Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Haag of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinhuis bouwen, dakkapel vervangen en wanden stucen, dak renoveren, plafonds van meerdere verdiepingen isoleren, fundering voor serre leggen, interne verbouwing woning, isoleren plafond + rachel werk + inbouw spots, douche en wc maken + ontluchting realiseren + cv ketel installeren, geluidsisolatie, kleine semi erker vervangen, convectorput verwijderen en opvullen, plafond vervangen, isoleren, stucen en schilderen, badkamer/wc renoveren, appartement schilderen en witten, egaliseren van plavuizen vloer voor gietvloer, lamellen overkapping realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Haag:

Nieuwe trapleuning plaatsen

Trap is momenteel open aan 1 kant, maar hebben een kleine dochter, dus willen het graag veiliger maken met een houten trapleuning met spijlen.

Wc pot vervangen

Mijn wc pot moet vervangen worden. Nieuwe bij praxis gekocht, oude moet nog verwijderd worden. De klus is dus eigenlijk het verwijderen van de oude en de nieuwe erin.

De verwarmingsradiator vervangen

De klus is om de verwarmingsradiator vervangen door een nieuwe radiator van 60 x 80 cm. en deze aansluiten. Hij komt op dezelfde plek terecht.

Slaapkamer behangen

Ik wil een slaapkamer behangen van 14 m2 waarvan 1 wand met patroon behang en de rest met effen behang. Ik heb het behang al gekocht.

Sleuven frezen en stucen

Ik wil mijn televisie ophangen aan de muur zonder dat de draden zichtbaar zijn. Hiervoor moet er een sleuf worden gevreesd en wederom gestuct worden. Woning is al bewoond dus stof tijdens vrezen moet worden beperkt. Betreft een sleuf van max 1 mtr

Plafond vervangen, isoleren, stucen en schilderen

Het betreft een huis uit de jaren '30 van 65 m2. Ik wil de huidige plafond eruit laten slopen en afvoeren. Daarvoor in de plaats moet een een verlaagd vrijhangend plafond inclusief geluidsisolatie komen. Ik laat mij adviseren over de isolatie mogelijkheden. Wil het plafond ook laten stucen en schilderen. Woning wordt door mij leeg opgeleverd.

Douchecabine plaatsen

Ik heb een douchecabine gekocht en ik wil graag dat het gemonteerd wordt. Het betreft een douchecabine van 90 x 90 x 190 cm met 2 glasplaten. Er is nu geen douchecabine aanwezig.

2 Badkamer kastjes

Twee best zware badkamerkastjes met spiegel 90 x 72 op een gipswand monteren. Kastjes graag strak tegen elkaar zodat er één spiegel ontstaat. 72 cm hoog 180 cm breed.

Opnieuw fineren van het tafelblad

Ik heb een ronde tafel type; kasteel uitvoering. Met een diameter van 120 cm. Het bovenblad wil ik laten fineren met een eikenhout fineer en het onderstel laten opknappen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Het gaat om de achterkant van de tuin, twee schuttingdelen van elk 180 breed (dus 360 totaal) 2 meter hoog. Op dit moment ligt er een omgewaaide schutting, het is ook de bedoeling dat deze wordt afgevoerd. Ik zou graag een offerte krijgen met een totaal prijs, dus inclusief de prijs van de schutting/ palen en het plaatsen

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Ik wil mijn balkon laten schoonmaken van duivenpoep en een duivennet laten plaatsen

Badkamer opnieuw betegelen en douchekabine realiseren

Uiterlijk in februari 2020 wil ik mijn appartement (koopwoning bouwjaar 2000) verhuren. Om deze reden wil ik de badkamer opnieuw neutraal inrichten met lichte kleuren en een douchecabine. Op dit moment zijn er gele tegels aanwezig, deze wil ik op de meest neutrale wijze laten vervangen. De badkamer is ongeveer 2 x 2 meter, het oppervlakte van de douche waar de cabine omheen moet is ongeveer 1 x 1 meter. Op verzoek kan ik de plattegrond van de badkamer/woning versturen om hier een beter beeld bij te krijgen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Kelderbouw onder bestaande woning

Wij willen graag ons appartement onderkelderen. Onze verdieping staat ongeveer 1 m boven maaiveld. Rondom ons appartement is een tuin (eigen grond). Het huis staat op zandgrond. Voor de kelder zal onder de fundering gegraven moeten worden. De kelder zal een afmeting van ongeveer 45 m2 krijgen. Ik heb nu 1 bouwtekening toegevoegd maar ik heb er nog veel meer. Er is ook al een ruwe schets van de architect. Wellicht kan ik die nog naar een e-mailadres mailen. Het doel van de kelder is om slaapruimte te creëren. Er is een vergunning nodig, deze regel ik zelf. Graag oude materialen ook afvoeren. Ik hoor graag van u.

Drie palen voor terrasoverkapping

Omdat de grond zakt, moet er geheid worden en beton gestort. Het gaat dus om 3 geheide (6 tot ? meter) fundamenten plaatsen, waarvan één met regenwater afvoer onder de grond pijp en op elke fundament vier schroeven (voor het vastmaken van pilaren voor terrasoverkapping). Zie foto van standaard fundamenten. Onze tuin zakt nog steeds wat in - daarom geheid. Hoe diep? Graag jullie advies.

Groepenkast met een aardlekschakelaar en 4 groepen

Groepenkast uitbreiden met een aardlekschakelaar en 4 groepen.

Oude boiler verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik heb nu een oude boiler in de keuken deze wil ik verwijdert hebben en afgevoerd en een nieuwe in de badkamer geplaatst hebben. We zijn met 3 personen en het water is voor de keuken en de badkamer.

Uitzuigen kruipruimte

Graag zou ik het zand en puin in de kruipruimte bij het riool laten uitzuigen. Het gaat over ongeveer 6 m2 en 50 cm diep ongeveer. Graag ook afvoeren.

Vervangen van de boiler

In onze keuken is een close in boiler aanwezig, maar deze lekt behoorlijk, en is waarschijnlijk al wat ouder. We zouden graag een nieuwe boiler willen laten plaatsen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Sanitair afkitten

Bij ons een zwevend wc-pot geplaatst maar nog niet afgekit. Wij zijn op zoek naar iemand die écht perfect kan afdichten. Sanitair kit en Polimax aanwezig. Reacties svp per mail ivm werk.

Vouwdeur monteren en regelen

Ik ben op zoek naar een schuif/vouwdeur die in het kozijn van mijn kamer geplaatst kan worden. De deur zou afhankelijk van de beschikbare afmetingen eventueel op maat gemaakt moeten worden. De afmetingen zijn ongeveer: 81 cm x 2,10 meter. Er zit geen deur meer in, en de oude hoeft niet afgevoerd te worden. Ik hoor graag welke mogelijkheden er zijn.

Zonwering verwijderen en afvoeren

ik sta ingeschreven voor een andere woning maar moet dan van de oude (huidige woning het zonnescherm laten verwijderen en afvoeren. de nieuwe woning is er pas in laatste helft van 2020 dus de klus heeft geen haast het is een met de hand bediend scherm van 3.75 meter op het balkon (dus niet elektrisch ) ik wil graag vrijblijvend weten wat de kosten zijn om dit te laten uitvoeren

Lampen ophangen en roljaloezieën inmeten en plaatsen

Ik wil graag rol jaloezieën laten plaatsen. Er moet eerst ingemeten worden, dan koop ik ze bij Praxis daarna moeten ze opgehangen worden. Ook moeten er 5 lampen aan het plafond gehangen worden.

Toiletruimte renoveren

Renoveren toiletruimte: Oppervlakte toiletruimte 1.27 x 1.00 m. Tegelwerk wanden (over bestaande tegels) 5,7 m2, plavuizen (over bestaande plavuizen) 1,2 m2, huidig toilet vervangen voor toilet met waterreservoir, nieuwe fontein met kraan, nieuwe dorpel, huidig plafond verhogen (50 cm), nieuw plafond (gipsplaat) en wanden boven de tegels glad stucen en witten 4,2 m2 in totaal, nieuwe lamp op plafond bevestigen, afzuiger (electrisch) vervangen voor nieuw exemplaar.

Isoleren van een dak vanaf buiten

Ik wil graag een zinken dak met betuun isolatie op plat dak 54 meter2. Het zou mij mooi lijken als de vakman mij kan adviseren over een goedkope effectieve oplossing en dit ook kan plaatsen.

Zonwering verwijderen

Mijn zonnewering Markies is net kapot gegaan. Het trekband is gebroken. Graag wil ik hem verwijderen. Het is 3 meter breed en ik woon op de 2e verdieping. Ik ben benieuwd naar wat de kosten zijn.