Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Haag of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, isoleren van kamer, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Haag:

Zonwering verwijderen

Ik wil graag de zonwering laten verwijderen. Woon in een flat op 4 hoog. Het is een elektrische, echter geen afstandsbediening hiervoor in bezit (was van de vorige bewoner). Wat zijn de kosten hiervoor. Desnoods de zonwering terugduwen, gezien binnenkort mijn balkon wordt gerenoveerd.

Vastgelijmde trapbekleding verwijderen

Wij willen de professioneel gestoffeerde vaste trap ontdoen van de stoffering. Deze is vast gelijmd. Het gaat om 15 treden. Daarna willen we deze zelf verven. Weet u ongeveer wat dit gaat kosten? En hoeveel dagen kost dit?

Balkon laten reinigen

Een gedeelte van me balkon zit met vogelpoep. En de muur. Wat zijn de kosten om het schoon te maken?

Elektrische doorstroomboiler plaatsen

Ik zou graag een elektrische doorstroomboiler willen plaatsen. Het moet gebeuren in een afgewerkte ruimte/gebouw in gebruik. De elektrische boiler zou ik graag willen laten aanschaffen door de vakman.

Zonnescherm verplaatsen naar andere woning

Ik wil mijn zonnescherm verhuizen naar mijn nieuwe woning. Die op 800 meter afstand van mijn oude huis is. Het werk is Zonnescherm verwijderen begane grond 5 meter bij 2.5 uitval elektrisch. Verhuizen en te plaatsen op 1ste verdieping terras.

Badkamer opnieuw inrichten

We willen de badkamer laten renoveren. Het gaat om een badkamer van ongeveer 250 bij 300 cm. Het gaat om het vervangen van de tegels, douche, badkuip en toilet. Daarnaast ook nog sommige meubels verplaatsen ten opzichte van de huidige locatie.

Montage hordeur

Montage hordeur voor buitendeur (opent naar buiten) van in kleur gemoffeld aluminium (wit). Rol hordeur Bruynzeel S700 wit 1,10b - 2,15h maat

Toilet opnieuw instaleren

Wij hebben een nieuw toilet laten plaatsen, maar er zit te veel druk op de bevestiging. hierdoor breken de tegels die daarachter zitten. Wij willen het toilet opnieuw laten bevestigen zodat dit niet meer voorkomt.

Meerdere kleine klussen

Wij zijn op zoek naar een handige man/vrouw die met enige regelmaat kleine en grotere klussen in en om ons huis wil doen. Op dit moment nodig: - regenton aansluiten op een vierkante regenpijn - ophangen meerdere vogelhuisjes hoog onder een deels schuine dakrand Op termijn: - houten kast om de wasmachine bouwen. - bureaublad op maat maken en bevestigen We zijn op zoek naar iemand die netjes werkt voor een redelijke prijs.

Uitfrezen en plaatsen van slotplaat op binnendeur

Bij deze vraag een offerte op voor het uitfrezen en plaatsen van een slotplaat op een binnendeur. Deze offerte vraag ik op voor een klant van ons. Zelf werk ik bij de Praxis te Den Haag, verheeskade. Als klachtafhandeling zoek ik iemand die voor ons bij de klant bovenstaande klus kan doen! In eerste instantie geef ik dus de gegevens op van ons filiaal, factuur moet namelijk ook naar ons toe komen. Zodra we akkoord gaan met de offerte wil ik de klantgegevens doorgeven. Klant komt overigens wel zelf uit Den Haag.

Vloertegels leggen op 2 balkons

We hebben 2 balkons met een mooie, betonnen vloer (mooi egaal) en hebben bij Praxis vloertegels gekocht. We willen graag dat iemand deze professioneel legt en voegt zodat we 2 mooie balkons hebben deze zomer. Het ene balkon is 3,19 m2 (1,12 x 2,85) en het andere balkon is 1,71 x 1,59 = 2,72 m2. We hebben wel de tegels (30 bij 30 cm) gekocht maar tegellijm (voor buiten en in ieder geval vochtbestendig) en voegmateriaal (of cement) graag meeleveren.

Plafond isoleren

We willen graag onze plafonds laten isoleren. We hebben nu een houten plafond en we hebben geluidsoverlast van de bovenburen. Gaat om contact geluiden. Betreft een slaapkamer deze is 12 m2. Misschien aansluitende gang en keuken erbij. De oppervlakte daarvan is 7,5 m2 en 12 m2. Het is allemaal gelegen op de begane grond. Graag advies over wat voor soort isolatie en of inspuiten de beste optie is of dat daarvoor het gehele plafond moet worden verlaagd.

Harmonica doek en rolgordijn coolfit monteren

Ik zoek een specialist voor de montage van een harmonicadoek en rolgordijn voor buiten. Beide van Coolfit. Het harmonicadoek is 95 bij 300 cm. Het rolgordijn 296 bij 240 cm.

Kookplaat en inbouw oven vervangen

Ik wil een kookplaat laten vervangen. Het gaat om een 4 pits die vervangen moet worden door een 5 pits. Dus er zal gezaagd moeten worden in het aanrechtblad. Daarnaast moet er een inbouw oven vervangen moeten worden. Graag begin juni een afspraak.

Zonnescherm inkorten

Ons electrische zonnescherm moet ingekort worden.

Omgewaaide schutting repareren

Tijdens een storm zijn 2 schuttingpanelen kapotgegaanen ook 2 of 3 palen. Graag zou ik een offerte willen ontvangen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Puin uit kruipruimte verwijderen 40-50 m2

Om de kruipruimte te kunnen gaan isoleren, moet er eerst ruimte gemaakt worden. Met name aan een zijde van de oppervlakte liggen her en der bakstenen, zand en rommel. wellicht ook een stukje cement wat verwijderd moet worden. Dit indien dit een probleem vormt voor de vloerisolatie. Dit moeten wij nader onderzoeken. Momenteel staat er een container voor onze deur. Hierin is nog ruimte. Wij zouden de klus graag binnen een maand laten doen.

Wasemkap gevel-doorvoer voor 125mm spirobuis

Ik zoek een specialist voor een offerte en planning voor het maken van een doorvoer t.b.v. 125mm spirobuis van wasemkap. De opbouw van de wand is een 140mm HSB binnenblad met een halfsteens gemetselde buitenblad (luchtspouw ca. 40mm). Aan de buitenzijde van de woning komt de doorvoer op ca. 4680mm boven het aansluitende terrein.

Schutting plaatsen

2 stuks schutting plaatsen afm 180 x 180cm in L vorm. Lengte schutgebied 290cm breedte 80cm waarvan die ook in L vorm (vanwege stukje stenen schot) aan straatzijde. Lage schutting blijft behouden en deze nieuwe moet ervoor bevestigd worden.

Douchebak demonteren en nieuwe monteren (in opdracht leverancier)

Douchebak moet eruit gehaald worden ivm slechte kwaliteit, daarnaast moet de douchebak ook weer teruggeplaatst worden. Op de douchebak staat ook een douchecabine, deze ook demonteren en terugplaatsen. Keramische douchebak. Niet ingetegeld!! 90 x 90 cm Foto's beschikbaar.

Gat in gipswand laten repareren

Er zit een gat in mijn gipswand en die wil ik zo snel mogelijk laten repareren. Graag wil ik weten wat dat kost.

Dakterras laten opknappen

Graag wil ik ons dakterras van 12 m2. laten opknappen. Oude vlonders en balustrade ga ik verwijderen. De vakman levert (en plaatst) het materiaal voor de composieten vlonders, kunststof balustrade, en zonweringsdoek.

Pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken

Pannendak vervangen, Goot in grond berging-gang en conditie-controle-vervanging afvoerleidingen naar standpijpen. De afmetingen van het dak weetik niet, graag zou ik willen dat er iemand langs komt om de situatie te bekijken. het liefst iemand die meerdere dingen kan zoals hierboven staat aangegeven. Het gaat om een appartementen complex.

WC verbouwen

Ik wil graag het toilet vervangen door een inbouw-wc, nieuwe kraan en wasbak erin en de gehele wc laten betegelen. Ik heb nog geen materialen gekocht, ben nu aan het oriënteren. Het gaat om ongeveer 10 m2

Verwijderen markies

Ik woon op de 1e etage en de oude markies moet verwijderd en afgevoerd worden. Graag herstel van eventuele beschadiging door verwijderen en opvullen van achterblijvende gaten. Svp voor afspraak met nummerherkenning te bellen. Indien situatiefoto nodig is, stuur ik deze via de app door.