Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Delft of directe omgeving.

1351 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Delft:

designradiator vervangen

Ik zou graag willen dat onze oude radiator eraf gehaald wordt en de nieuwe geplaatst wordt. Wat zouden de kosten hiervoor worden? De radiator ga ik zelf aanschaffen bij de Praxis

Vloer aanleggen

Ik wil een laminaat laten leggen inclusief ondervloer en plinten. Dit betreft voor een ruimte met in totaal 51 m2 verdeeld over een hal (entree), slaapkamer en woonkamer allemaal op een etage. Het betreft een appartement op de 2e etage te Delft. Mocht er meer informatie benodigd zijn, dan verneem ik dat graag.

Rotte vloerbalken vervangen

Ik wil 4-5 balken onder mijn keukenvloer laten vervangen, een aantal daarvan zijn doorgerot in verband met vocht. De balken zijn ongeveer 2,20 meter lang. Deze balken bevinden zich in een buitenmuur. De andere kant van de balken bevinden zich in een binnenmuur, die ooit een draagmuur was. Er is direct boven een (deels verrotte) balk die in de binnenmuur is gemetseld een staander geplaatst waarop een stalen bint ligt waarboven de draagmuur van de bovenetage staat. Boven 1 balk die deels verrot is staat een andere binnenmuur. Mijn idee was het om in de keuken nieuwe betonnen balken te plaatsen, opdat deze niet door vocht kunnen verrotten? Nieuwe vloerplaten had ik al aangeschaft vóórdat ik wist dat de balken verrot waren.

Elektrische boiler installeren

Op dit moment hangt er een huurboiler van Eneco en ik wil graag naar een boiler van 120 liter omdat we een huishouden van 3 personen hebben. Er kan een aparte schakeling in de meterkast voor de boiler gemaakt worden. De boiler zal in de WC komen te hangen aan het plafond omdat hij niet tegen de muur gemonteerd kan worden.

Vlizotrap plaatsen

Ik wil de vlizotrap laten plaatsen. Het gat zit er al, dus gaat alleen nog om de trap op de plank te monteren.

Elektrische boiler plaatsen

Ik wil een nieuwe boiler kopen en laten plaatsen in een slaapkamer aangrenzend aan de doucheruimte. Ik heb nu nog een huurboiler boiler op elektra en een plattest boiler van 100 liter. Deze moet worden leeggemaakt.

Badkamer klussen en deursloten vervangen

Toilet vervangen (huidige model is een doublok). Eventueel wastafel monteren in de badkamer (mits dat kan). Douche kraan vervangen. Voordeur sloten en berging slot vervangen. Zowel de voordeur als de berging zijn vrijwel gelijk aan dit slot: LIPS dag en nacht opleg cilinderslot 1753 50 mm 9856049 Verder heeft de voordeur 2 pensloten (boven en onder) die ook graag vervangen zou willen hebben.

Gordijnrails en rolgordijn ophangen

Ophangen van één stuks gordijnrails (1,25 meter breed) inclusief gordijnen en bij een ander raam ophangen van één stuks verduisterend rolgordijn (90 centimeter breed).

Kattengaas aanbrengen balkon

Ik wil graag mijn balkon afschermen voor mijn kat, zelf weet ik niet zo goed hoe en wat..een net plaatsen of stuk gaas. Ik heb ook een stuk zeem balkon waar hij niet perse op hoeft maar ik zelf moet er af en toe wel op om mijn raam te zemen of het zonnescherm naar beneden te doen. Wat hij absoluut ook niet mag is op het randje van het balkon springen. Te bang dat hij valt van 4 Hoog. Het balkon is ongeveer 3 a 4 meter lang. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Het balkon is 3 a 4 meter lang.

Aanrechtblad snijden

Het gaat om het werkblad korter maken om een gasfornuis te plaatsen. Er moet ongeveer 60 cm van af gehaald worden.

Zwevend toilet plaatsen

Ik zoek iemand die mijn zwevend toilet wilt plaatsen dus dat is incl. afvoer en water

Badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren/inrichten. Momenteel zijn alleen leidingen en kapotte wandtegels aanwezig. De badkamer is 6 m2 groot. Er moet een wastafel, toilet en een ligbad geplaatst worden.

Kranen vervangen

Ik wil drie kranen laten monteren. Ik wil een thermische badkraan, wastafelkraan en keukenkraan. Ook moet de afvoer van de wastafel gemonteerd worden.

Zonnescherm ophangen

Ik wil een zonnescherm laten ophangen. Het zonnescherm is ongeveer 3 meter breed. De gevel is van beton.

Schaduwdoek leveren en plaatsen

Ik wil een schaduwdoek kopen bij de Gamma en deze laten plaatsen door een medewerker van de Gamma. Wat kost het om een schaduwdoek te laten bevestigen door een medewerker van de Gamma ? Wanneer zou het mogelijk geplaatst kunnen worden?

Hordeur in een schuifpui plaatsen

Ik wil een hordeur laten monteren. We hebben momenteel een schuifdeur.

Drie klussen in huis

Ik wil halve maantjes (stof) laten leggen op een binnentrap (maantjes zijn al in mijn bezit). De trapleuning moet opgehangen worden en 1 kast moet opgehangen worden.

Houten schutting laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een schutting. Het gaat om 3 schutting delen van 180 bij 180 en 3 palen die ongeveer 3 meter de grond in gaan. De spullen bestel ik zelf.

Houten schutting plaatsen

Graag wil ik een schutting door jullie laten plaatsen. Het gaat om 3 houten schuttingdelen van 180 bij 180 en 3 palen die ongeveer 1 meter de grond in gaan. Zelf bestel ik de spullen. Hiervoor wil ik graag eerst een offerte ontvangen.

Balkon reinigen

Mijn balkon graag groene aanslag vrij maken

Rolgordijnen meten en monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het inmeten en ophangen van 4 rolgordijnen op mijn slaapkamer. Daarnaast zou ik eventueel ook een houten jaloezie op willen laten hangen en overgordijnen op een roede. Offertes graag per mail toesturen.

Roljaloezie laten ophangen

Graag wil ik een roljaloezie in de keuken laten ophangen. En graag de mogelijkheid voor het ophangen van 1 tot 4 lampen.

Trekkoord van de Luxaflex vervangen

Graag wil het gebroken koord van de oude kunststof luxaflex van mijn vader bij hem thuis laten vervangen. Het is het trekkoord waarmee je hem omhoogtrekt/laat zakken. De luxaflex is 2,90m breed en zo'n 2 meter hoog. De andere koordjes zijn nog goed.

Kapstok en planken monteren

Het gaat om het ophangen van de kapstok, en 3 planken aan muur. Materiaal aanwezig. Eventueel nakijken of pluggen, schroeven en dergelijke goed zijn.

Keukenblad monteren en demonteren

Ik wil mijn huidige keukenblad laten verwijderen en een nieuw blad laten monteren. Ik zal dat zelf aanschaffen bij Gamma. Ik hoor graag wat de montagekosten zijn.