Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Haag of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het ombouw van de zolder tot een studio, laminaat leggen, schilderen en behangen, schuttingen plaatsen, houten terrastegels, tuin renovatie, laminaat vloer leggen, behangen en schilderen, badkamer renoveren, wand van gipsplaten plaatsen, herstel gevolgschade lekkage, schutting op maat maken x2, achterpui vervangen door schuifpui, geluidsisolatie aanbrengen, plaatsen glazen douchewand, elektrische vloerverwarming leggen en betegelen, pergola leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Haag:

Zonnetent plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het monteren en plaatsen van zonnetent.

Vervangen raamtouwen

Het vervangen van raam touwen van 2 ramen. Het betreft een huis uit 1921 op de eerste verdieping.

Plafond stucen en wand opnieuw betegelen

Ik wil mijn keuken opknappen door te beginnen met oude wandtegels te verwijderen en opnieuw te betegelen. Ik beschik zelf over nieuwe tegels. Daarbij moet het plafond opnieuw gestuct worden. Betreft een kleine klus. Plafond 7m2 en wand 5m2.

Herstel gevolgschade lekkage

Geachte heer/mevrouw, Onlangs is er gevolgschade in ons huis ontstaan a.g.v. een lekkage aan een radiator in een van onze slaapkamers op de 2e verdieping. Voor het herstel moeten een aantal dingen gebeuren: -een stuk parketvloer vervangen -een stuk plint vervangen en opnieuw schilderen -muur opnieuw schilderen (circa 8 m2) -plafond van de 1e verdieping opnieuw schilderen (circa 40 m2) Graag willen wij een offerte door u laten opmaken.

Schuifroosters in ramen plaatsen

Vanwege condensvorming op de ramen en zwarte vochtplekken op de muren, wil ik 1 a 2 schuifroosters plaatsen in ramen die circa 70x30 cm zijn. Graag verneem ik wat de materiaal- en arbeidskosten zijn per raam.

Gipswanden plaatsen

Op de zolder moeten een 2 tal (gips)wanden worden gebouwd, om 2 kamers te creëren, De vloer is 4 meter breed. In beide wanden moet 1 deur gebouwd worden. Er staat op dit moment 1 gipswand die gesloopt dient te worden.

Scharnieren los van kozijn getrokken

Scharnieren van opdekduren zijn kapot uitgetrokken het gaat over 5 deuren

Voordeur afdakje bevestigen

Hallo ik heb bij jullie [praxis] een klassieke voordeurluifel gekocht maar ineens kan niemand helpen. Wat kost het om de voordeurluifel te laten bevestigen anders ben ik genoodzaakt om hem terug te brengen mocht het te duur zijn heb een jaar gespaard om dit te kunnen kopen.

Aanrecht met inbouw wasbak en sparing voor kookplaat

Ik heb keukenkastjes staan. hiervoor heb ik een aanrecht en een spoelbak nodig. ook een kookplaat. lengte is 347 cm. graag wik ik weten hoeveel ik hieraan zal moet besteden. en de bezorgkosten aub. kan de aanrecht uit 1 deel bestaan?

Plafond verlagen en isoleren

Ik heb een appartement waarvan de plafond van de woonkamer (48m2) verlaagd moet worden. Daarbij moet het ook geïsoleerd worden tegen contactgeluiden. Ik laat mij graag hierover adviseren.

Walnoten tafel schuren en lakken

Ik wil een tafel van Amerikaans walnoten laten schuren, de spleten tussen de delen laten plamuren en de tafel en poten wit laten lakken. Afmeting 2.50 x 1.00 meter. Ik wil de klus bij mij thuis laten uitvoeren omdat de tafel niet zonder hoogwerker de deur uit kan. Graag ontvang ik uw offerte.

Puin ruimen in kruipruimte

Kruipruimte is op zich goed droog. In de kruipruimte ligt puin en bevinden zich restanten van bamboewortels. Ik wil dat laten verwijderen. kruipruimte is goed toegankelijk en meet ongeveer 14 x 4 meter. Tevens dan graag checken of het isolatiemateriaal dat is bevestigd tegen de onderzijde van de vloer nog goed vast zit.

Ventilatierooster in het raam plaatsen van badkamer

Ik wil een ventilatierooster laten plaatsen in een bestaande raam met dubbelglas van de badkamer. 60x120

Tuin betegelen en hek/poort plaatsen

Ik heb een tuin van 16 m2. Deze moet betegeld en misschien opgehoogd worden. Ook moet er een hek en een poort met slot geplaatst worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Brandvlek op eikenvloer

Door een omgevallen kaars zijn brandvlekken op de eikenvloer ontstaan. Graag een offerte hoeveel dit zou kosten om te herstellen.

Tegelen in de keuken.

Ik wil graag tegels aan de wand in de keuken gelegd hebben. Bij het aanrecht en het gasfornuis. Het is ongeveer 8 m2.

Plafond sauzen

Ik wil het plafond in de woonkamer laten sauzen. Het oppervlak is 25 vierkante meter.

Laminaat in huis

Ik wil in de woonkamer, hal en het overloopje boven laminaat laten leggen. Ondervloer ligt er al in. Totale oppervlakte is 40 vierkante meter.

Glasvezelbehang

Ik wil mijn woonkamer, hal en trapgat naar boven laten behangen met glasvezelbehang. Totaal aantal meters bedraagt net boven de 30 meter. De hoogte is 2,55 meter. Totale oppervlakte dus ongeveer 80 vierkante meter. De muren zijn vlak, schoon en klaar om direct over te behangen.

Vensterbanken verbreden met overzetvensterbanken

Ik wil mijn vensterbanken laten verbreden met overzetvensterbanken.

Het isoleren van de wanden van 2 slaapkamers en de woonkamer

Ik zoek een isolatiespecialist die de wanden van 2 kleine slaapkamers. Daarnaast dienen ook de wanden van de woonkamer tegen geluid geïsoleerd te worden. De totale oppervlakte van alle wanden is niet bekend. De rest bespreek ik graag met de specialist.

4 kozijnen en dakgoten vernieuwen en deur vergen

Ik wil het volgende vernieuwen: Het gaat om twee raamkozijnen op de begane grond: een deur vergen twee boven ramen vergen een dak rand circa 5meter en wat houtwerk vernieuwen muur witten en uitbouw keuken rand vergen 2 dakramen + dakgoot van 5 meter en dakgoot bij de keuken uitbouw van 5 meter. Het houtwerk om de kozijnen moet vernieuwd. Bij het keukenraam moet het houtwerk ook vernieuwd worden en alles moet dezelfde kleur als die van de buren worden.

Kattengaas aanbrengen balkon

Ik wil graag mijn balkon afschermen met gaas ten behoeve van de kat. Het balkon is 7 meter breed en de opening is 2 meter hoog. Het gaas zal rondom geplaatst moeten worden.

Isoleren van het plafond

We would like you to ask you for offer of insulation of ceiling against the noise between my apartment and neighbour above me. The ceiling is 15 m2.

Buitenmuur metselen

Ik ben bezig met het bouwen van een 3 verdieping woning en ik zou de buitenmuren graag willen laten metselen. In totaal zijn het ongeveer 23000 bakstenen die gemetseld moeten worden. Ik weet niet om hoeveel m2 het zal gaan.