. Graag inmeten en montage hiervan. Verticale lamellen kunststof, kleur beige of antraciet of licht grijs. Loodlijn onderin niet nodig.

Puin uit de kruipruimte weghalen

Ik ben op zoek naar een partij die het puin uit mijn kruipruimte kan verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van 100 m2. De woning is goed bereikbaar. Het puin is verdeeld over twee aparte kruipruimtes.

Hondenluikje laten plaatsen in tuindeur

Ik wil een hondenluikje laten plaatsen in de tuindeur. Ik zoek iemand die de deur op maat kan zagen en de hondenluikje kan monteren. De deur bestaat uit glas en hout.

Ingebouwde kast verwijderen, slopen en weghalen

Hooiii, ik wil graag een ingebouwde kast laten verdwijnen. De kast is ongeveer 3 m bij 1. 50. Hij is echt al stokoud en werkt al jaren niet meer.

Hor opmeten en monteren

Graag laat ik de maten voor de horren opmeten, deze idealiter bestellen (of indien niet mogelijk vanwege de maat, deze op maat maken) en vervolgens installeren. Het gaat om 1 hor voor een openslaande deur en 1 hor voor een schuifraam met een aparte vorm (lastig om op te meten).

Vaste inzethor inmeten en monteren

In de huiskamer bevindt zich een naar binnen draaiend raam. Binnen het kozijn moet een vaste inzethor met witte omlijsting worden geplaatst. Afmeting globaal 1470 x 460 mm. Er is nog geen aankoop gedaan, graag laat ik mij adviseren door de vakman naar de beste keuze.

Montage van een zonnescherm

Kunt u mij een indicatie geven betreft de kosten van het monteren van een zonnescherm. (250 breed)

Muur behangen

Wij hebben een muur van 13 m2 die behangen moet worden met hard vinyl behang. Onze andere muur is daar ook mee gedaan en dat is geheel naadloos. Dat willen we nu graag weer. Behang hebben we al maar geen lijm en ook geen tafel.

Terraszonwering laten maken

Zou u een offerte kunnen maken voor het ophangen van een terras zonwering voor op het balkon. Terras zonwering met frame 295 x 250 cm.

Hordeur van Bruynzeel plaatsen

Voor de Bruynzeel plissé hordeur 500 serie grijs 98 x 199 cm zoek ik iemand die deze op maat in mijn keukendeur kan monteren. De hor moet verkleind worden. Zelf wil ik dit niet verpesten. Voor een klusjesman zo gedaan.

Anti inbraakstrip monteren

Mevrouw wilt graag een anti inbraakstrip laten monteren op haar voordeur.

Stoomstrijkijzer repareren

Mijn Tefal GV9360 stoomstrijkijzer doet het niet. Strijkijzer wordt wel warm maar er komt geen stoom uit. Denk dat de thermostaat stuk is?

Knikarm uitval zonnescherm monteren

Ik wil een Gamma knikarmscherm van 295 cm breed met uitval 250 cm laten ophangen. Materialen aanwezig.

Inbouwkast maken

In welke stijl heb je interesse? Modern, klassiek. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ensuite kasten met stalen separatie maken. Aan een kant open boekenkasten, de andere kant gesloten met deuren. Inbouwkast studeerkamer (ongeveer 4.30 meter lang). We hebben stalen binnendeuren. Gaat vooral om het timmerwerk van de kasten, denk ik.

Laminaat en vliesbehang vervangen

Na waterschade vanuit badkamer is het noodzakelijk om 2 muren van de slaapkamer opnieuw te vliezen en te verven. En het laminaat, inclusief ondervloer en plinten te vervangen. Kamer is +/- 12 m2.

Terraszonwering monteren

Graag terraszonwering op laten hangen. Formaat: 395 x 250 cm. Graag z.s.m.

Schutting bevestigen aan muur

Ik heb om mijn tuin een muurtje van 48 cm hoog. Aan dit muurtje wil ik aan de buitenkant een schutting op de muur vastmaken. De schutting heeft een afmeting van 180 bij 90 cm hoog. De omheining mag niet hoger uitkomen dan plusminus 1 meter hoog. Ik heb er dus 6 nodig. In 1 schutting wil ik een deur maken. Dus door midden zagen, scharnieren er op, met eventueel een veer erop zodat vanzelf dichtvalt of met iets als een haakje in de muur of iets dergelijks op 1 plek moet het aan de binnenkant van muurtje bevestigd worden en moet de schutting op maat gezaagd worden door er aan de onderkant een stuk uit de zagen zodat het verder loopt over de muur. Totale lengte van de schutting is bijna 11 meter.

Ophangen van Luxaflux zonwering

Ik heb 2 lamellen (luxaflex) en 3 rolgordijnen op maat laten maken en zojuist opgehaald. Wat is de prijs om deze te laten monteren? Hoor graag van u. Vriendelijke groet.

Transparant kattennet plaatsen op het balkon

Voor buiten op ons balkon, zijn we op zoek naar een klusjesman of timmerman die samen met ons gaat bekijken hoe we een kattennet kunnen gaan plaatsen. Het is een stenen balkon op de eerste verdieping. We hebben een boskat die wel 6 kilo kan gaan wegen, het zal dus een stevige constructie moeten worden. In overleg worden de materialen aangeschaft en daarna willen we het laten monteren.

Geluids isolatie

Ons apartement (bovenwoning) is zeer gehorig. Graag advies over geluidsisolatie.

Krachtstroom groep vervangen

In mijn stoppenkast heb ik een krachtstroom groep (oude van de keuken). Deze draad is in de keuken reeds gesplitst in 2 draden (1 draad is +, - en aarde?) Deze 2 draden gaan naar zolder waar ik 1 draad wil gebruiken voor vloerstroom (stopcontacten in de vloer) en 1 draad voor mijn web server. Nu is mijn vraag, wil iemand de krachtstroom groep in mijn meterkast vervangen door 2 x 220 groepen zodat de 2 draden naar zolder ieder 1 groep zijn. De meterkast is 1 jaar oud, deze is dus nieuw. Uiteraard moet gemeten worden welke draad gesplitst en doorgetrokken is (splitsing is juist gedaan echter is de persoon die dit gedaan heeft niet meer welkom en kan ik dit niet meer navragen).

Reparatie laminaatvloer

Op een aantal plekken beweegt het laminaat. In de keuken komen tegels i.p.v. laminaat . Dus, het laminaat weghalen en precies afzagen Vervangen van plintjes Een paar kleine beschadigingen repareren

Zwaar schilderij ophangen

Ik wil graag een gat geboord hebben in gewapend beton (draagmuur) met een plu midden in de muur voor een groot en zwaar schilderij. Ik denk dat het schilderij wel 10 kilo weegt en ongeveer 1.5 x 1.5 meter is.

Bank door raam op tweede etage

Ik wil een bank door een voorraam in mijn woonkamer (2de etage, op ongeveer 8 meter hoogte) laten zetten met behulp van een hoogwerker. Bouwjaar van het appartementencomplex is 1934, zie foto betreffende voorraam. De bank past niet door het trapgat. Ik neem aan dat dit raam gedemonteerd moet worden en nadat de bank in mijn woonkamer staat, er weer ingezet moet worden. De bank bestaat uit 2 losse delen. Hoeveel gaat me dit kosten? Ik hoor het graag,