Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor horren laten maken:

Horren laten maken

Ik wil graag bij 2 ramen horren. De ramen zijn ongeveer 1.20 meter breed en 2.40 meter hoog. Echter wil ik dit door de vakman precies laten inmeten.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor horren laten maken uit heel Nederland:

Horren in kozijn maken

Op maat en montage

Plisse hordeuren laten monteren

Ik heb een offerte ontvangen van Gamma te Winterswijk van 4 plissedeur horren, die twee aan twee in twee openslaande deuren moeten worden gemonteerd. Aangezien de hoogte niet exact gemeten is, hebben we in de offerte twee maten laten meenemen: 96 X 218-221 cm en 96 x 221-224 cm. Graag maken we zo spoedig mogelijk een afspraak om de horren te laten monteren. Graag zo snel mogelijk op een zaterdag, indien mogelijk.

Maatwerk horren monteren

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het op maat maken en monteren van 3 horren. Het gaat om 3 ramen die naar binnen kiepen. Afmetingen zijn 48 x 110 cm. Graag ontvang ik van u een schatting van de prijs.

Horren op maat laten maken

Graag wil ik horren op maat laten maken. De afmetingen staan in de bijlage.

Hor op maat maken en plaatsen

Ik heb de horren al klaar liggen alleen zit het in een bouwpakket. Het moet dus nog opgemeten en in elkaar gezet worden en geplaatst worden. Het zijn er 3 stuks.

Inzethorren op maat maken en plaatsen

Graag laat ik vijf horren monteren en plaatsen. Ik heb de horren voor de draai kiep ramen al in huis. Ze moeten alleen nog in elkaar gezet en geplaatst worden. Maten 3x ca 1. 30 hoog bij ca 1. 00 breedt en 2x ca 1. 15 hoog bij ca 0. 78 breedt

Horren maken

Ik woon in een flat en wil een hor voor mijn balkon deur (standaard afmeting) hebben, zodat mijn katten in de zomer niet op het balkon kunnen. Het moet wel een stevige ijzeren horrendeur zijn zodat ze hem niet kapot kunnen maken. Verder heb ik 2 kleine raampjes waar ik ook horren voor zou willen. Een raampje is ongeveer 30 lengte x 60 breedte cm en de andere is ongeveer het dubbele hiervan. Ik zou graag willen weten hoeveel dit ongeveer kost zodat ik hier een idee van heb.

Horren inmeten en monteren

Bij GAMMA verkopen ze 'zelf-maak' horren d.m.v. profielen, gaas, magneten etc. Omdat ik zelf niet in staat ben om ze te maken zou ik graag willen weten wat het zou gaan kosten om te laten opmeten, dat het materiaal wordt gehaald bij GAMMA en ze dan vervolgens bij mij worden gemaakt en gemonteerd. Het betreft 3 ramen.

Vaste hordeur monteren in een houten kozijn

Namens mijn zus Yvonne wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een vaste hordeur aan de binnenzijde van een deurkozijn in haar flat. Zij heeft daar last van muizen en de huidige hordeur is daar niet tegen bestand. Daarom willen wij een stevige hordeur gekocht met een aluminium stoofplaat aan de onderzijde. We laten die graag op maat maken, in elkaar zetten en op stevige wijze plaatsen. De oude deur laten we graag verwijderen en afvoeren. Verder willen wij met de vakman overleggen over de mogelijkheid om bij Gamma profielen en gaas te kopen en daarvan nog 2 horren op maat te maken en die voor de ramen te plaatsen. Horren met een standaardmaat passen daar niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag wil ik in mijn woonkamer 2 hordeuren laten plaatsen. Ik moet deze nog kopen. Ik wil ze graag op maat laten maken en laten monteren. Gaat om 2 deuren van 203 x 81 cm in kunststof kozijnen.

Partners

Partners van Casius