Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plissé gordijnen laten ophangen:

Plissé gordijnen laten ophangen

Ik wil graag 2 plissé duette gordijnen laten ophangen in een slaapkamer. De gordijnen zijn 90 cm breed en 2 meter lang en 54 cm breed en 1.62 meter lang.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plissé gordijnen laten ophangen uit heel Nederland:

Touwtjes van een plissé gordijn vervangen

Touwtjes herstellen, wij willen graag 2 schuinlopende plisse gordijnen laten repareren. Verschillende touwtjes zijn stuk, waardoor het gordijn niet goed meer op te halen is. Maten: 1: breedte 185 cm, hoogte korte zijde 145 cm, hoogte lange zijde 206 cm 2. Breedte 185 cm, hoogte korte zijde 159 cm, hoogte lange zijde 190 cm

Gordijnen inkorten en lampen ophangen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik wil graag 2 lampen laten ophangen in een beton plafond. Daarnaast zou ik graag een Ikea plissé gordijn willen laten inkorten. Materialen en gereedschap zijn niet aanwezig.

Plisse gordijnen inmeten en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor plissé gordijnen topdown/bottomup bij een paar openslaande deuren, slaapkamerdeur met zijglas panelen, alsook woonkamer ramen. Graag wil ik de offerte inclusief inmeten en plaatsen.

Plissé gordijnen inmeten en ophangen

Ik wil mijn ramen (ongeveer 8) laten inmeten en daarop vervolgens plissé gordijnen monteren. Complete offerte alstublieft.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Ik wil graag mijn ramen laten inmeten/opmeten voor de bottom-up-top-down plissé gordijnen die ik wil bestellen bij jullie. Tevens wil ik dat het wordt opgehangen/ingezet in mijn raampartijen. Het zijn best vier grote ramen in mijn woonkamer.

Top-down plissé op maat maken

Ik zoek een deskundige wie voor ons 3 of 4 plissé gordijnen (van Gamma) in de breedte kan inkorten. Zelf vind ik dit erg lastig en moet zeggen dat degene die ik heb ingekort behoorlijk is beschadigd. 1x Topdown bottum up plisse van 180x180 cm. (bxh), waarvan de breedte ca. 160 cm. moet worden. Dus van beide zijden dient er ca. 10 cm. afgehaald te worden (totaal ca. 20 cm.). 2 of 3x Topdown bottum up plisse van 100x180 cm. (bxh), waarvan de nieuwe breedte varieert tussen 90-85 cm. Van beide zijden dient er 5-7,5 cm. afgehaald te worden (totaal 10-15 cm. per gordijn).

Plissé gordijnen

Ik wil graag dat mijn plissé gordijnen worden ingemeten. Het gaat om het inmeten van 3 plissé gordijnen balkondeur, raam, klein raam. Daarna moeten de plissé gordijnen opgehangen worden.

Plissé gordijnen inmeten en ophangen

Graag wilde ik mijn ramen laten inmeten t.b.v. plissé en duo plissé gordijnen. Het gaat in totaal om 4 ramen. Wij willen de gordijnen en plissé ook ophangen. Het zijn kantel- en kiepramen. Het zijn houten kozijnen.

Raamdecoratie ophangen

Wij willen graag 8 rolgordijnen (verdeeld over 3 kamers), 2 horizontale jaloezieën en een plissé gordijn op laten hangen en op maat laten maken. Eventueel ook nog 3 gordijnen in de kamers waar de rolgordijnen komen.

Touwtje van twee plissé gordijn herstellen

Ik zou graag bij twee plisse gordijnen de touwtjes willen laten herstellen. Bij het verwijderen van het dopje onderaan de rails is er een touwtje mee uitgekomen. Hierdoor hangt de hele plisse scheef. Dit willen we graag laten herstellen. Is het ook mogelijk om een bestaande plisse aan de zijkant 1 cm in te korten?

Partners

Partners van Casius