Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kapstok en planken monteren:

Kapstok en planken monteren

Het gaat om het ophangen van de kapstok, en 3 planken aan muur. Materiaal aanwezig. Eventueel nakijken of pluggen, schroeven en dergelijke goed zijn.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kapstok en planken monteren uit heel Nederland:

Kapstok en planken ophangen

Het gaat om een kapstok ophangen. En 3 planken aan muur bevestigen.

Dingen in huis monteren

Ik wil een aantal zaken in mijn huis monteren. Ik heb twee rolgordijnen,kapstok, 2-4 planken en vier lampen die in plafond moeten (helaas dien er volgens mij gaatjes geboord te worden).

Zaken binnenhuis monteren

Ik wil een aantal zaken in mijn huis monteren. Ik heb twee rolgordijnen, kapstok, 2-4 planken en vier lampen die in plafond moeten (helaas dienen er volgens mij gaatjes geboord te worden - beton).

Diverse timmerklussen in huis en schuur

Ik wil graag een aantal kleine timmerklussen laten verzorgen. Ik wil op onze zolder een wasrek laten maken, in de gang beneden een kapstok op maat (de tekening heb ik voorhanden), in een trapkast nette planken, in de schuur nette planken en in de meterkast een plank waarop diverse kabels netjes vastgezet kunnen worden. Ik zoek hiervoor een nette en serieuze timmerman. Ik houd van maatwerk en een goede afwerking. Het zijn kleine klussen, maar ik heb in de toekomst misschien nog meer en groter onderhoud aan mijn woning. Ik maak graag even een afspraak, zodat we het werk kunnen bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw prijsopgave.

Diverse klussen in het woonhuis

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen, 2 planken in de keuken laten ophangen (met draagkracht), 1 vouwgordijn met rails laten ophangen (waarvan de rails 2 cm ingekort moet worden), een kapstok en een spiegel laten ophangen.

Klusjes in huis

Ik wil graag 2 lampen ophangen, ik wil graag een kast op laten hangen, een kapstok moet opgehangen worden, 2 gordijnrails ophangen, 2-4 planken moeten opgehangen worden en een paar randjes van het tapijt bijsnijden.

Diverse kleine klussen in huis

Ik wil graag een aantal dingen in mijn huis laten ophangen: tl-buis aan keukenplafond, tl-buis boven het aanrecht, lamp aan plafond boven de eethoek, schilderij aan de muur bij eethoek, 1 kruisje in de kamer, 1 kapstok en 2 losse haken in de gang, 1 schilderij ophangen in de gang, 3 planken op steunen aan de muur bevestigen en 1 kastje met 2 schroeven ophangen. Schroeven en pluggen zijn niet aanwezig.

Diverse werkzaamheden na verhuizing

Wij verhuizen op 27 februari naar Utrecht. Graag zouden wij die maandag of dinsdag na de verhuizing, 29 feb/1 maart, diverse zaken als een aantal planken, gordijnrails, rekje, kapstok, spiegel enz. Laten ophangen. Wij hebben helaas geen professioneel gereedschap of trapje beschikbaar. We willen natuurlijk dat dit netjes gebeurt en dus besteden we dit uit. Graag ontvangen wij een indicatie van het kostenplaatje per uur of halfuur en een totale indicatie van de prijs en/of duur van deze klus. Mijn voorkeur gaat uit naar een offerte en/of reactie via e-mail.

Meerdere meubels en hekjes maken

-3 traphekjes maken in stijl van trap, inclusief plaatsen -Inbouwkast (planken en lades) -Plank in bijkeuken plaatsen -Kapstok maken op maat en plaatsen

Planken monteren in woning en bergruimte

Ik ben net verhuisd en wil nu wat meer bergruimte laten maken. In de bijkeuken moeten er drie planken worden geplaatst. Onder het aanrechtblad is nu een grote open ruimte waarin ik enkele planken wil laten maken. In het keukenblok moet er ook één plank worden bijgeplaatst. Er moeten in de bergruimte enkele lange planken worden gemaakt aan het bovenste stuk van de muur. Alles moet hier ter plaatse even worden ingemeten. Verder heb ik nog wat kleine klusjes, zoals plintjes en een kapstok bevestigen.