Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren, nieuwe boiler installeren, werkzaamheden na waterschade, schuifdeuren met spiegels monteren, schuurtje aanbouwen, nieuwe boilers plaatsen, overkapping voor de tuin maken, terras aanleggen, tV wand met elektrische openhaard en steenstrips, zonneschermen vervangen, zonnescherm elektrisch maken, stucen van keukenmuur, lak op gebinten verwijderen, montage- en verfklussen, laminaat leggen en schilderwerk aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Capelle aan den IJssel:

Optima terrasscherm monteren

Ik zoek een zonweringspecialist die een zonnescherm aan de achterzijde van mijn woning kan ophangen. Het scherm moet 500 cm breed zijn en een uitval hebben van 300 cm.

Hordeur monteren in deuropening

Graag laat ik één hordeur monteren. Hij moet nog op maat gezaagd worden, afgesteld en gemonteerd. Het gaat om een deur naar mijn balkon. Kozijn is van hout. Op de onderdorpel zit momenteel wel een aluminium slijtdorpel. Vermoedelijk moet die eerst gedemonteerd worden. Het gaat om hordeur Bruynzeel S700 100x199 cm. Moet naar 90-192,5 cm. Beschikbare ruimte (diepte) in kozijn is 3 cm, maar hor vraagt om 3,5 cm. Wat mij betreft niet erg als het iets uitsteekt. Liefst z.s.m. installatie. Graag per mail reageren, niet per telefoon.

Raamhorren opmeten en monteren

Ik wil graag op de 2e etage van een flatgebouw 2 raamhorren in kantel-kiepramen van ongeveer 90 x 90 cm laten monteren. Mijn vraag is: welk type raamhor komt daarvoor in aanmerking en wat is de prijs inclusief opmeten en monteren?

Horren laten plaatsen voor dakramen

Graag zou ik boven op zolder 2 horren voor 2 dakramen laten plaatsen. Het materiaal is al aanwezig. De afmetingen zijn 75 bij 150 cm.

Kruipruimte vol storten met schuimbeton

Betreft kruipruimte circa 40 m2 in de woonkamer houten balken en vloer word zelf verwijderd. Deze kruipruimte zou moeten worden volgestort met beton/schuimbeton zonder vloerverwarming.

Zonwering plaatsen

Ik wil een zonnescherm op mijn balkon plaatsen en ik zoek een monteur die dit kan doen. Het gaat om 2 zonneschermen van 300 cm met uitval 250 cm. Graag hoor ik van u. Er hoeft geen voorwerk gedaan te worden en de zonneschermen moeten op de 1e verdieping geplaatst worden. Kunt u apart vermelden hoeveel het kost om er 1 op te laten hangen en hoeveel het kost om er 2 op te hangen.

Lamellen vervangen

Slopen van oude rails met lamellen, nieuwe lamellen inmeten en plaatsen. Schatting is dat het een afmeting heeft 2.5 a 3 meter en dit moet in 2 kamers gedaan worden. Liefst witte verduisterende lamellen korte voor studeerkamer lang voor slaapkamer.

Horren laten maken

Ik wil graag bij 2 ramen horren. De ramen zijn ongeveer 1.20 meter breed en 2.40 meter hoog. Echter wil ik dit door de vakman precies laten inmeten.

Lamellen vervangen

Lamellen slaapkamer en werkkamer slopen en afvoeren. Inmeten lamellen slaapkamer en korte lamellen werkkamer. Bestellen witte lamellen liefst verduisterende in slaapkamer wit lang tot vloer en werkkamer witte lamellen tot de verwarming dus slechts ong. 180 cm lang Plaatsen lamellen werkkamer en slaapkamer.

Rolhorren monteren

Ik wil graag twee rolhorren voor een deur laten monteren en afstellen. Type Bruynzeel 600 Serie. 205 cm Hoog. Inclusief twee oude demonteren, zonder afvoeren.

Zonwering inmeten en monteren

Veranda van 5 meter, moet verdeeld worden over twee stukken. Circa 2.20 hoog.

Laminaat vloer leggen

Ik wil graag 35 m2 laminaat vloer laten leggen, inclusief de plinten.

Plissé gordijnen laten ophangen

Ik wil graag 2 plissé duette gordijnen laten ophangen in een slaapkamer. De gordijnen zijn 90 cm breed en 2 meter lang en 54 cm breed en 1.62 meter lang.

Wegwerken van kabels

Graag willen wij kabels laten wegwerken, door bijvoorbeeld kabelgoten en het installeren van nieuwe

Grindvloer verwijderen

Ik wil graag een siergrindvloer laten verwijderen op de begane grond. Het gaat om een opervlakte van 80 m2

Vloerbedekking van de trap verwijderen

Vanwege emigratie ga ik mijn huurhuis in Capelle aan den IJssel verlaten. Ik moet de woning eind januari in originele staat opleveren. Waarschijnlijk zal de vloerbedekking in de gang en van de trap verwijderd moeten worden. Ik hoop volgende week de nieuwe bewoners te ontmoeten en te bespreken of ze het over nemen of niet. Ik ben me vast aan het voorbereiden op mogelijke bedrijven die me hierbij kunnen helpen.

Oude tapijt van de trap verwijderen

Het betreft het verwijderen van oude gelijmd tapijt op traptreden. Er zijn 2 trappen, van de begane grond naar 1e verdieping, 13 treden, trap is gesloten en heeft een plankje aan de achterkant dat ook bekleed is. Van de 1e naar de 2e verdieping, 13 treden dit is een open trap, de gehele trede boven en onderkant is bekleed. Beide trappen zijn aan de zijkanten bekleed.

Stopcontact verplaatsen en radiatorbekleding aanbrengen

Ik wil in mijn woning 2 klussen laten verzorgen. Ik heb een stopcontact dat ik van 150 cm hoogte wil laten verplaatsen tot net boven de vloer. De leiding moet worden ingefreesd en de muur moet afgewerkt worden. Verder wil ik radiatorbekleding laten plaatsen. Het gaat om een stuk van 210 x 66 cm. Ik wil hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen.

Laminaat leggen en muur verven vanwege waterschade

Ik wil laminaat laten leggen op zolder en een muur laten verven die beschadigd is door waterschade. Vloeroppervlakte is 51 m2. Muur is 13 m2. De werkplek is goed bereikbaar. Mevrouw verwijderd zelf eerst haar oude laminaat.

Plaatsen van wandpaneel

Net als laminaat plaatsen op de vloer maar dit alleen op een stuk van de muur. De breedte is 1.68 en de hoogte 2.40 Graag wil ik vooraf de kosten hiervan weten.

Rolhorren plaatsen

Ik wil 5 horren laten plaatsen, voor op de ramen. Alle kozijnen zijn van hout. Het zijn 4 x dezelfde maat en 1 x een kleinere maat. De geleiders moeten op maat gemaakt worden maar zullen verder rechtstreeks op het raam passen. Merk Bruynzeel spullen al in huis.

Plafond verlagen

Ik zou graag mijn hele woonkamer verlagen voor het inbouwen van spotjes 40 m2. Het plafond is van beton. Minimaal verlagen, alleen om de spotjes erin te kunnen plaatsen. Hoe zou dat kunnen en hoeveel gaat dit ongeveer kosten? Ik heb gehoord over een spanplafond, hoe zou dat werken en is dat mogelijk? Of gipsplaten?

Radiatorombouw installeren

Ik wil graag een radiatorombouw laten installeren van muur tot muur in de woonkamer. De ombouw is 3,17 meter lang en 59 cm hoog (tot aan de vensterbank).

Deurhor plaatsen

Ik wil graag een plissé hordeur laten monteren in een kunststofkozijn. De buitendeur slaat naar buiten toe open. De hordeur is 2,09 meter hoog en het kozijn is 2.05 meter hoog. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Straatje ophogen en opnieuw leggen

Ik wil de voortuin van circa 20 m2 laten ophogen. Ongeveer 25 cm aan de kant van het huis ophogen en laten aflopen naar de straat. Aantrillen en bestraten met huidige 6 kantige betontegels. Dat zijn de bestaande tegels. Een hondenkar met lekke banden moet er even af en er weer op. Kan ik momenteel niet zelf in verband met handicap. Offertes per mail.