Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kamer en badkamer creeren op zolder, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, binnenmuurtje wegbreken en afwerken, betonvloer garage, klussen in badkamer, badkamer renovatie, draagmuur verwijderen en balk plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Capelle aan den IJssel:

Zonnescherm verwijderen en afvoeren

Onze zonnescherm (niet elektrisch) is kapot en dient van de muur gedemonteerd te worden. De armen staan op dit moment uit, het is niet mogelijk het zonnescherm in te krijgen.

Plaatsing motor terras zonwering

Bij mijn moeder in Capelle aan den Ijssel wil ik graag een motor op een bestaande knikarm zonnescherm laten plaatsen. Ze is niet meer in staat om deze met de hand in en uit te draaien vandaar de vbraag voor een een elektrische bediening. Het scherm is ongeveer 3 meter breed en een uitval van 2 meter. Ik hoor graag wanneer het eventueel uitgevoerd kan gaan worden. Het liefst zo snel mogelijk.

Plaatsen van een glazen douchewand

We hebben een praxis inloopdouche. De glazen douchewand dient opnieuw geplaatst te worden. De vorige douchewand is gesprongen tijdens montage door degene die de inloopdouche geplaatst heeft. We hebben lang op deze nieuw bestelde glazen douchewand moeten wachten dus montage graag zo spoedig mogelijk. 1 van 2 profielen is reeds geplaatst.

Oude douchecabine verwijderen / nieuwe monteren

Oude douchecabine demonreren. Kitranden schoonmaken . Daarna nieuwe douchecabine monteren en afkitten. 1 wand en 1 wand met draaideur. Opstelling en maatvoering zijn identiek. Wanden staan direct op de badkamervloer. 90x90

Binnendeur inmeten en afhangen

Ik wil graag mijn binnendeur laten inmeten. De oude deur moet eruit en graag nieuwe binnendeur laten afhangen en een slotgaat laten plaatsen.

Douchecabine plaatsten

Hallo, ik heb de Baseline schuifdeuren douchecabine hoekinstap wit 77-89 cm EAN: 5400107630240 gezien . Mijn oude douchecabine is 88,8cm breed, 89cm lang en 174cm hoog. Tevens werken de 2 thermostaatkranen van Friederich Grohe in de douche en bad niet optimaal meer en zit waarschijnlijk vast door kalk, deze zijn uit 2012 en kunnen alleen open met een speciale ringsleutel van Grohe. Wat kost verwijdering van de oude douchecabine, het leveren en plaatsen van de nieuwe en de 2 thermostaatkranen reinigen/werkbaarder te maken?

Doek van zonnescherm naden opnieuw stikken met UV bestendig draad of lijm

Een VERANO Portofino V460 knikarm elektrisch zonnescherm afmetingen 280 cm breed x 250 cm uitval. 3 banen. De naden van de banen laten los en moeten opnieuw gestikt worden. De demontage en montage aan het huis horen bij de werkzaamheden. De keuze van verlijmen of stikken is aan de uitvoerder. Ik wil graag een ervaren uitvoerder met referenties van gelijksoortige opdrachten.

Monteren dakdoorvoer en aansluiten kanaal op afzuigkap

Ophangen afzuigkap (200 mm), maken plafonddoorvoer door gips en door houten dak (plat) met bitumen. Gatmaat 300 mm, op het dak komt een motor te staan. Materiaal zoals bochten 90 graden, flenzen, pijp, doorvoer, stormkraag en regenkap zijn aanwezig. Het elektrische aansluiten is geen onderdeel van deze aanvraag. De exact uit te voeren werkzaamheden zijn in nader overleg

Tochtstrip aanbrengen bij tuindeuren

Ik wil bij twee openslaande deuren adequate tochtstrips laten aanbrengen.

Kastje ophangen in de badkamer

Betreft het ophangen van een toilet-spiegelkast merk Allibert Kleo afm: b: 60 cm x h 52 cm x d 18 cm met verlichting.

Nieuw toilet reservoir

Ik wil mijn toilet verbouwen. Een nieuwe toiletreservoir moet geplaatst worden. Nieuwbouw woning.

Vervangen douchecabine en voegen met siliconen voegen

Ik heb een aantal klussen die ik gedaan wil hebben: - Verwijderen bestaande douchecabine, silicone-resten en schoonmaken. - Afvoeren bestaande douchecabine. - Inmeten nieuwe douchecabine Sealskin serie Compact - Advies douchebak / tegelvloer afvoer - Monteren nieuwe douchecabine. - Monteren nieuwe douchebak (afhankelijk advies). - Silicone voegen tussen muur en douchebak / tegelvloer. - Vervangen bestaande douche mengkraan

Laminaat verwijderen, waterschade

In verband met waterschade is mijn laminaat in de hal, grenzend aan de badkamer, op diverse plaatsen omhoog gekomen. (naden) Ook de tussenvloer, hardboard, is eind van de hal, bij badkamer, doorweekt en verpulverd. Het zijn slechts een paar stroken (circa 6m2) die verwijderd dienen te worden, inclusief tussenvloer, omdat ik vrees voor schimmelvorming en verdere schade evt. in slaapkamer. Het laminaat is een quick-step click systeem, doch helaas lukt het mij niet de stroken eruit te halen. Graag ontvang ik vrijblijvend uw prijsopgave per uur voor het verwijderen van circa 6m2 laminaatstroken.

Zonnescherm motor vervangen

Ik ben op zoek naar een klusser die de motor van mijn zonnescherm kan vervangen. Huidige moet verwijderd worden en nieuwe aangelegd worden.

Vloerbedekking verwijderen en lijm van de ondervloer verwijderen

De vloerbedekking van de slaapkamer moet worden verwijderd en ook het ondertapijt maar dat laat een plaklaag achter op het onderliggende laminaat. De lijmlaag verwijderen graag.

Tuin renoveren

Ik wil de tuin (50 m2) en eventueel het riool laten ophogen. Schuttingen indien nodig ook vervangen. Dit verwijderen wij zelf. Willen nieuw houten terras. De huidige houten vlonders voldoen niet meer. Tegels kunnen worden hergebruikt. Maar ideeën zijn ook welkom.

Trap renovatie

Ik wil graag laminaat op de trap laten plaatsen. Het is een dichte trap met 13 treden , 15 stootborden, 1/4 draai. En ik wil de oude vloerbedekking verwijderen. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Lamp ophangen boven eettafel

Eglo lamp tarbes 3x 60W boven eettafel ophangen; moet denk ik in plafond geboord worden, wit afdekplaatje op stroompunt in plafond : liefst zo snel als mogelijk. oude lamp is reeds van plafond. Dank en groet

Jaloezieën ophangen

Ik wil graag jaloezieën op laten hangen in mijn slaapkamer. De afmetingen weet ik niet.

Opmeten en monteren van jaloezieën

Graag ontvang ik een indicatie voor het inmeten en monteren van houten jaloezieën. Het gaat om 7 ramen, 6 hiervan zijn ongeveer 1 meter breed en van een uitbouw. Het andere raam ins van de keuken.

Toilet en stortbak vervangen

Ik wil mijn staande toilet vervangen door een nieuwe inclusief een stortbak.

Slaapkamer opknappen

Ik zoek een allrounder die een slaapkamer van 410 bij 362 cm kan opknappen. Het gaat om het sauzen van het plafond. Vervolgens moeten de muren behangen of ook gesaust worden. Uiteindelijk dient in de gehele kamer ook laminaat gelegd te worden.

Raamdecoratie ophangen

Ik heb houten jaloezieën op maat laten maken en die wil ik graag laten monteren op mijn kozijn. Het kozijn is 220 bij 190 cm.

Slaapkamerwanden stucen, verven en gipsplaten vervangen

Ik heb een slaapkamer met 50 m2 wanden waar lekkage schade is. De gipsplaten moeten vervangen worden, er moet vervolgens gestuct worden en daarna moet er geverfd worden. Afplakken moet in overleg.

Keukenkraan vervangen

Verwijder de oude keukenkraan en installeer een nieuwe keukenkraan.