Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonnescherm verwijderen en afvoeren:

Zonnescherm verwijderen en afvoeren

Onze zonnescherm (niet elektrisch) is kapot en dient van de muur gedemonteerd te worden. De armen staan op dit moment uit, het is niet mogelijk het zonnescherm in te krijgen.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnescherm verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Zonnescherm laten verwijderen en afvoeren

Ik ben op zoek naar een bedrijf, dat voor ons in Groningen buitenzonwering kan verwijderen. Dit zal van buitenaf moeten gebeuren met een hoogwerker. Het is op de 3e etage. Dit gaat zowel om de zonwering bij het balkon als voor de woonkamer ( dus 2 electrisch bedienbare zonneschermen ). Dit i.v.m. opzegging huur van het pand.

Zonnescherm verplaatsen naar andere woning

Ik wil mijn zonnescherm verhuizen naar mijn nieuwe woning. Die op 800 meter afstand van mijn oude huis is. Het werk is Zonnescherm verwijderen begane grond 5 meter bij 2.5 uitval elektrisch. Verhuizen en te plaatsen op 1ste verdieping terras.

Zonwering verwijderen en afvoeren

Ik wil een zonnescherm laten verwijderen en afvoeren (3.50 meter). Derde verdieping en er mag een hoogwerker met rijplaten geplaatst worden.

Defecte Zonwering verwijderen en afvoeren

Ons zonbescherm (niet elektrisch) is kapot en dient van de muur gedemonteerd te worden. De armen staan op dit moment uit, het is niet mogelijk het zonnescherm in te krijgen.

Ophangen zonnenscherm

Ik zou graag een zonnescherm geplaatst willen hebben van 250cm x 300 cm. Het wordt een elektrisch zonnescherm, dus ook de elektra zal moeten worden aangesloten. Daarnaast wil ik dat u de oude komt verwijderen en afvoert.

Elektrische zonwering verwijderen en afvoeren

Electrische zonnescherm is bevestigd beneden aan de achtergevel, van 4,5 meter breed verwijderen en afvoeren.

Zonnescherm verwijderen

Ik wil een zonnescherm laten verwijderen en afvoeren van 550 cm breed en 250 cm uitval aan de achterkant van t woonhuis begane grond.Hij hangt aan de muur en is defect waardoor hij ongeveer 1.5 m uithangt omdat hij niet meer ingerold kan worden. Het is een zware. Wat zijn de kosten hiervan? Graag zsm demonteren en afvoeren ivm uithangend rolluik.

Elektrische zonwering verwijderen en afvoeren

Ik een elektrisch zonnescherm laten verwijderen en afvoeren i.v.m. verhuizing. Appartement 2 hoog en er is een ruime plaats voor hoogwerker. Zonnescherm is 2,5 meter breed.

Complete tuinrenovatie

De tuin moet eigenlijk compleet gerenoveerd worden. Alles moet eruit gehaald worden en opnieuw ingericht. Ik heb een tuin van 6 meter breed en 8 meter lang. De volgende klussen moeten gebeuren: - 1 x schutting geïmpregneerd hout vervangen, (aan linker zijkant m) en 1 x aan de achterkant (6 m) met poortdeur met slot/knip. - Tegen de zij schutting: achterin in de tuin het plaatsen van schuur ( 2,5 bij 2,5 m), schuin aflopend dak. - Voorin tegen het huis aan een nieuw op te bouwen houten serre in de kleur wit geverfd, er moeten ramen komen, een deur en een hor, en het dak moet licht doorlatend zijn en schuin aflopend. Dan het huidige elektrische zonnescherm van het serre dak graag weer terugplaatsen. - Dan willen we een overkapte tussenruimte tussen de serre en de schuur, deze ook schuin aflopend. (3 meter x 2,5 meter). - Afstemmen van deuropeningen (draaiend naar buiten naar schuttingzijde) op elkaar voor doorloop/ of schuifdeuren in schuur en serre - regenwater afvoer / regenton op verhoging - her bestraten van vloeren, serre en schuur en paden, aansluitend op terras (nu witte grindtegel), aanpassen van hoogte bij terras en drempels van deuren - sloop en afvoeren van materialen (oude serre, schuur, bestrating, oude begroeiing) - verfraaien van tuin door verwijderen oude boomstammen, laag nieuwe aarde/ eventueel enkele nieuwe vaste planten in borders + terugplaatsen enkele planten - borders omranden Er is een achterom.

Zonnescherm verwijderen

Zonnescherm verwijderen, hoeft niet afgevoerd te worden. Balkon, 1 hoog , je kan er makkelijk bij. Geen hoogwerker of iets dergelijks nodig. Spoed !! ( Ivm werk graag alleen eerst mail contact )

Partners

Partners van Casius