Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plissé gordijnen laten ophangen:

Plissé gordijnen laten ophangen

Ik wil graag 2 plissé duette gordijnen laten ophangen in een slaapkamer. De gordijnen zijn 90 cm breed en 2 meter lang en 54 cm breed en 1.62 meter lang.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plissé gordijnen laten ophangen uit heel Nederland:

Plissegordijnen in dakramen laten monteren

Ik wil graag 4 dakramen laten opmeten in verband met het bestellen van Bruynzeel plissé gordijnen (zonwering). Met eigen meting kom ik uit op 2 ramen van 67 cm breed en 2 cm lang plus 2 ramen van 66 cm breed en 2 meter lang. Maar in verband met bestellen en op maat laten maken, moet ik het zeker weten. Hoogte van de ramen is met een keukentrap te bereiken. Daarnaast graag prijsopgave voor monteren van bovengenoemde plissé gordijnen.

Allerlei klussen in het huis

* Ophangen luxaflex in 2 slaapkamers * Ophangen rolgordijn woonkamer * Plaatsen plissé hor deur bij 2 opslaande deuren * Herstel zonnescherm op afstandsbediening * Vervangen op dek stopcontacten en licht schakelaars * Lampen aansluiten * Velux rol verduistering gordijnen plaatsen * Plaatsen luxaflex badkamer * Inmeten van diverse plaatsing items Goederen worden door ons zelf bij Praxis aangeschaft

Plissé gordijnen inmeten en ophangen

Wij willen graag plissé gordijnen laten inmeten en ophangen.

Aankleding van de woning na een verbouwing

Wij willen graag plissé gordijnen en radiator ombouwen laten opmeten en plaatsen. Het gaat om 3 slaapkamers en een badkamer.

Inmeten en plaatsen van plissé gordijnen

Ik wil graag een offerte op laten maken voor 2 ramen voor plissegordijnen ( top-down en bottom-up) Zou u contact met mij op komen nemen hiervoor.

Gordijnen inkorten en lampen ophangen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik wil graag 2 lampen laten ophangen in een beton plafond. Daarnaast zou ik graag een Ikea plissé gordijn willen laten inkorten. Materialen en gereedschap zijn niet aanwezig.

Plisse gordijnen inmeten en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor plissé gordijnen topdown/bottomup bij een paar openslaande deuren, slaapkamerdeur met zijglas panelen, alsook woonkamer ramen. Graag wil ik de offerte inclusief inmeten en plaatsen.

Plissé gordijnen inmeten en ophangen

Ik wil mijn ramen (ongeveer 8) laten inmeten en daarop vervolgens plissé gordijnen monteren. Complete offerte alstublieft.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Ik wil graag mijn ramen laten inmeten/opmeten voor de bottom-up-top-down plissé gordijnen die ik wil bestellen bij jullie. Tevens wil ik dat het wordt opgehangen/ingezet in mijn raampartijen. Het zijn best vier grote ramen in mijn woonkamer.

Top-down plissé op maat maken

Ik zoek een deskundige wie voor ons 3 of 4 plissé gordijnen (van Gamma) in de breedte kan inkorten. Zelf vind ik dit erg lastig en moet zeggen dat degene die ik heb ingekort behoorlijk is beschadigd. 1x Topdown bottum up plisse van 180x180 cm. (bxh), waarvan de breedte ca. 160 cm. moet worden. Dus van beide zijden dient er ca. 10 cm. afgehaald te worden (totaal ca. 20 cm.). 2 of 3x Topdown bottum up plisse van 100x180 cm. (bxh), waarvan de nieuwe breedte varieert tussen 90-85 cm. Van beide zijden dient er 5-7,5 cm. afgehaald te worden (totaal 10-15 cm. per gordijn).

Partners

Partners van Casius