Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor aanrechtblad snijden:

Aanrechtblad snijden

Het gaat om het werkblad korter maken om een gasfornuis te plaatsen. Er moet ongeveer 60 cm van af gehaald worden.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad snijden uit heel Nederland:

Granieten aanrechtblad laten snijden

Granieten aanrechtblad recht uit snijden. Staat los en kan gebracht worden.

Graniet aanrechtblad op maat zagen

Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om een stukje van een aanrechtblad af te laten snijden. Het is te doen in één zaag snede. Het gaat om een granieten aanrechtblad met een waterkering. Het blad is ongeveer 60 a 65 cm breed en er moet een stuk van ongeveer 35 cm vanaf. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Demonteren keuken, verplaatsen + snijden granieten aanrechtblad

Wij zoeken iemand die de Bruynzeel keuken met granieten aanrechtblad in ons nieuwe huis wil demonteren, deze verplaatsen naar een ander huis (in dezelfde stad) en voor dit huis op maat wil maken. De maten waarnaar de keuken aangepast dient te worden hebben we overzichtelijk, we hebben alleen iemand nodig die al deze handelingen voor ons kan uitvoeren. We vinden het prima om met meerdere specialisten aan de slag te gaan: een voor het demonteren en aanpassen van de keuken en een ander voor het snijden van het granietenblad bijvoorbeeld.