Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Delft of directe omgeving.

1344 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, kozijn vervangen schuur en deur, plafond isoleren, toilet renovatie, vernieuwing van de badkamer, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plicegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Delft:

Aanrechtblad snijden

Het gaat om het werkblad korter maken om een gasfornuis te plaatsen. Er moet ongeveer 60 cm van af gehaald worden.

Zwevend toilet plaatsen

Ik zoek iemand die mijn zwevend toilet wilt plaatsen dus dat is incl. afvoer en water

Badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren/inrichten. Momenteel zijn alleen leidingen en kapotte wandtegels aanwezig. De badkamer is 6 m2 groot. Er moet een wastafel, toilet en een ligbad geplaatst worden.

Kranen vervangen

Ik wil drie kranen laten monteren. Ik wil een thermische badkraan, wastafelkraan en keukenkraan. Ook moet de afvoer van de wastafel gemonteerd worden.

Zonnescherm ophangen

Ik wil een zonnescherm laten ophangen. Het zonnescherm is ongeveer 3 meter breed. De gevel is van beton.

Schaduwdoek leveren en plaatsen

Ik wil een schaduwdoek kopen bij de Gamma en deze laten plaatsen door een medewerker van de Gamma. Wat kost het om een schaduwdoek te laten bevestigen door een medewerker van de Gamma ? Wanneer zou het mogelijk geplaatst kunnen worden?

Hordeur in een schuifpui plaatsen

Ik wil een hordeur laten monteren. We hebben momenteel een schuifdeur.

Drie klussen in huis

Ik wil halve maantjes (stof) laten leggen op een binnentrap (maantjes zijn al in mijn bezit). De trapleuning moet opgehangen worden en 1 kast moet opgehangen worden.

Houten schutting laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een schutting. Het gaat om 3 schutting delen van 180 bij 180 en 3 palen die ongeveer 3 meter de grond in gaan. De spullen bestel ik zelf.

Houten schutting plaatsen

Graag wil ik een schutting door jullie laten plaatsen. Het gaat om 3 houten schuttingdelen van 180 bij 180 en 3 palen die ongeveer 1 meter de grond in gaan. Zelf bestel ik de spullen. Hiervoor wil ik graag eerst een offerte ontvangen.

Balkon reinigen

Mijn balkon graag groene aanslag vrij maken

Rolgordijnen meten en monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het inmeten en ophangen van 4 rolgordijnen op mijn slaapkamer. Daarnaast zou ik eventueel ook een houten jaloezie op willen laten hangen en overgordijnen op een roede. Offertes graag per mail toesturen.

Roljaloezie laten ophangen

Graag wil ik een roljaloezie in de keuken laten ophangen. En graag de mogelijkheid voor het ophangen van 1 tot 4 lampen.

Trekkoord van de Luxaflex vervangen

Graag wil het gebroken koord van de oude kunststof luxaflex van mijn vader bij hem thuis laten vervangen. Het is het trekkoord waarmee je hem omhoogtrekt/laat zakken. De luxaflex is 2,90m breed en zo'n 2 meter hoog. De andere koordjes zijn nog goed.

Kapstok en planken monteren

Het gaat om het ophangen van de kapstok, en 3 planken aan muur. Materiaal aanwezig. Eventueel nakijken of pluggen, schroeven en dergelijke goed zijn.

Keukenblad monteren en demonteren

Ik wil mijn huidige keukenblad laten verwijderen en een nieuw blad laten monteren. Ik zal dat zelf aanschaffen bij Gamma. Ik hoor graag wat de montagekosten zijn.

Zand uit de kruipruimte wegzuigen

Wij willen graag zand laten wegzuigen uit onze kruipruimte van ongeveer 50 m². De diepte is nu 30 cm. Ik wil een reparatie laten verzorgen aan een afvoer in de keuken en deze is nu niet bereikbaar voor een loodgieter. Bovendien overwegen wij om vloerisolatie te laten aanbrengen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Afvoeren van sloopafval

Afvoeren van: - 28 m2 gipsplaten, de platen zijn in stukken van maximaal 60 cm x 150 cm. - 20 grofvuilzakken, zakken zijn 60L, voor +-2/3 gevuld, met steengruis - resten van de gipsplaten en waarschijnlijk een aantal schroeven. De zakken zijn nog door 1 persoon te tillen. Het slopen is al uitgevoerd. Ik kan het afval dus al aan de straat zetten, voordat jullie het komen ophalen. Het afval kan ik dus zelf, of met jullie hulp, ter plekke inladen.

Plafondlampen ophangen

Het boren in het plafond lukt niet. Het gaat om 2 gaten die geboord moeten worden om plafondlampen ophangen.

Klusjes in huis laten doen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: 8 lampen vervangen 4 boekenplanken ophangen kapstok ophangen kledingkast in elkaar zetten

Douchewand monteren en stopcontacten verplaatsen

Ons nieuwbouwhuis wordt in november opgeleverd. Wij zoeken een vakman die voor ons na de oplevering 2 stopcontacten kan verplaatsen. Het betreft een installatie inclusief frezen, leiding en bedrading doortrekken en behangklaar dichtsmeren/glad stuken. Ook hebben wij een douchewand die wij graag op de tegelmuur van de badkamer geïnstalleerd willen hebben. Wij zouden graag offerte ontvangen wat de kosten zullen zijn, inclusief voorrijkosten, BTW en benodigde materiaal. De douchewand en stopcontacten leveren wij. Meer specifiek gaat het om: - Een dubbel stopcontact verplaatsen. Het betreft dan zo'n 1,2 meter omhoog frezen en 1,2 meter naar links frezen. Het gaat om een dragende muur. - Een enkel stopcontact verplaatsen. Het betreft dan zo'n 1,1 meter naar beneden frezen en 1,5 meter naar rechts frezen. Het gaat hier om een tussenmuur. De exacte datum is nog niet bekend, maar zal in november 2017 zijn.

Ondervloer van spaanplaat verwijderen

Wij zijn momenteel bezig met het verbouwen van ons nieuwe huis (bouwjaar 1970). In dit huis is in de woonkamer parketvloer gelegd met daaronder spaanplaten die zijn vastgelijmd en vastgeniet. Voor ons is dit onmogelijk om in een korte tijd eruit te krijgen. De parketvloer hebben we wel kunnen verwijderen er ligt dus alleen nog de spaanplaten. Het is alleen in de woonkamer (25 m2). Het liefst willen wij deze zo snel mogelijk verwijderd hebben, zodat wij verder kunnen met onze verbouwing.

Hordeur monteren

Ik wil graag de prijs weten van een hordeur inclusief monteren. Afmetingen 115 cm breed en hoogte 225 cm (ongeveer). Het gaat om een schuifmodel.

Terraszonwering monteren

Ik wil een zonwering scherm van breedte 395 cm met een uitval van 250 cm van Praxis (die nu in de aanbieding is) laten plaatsen.

Hordeur maken en plaatsen

Graag de hordeur die gekocht is in elkaar zetten en monteren.