Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor wegwerken van kabels:

Wegwerken van kabels

Graag willen wij kabels laten wegwerken, door bijvoorbeeld kabelgoten en het installeren van nieuwe
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wegwerken van kabels uit heel Nederland:

TV kabels wegwerken in muur en stopcontact aanleggen

Ik wil de kabels van de televisie weg laten werken in de muur. Tevens wil ik een extra stopcontact laten aanbrengen in een andere muur. Verder een stopcontact buiten laten aanleggen.

Wegwerken van kabels

Indien mogelijk de tv ophangen aan de muur en het wegwerken van de kabels. Muur moet nog gestucd worden en kabels kunnen nog in de muur weggewerkt worden. Er dient dan een leiding in de muur geplaatst te worden?

Wegwerken van kabels van speakers

Ik zou graag 2 speaker kabels weggewerkt willen hebben, deze lopen vanaf mijn versterker naar mijn surround speakers. De afstand is ongeveer 5,5 meter en kan hoogst waarschijnlijk onder de vloer door.

Sleuf frezen

Op 27 december wil ik graag een sleuf laten frezen voor het wegwerken van kabels voor de TV.

Woning onderkelderen en verbouwen

Kruipruimte uitgraven en leegzuigen (circa 55 m2) van 75-100 cm naar minimaal 210 cm, maar dit is afhankelijk van funderingsmuren, anders graag naar 250 cm. Funderingsvloer leggen, infra (leidingen en kabels) wegwerken, 1 draagmuur volledig (590 cm) en 1 draagmuur deels (190 van 590 cm) verwijderen. Stalen steunbalken aanbrengen. Vanuit een bestaande kelder werken die reeds 6 m2 is en 1. 80 meter hoog.

Kabels wegwerken (frezen, kabelgoot, stuccen), stopcontacten verplaatsen, meterkast vernieuwen

We hebben na aankoop van een huis een aantal klussen: ELEKTRA: 1) Het onzichtbaar wegwerken van kabels voor TV en Audio in de woonkamer. (Kabelgoten infrezen? ) 2) Het verplaatsen van stopcontacten van heuphoogte naar beneden. 3) Het vernieuwen van stoppenkast (met nog oude stoppen) naar een moderne 4) Het weghalen van een stopcontacten hoog op de muur, dichtmaken en glad afwerken 5) Muren verfklaar (glad gestuct) opleveren WATER 6) Weghalen van enkele wastafels op de 1e verdieping, veilig afdoppen en muur verfklaar opleveren Ivm planning en verhuizing graag zsm op of na 11 dec starten.

Kabels van geluidsboxen wegwerken in de muur

Ik wil mijn 5 geluidsboxen laten monteren aan de muur. Hiervoor dienen er bij 3 boxen een sleuf gefreesd te worden. Deze zal daarna dichtgemaakt moeten worden en geschilderd. Daarna dienen de geluidsboxen opgehangen te worden.

Kabels wegwerken

Ik zou graag kabels van de televisie en wifi weg willen werken in verband met mijn zoontje van 6 maanden die over een tijdje vast zal gaan kruipen. Wellicht ook elektra draden van lampen laten wegwerken.

Woning onderkelderen en verbouwen

Kruipruimte uitgraven/-zuigen, circa 65 m2 van 75-100 cm naar minimaal 210 cm, afhankelijk van funderingsmuren naar 250 cm. Funderingsvloer leggen, infra (leidingen / kabels) wegwerken, 1 draagmuur volledig (590 cm) en 1 draagmuur deels (190 van 590 cm) verwijderen / stalen steunbalken aanbrengen. Buitendeur maken, trapgat maken en trap plaatsen.

Kabels bij tv meubel wegwerken

De kabels onder de hangende tv meubel wil ik graag laten wegwerken. De voorkeur gaat uit via een plint.

Partners

Partners van Casius