Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor wegwerken van kabels:

Wegwerken van kabels

Graag willen wij kabels laten wegwerken, door bijvoorbeeld kabelgoten en het installeren van nieuwe
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wegwerken van kabels uit heel Nederland:

Kabels in de muur wegwerken

Graag wil ik op de zolder de kabels in de muur weg laten werken en daarnaast een extra stopcontact erbij laten maken. Ik hoor graag hoeveel het gaat kosten.

Kabels van de tv infrezen

Ik zou graag de kabels van de tv in de woonkamer willen laten wegwerken in de muur. Hiervoor zullen er sleuven gefreesd moeten worden in de gestuukte muur en daarna weer gedicht.

TV-kabels in de muur wegwerken

Kunt u voor mij de kabels in de muur frezen voor de tv die hangt aan de muur?

TV-kabels in muur wegwerken

Tv kabels verwerken in de muur. En tv ophangen aan de muur.

Wegwerken van TV-kabels

Het betreft het wegwerken van kabels van een platte tv die aan de muur in slaapkamer moet komen te hangen. Er is een deur tussen de tv en de kabelaansluiting aanwezig en op de vloer ligt er een parketvloer. De tv komt links van de deur te hangen.

TV kabels wegwerken in muur en stopcontact aanleggen

Ik wil de kabels van de televisie weg laten werken in de muur. Tevens wil ik een extra stopcontact laten aanbrengen in een andere muur. Verder een stopcontact buiten laten aanleggen.

Wegwerken van kabels

Indien mogelijk de tv ophangen aan de muur en het wegwerken van de kabels. Muur moet nog gestucd worden en kabels kunnen nog in de muur weggewerkt worden. Er dient dan een leiding in de muur geplaatst te worden?

Wegwerken van kabels van speakers

Ik zou graag 2 speaker kabels weggewerkt willen hebben, deze lopen vanaf mijn versterker naar mijn surround speakers. De afstand is ongeveer 5,5 meter en kan hoogst waarschijnlijk onder de vloer door.

Sleuf frezen

Op 27 december wil ik graag een sleuf laten frezen voor het wegwerken van kabels voor de TV.

Woning onderkelderen en verbouwen

Kruipruimte uitgraven en leegzuigen (circa 55 m2) van 75-100 cm naar minimaal 210 cm, maar dit is afhankelijk van funderingsmuren, anders graag naar 250 cm. Funderingsvloer leggen, infra (leidingen en kabels) wegwerken, 1 draagmuur volledig (590 cm) en 1 draagmuur deels (190 van 590 cm) verwijderen. Stalen steunbalken aanbrengen. Vanuit een bestaande kelder werken die reeds 6 m2 is en 1. 80 meter hoog.

Partners

Partners van Casius