Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het ombouw van de zolder tot een studio, laminaat leggen, schilderen en behangen, schuttingen plaatsen, houten terrastegels, tuin renovatie, laminaat vloer leggen, behangen en schilderen, badkamer renoveren, wand van gipsplaten plaatsen, herstel gevolgschade lekkage, schutting op maat maken x2, achterpui vervangen door schuifpui, geluidsisolatie aanbrengen, plaatsen glazen douchewand, elektrische vloerverwarming leggen en betegelen, pergola leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Capelle aan den IJssel:

Trap renovatie

Ik wil graag laminaat op de trap laten plaatsen. Het is een dichte trap met 13 treden , 15 stootborden, 1/4 draai. En ik wil de oude vloerbedekking verwijderen. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Lamp ophangen boven eettafel

Eglo lamp tarbes 3x 60W boven eettafel ophangen; moet denk ik in plafond geboord worden, wit afdekplaatje op stroompunt in plafond : liefst zo snel als mogelijk. oude lamp is reeds van plafond. Dank en groet

Jaloezieën ophangen

Ik wil graag jaloezieën op laten hangen in mijn slaapkamer. De afmetingen weet ik niet.

Opmeten en monteren van jaloezieën

Graag ontvang ik een indicatie voor het inmeten en monteren van houten jaloezieën. Het gaat om 7 ramen, 6 hiervan zijn ongeveer 1 meter breed en van een uitbouw. Het andere raam ins van de keuken.

Toilet en stortbak vervangen

Ik wil mijn staande toilet vervangen door een nieuwe inclusief een stortbak.

Slaapkamer opknappen

Ik zoek een allrounder die een slaapkamer van 410 bij 362 cm kan opknappen. Het gaat om het sauzen van het plafond. Vervolgens moeten de muren behangen of ook gesaust worden. Uiteindelijk dient in de gehele kamer ook laminaat gelegd te worden.

Raamdecoratie ophangen

Ik heb houten jaloezieën op maat laten maken en die wil ik graag laten monteren op mijn kozijn. Het kozijn is 220 bij 190 cm.

Slaapkamerwanden stucen, verven en gipsplaten vervangen

Ik heb een slaapkamer met 50 m2 wanden waar lekkage schade is. De gipsplaten moeten vervangen worden, er moet vervolgens gestuct worden en daarna moet er geverfd worden. Afplakken moet in overleg.

Keukenkraan vervangen

Verwijder de oude keukenkraan en installeer een nieuwe keukenkraan.

Lundia monteren en aanpassen

Ik heb in mei 2017 bij de Gamma een Lundia kast besteld. Mijn interieur is 255 x 98 cm maar de lengte moet een stuk af gezaagd worden naar 251 cm. Daarna graag monteren.

Optima terrasscherm monteren

Ik zoek een zonweringspecialist die een zonnescherm aan de achterzijde van mijn woning kan ophangen. Het scherm moet 500 cm breed zijn en een uitval hebben van 300 cm.

Hordeur monteren in deuropening

Graag laat ik één hordeur monteren. Hij moet nog op maat gezaagd worden, afgesteld en gemonteerd. Het gaat om een deur naar mijn balkon. Kozijn is van hout. Op de onderdorpel zit momenteel wel een aluminium slijtdorpel. Vermoedelijk moet die eerst gedemonteerd worden. Het gaat om hordeur Bruynzeel S700 100x199 cm. Moet naar 90-192,5 cm. Beschikbare ruimte (diepte) in kozijn is 3 cm, maar hor vraagt om 3,5 cm. Wat mij betreft niet erg als het iets uitsteekt. Liefst z.s.m. installatie. Graag per mail reageren, niet per telefoon.

Raamhorren opmeten en monteren

Ik wil graag op de 2e etage van een flatgebouw 2 raamhorren in kantel-kiepramen van ongeveer 90 x 90 cm laten monteren. Mijn vraag is: welk type raamhor komt daarvoor in aanmerking en wat is de prijs inclusief opmeten en monteren?

Horren laten plaatsen voor dakramen

Graag zou ik boven op zolder 2 horren voor 2 dakramen laten plaatsen. Het materiaal is al aanwezig. De afmetingen zijn 75 bij 150 cm.

Kruipruimte vol storten met schuimbeton

Betreft kruipruimte circa 40 m2 in de woonkamer houten balken en vloer word zelf verwijderd. Deze kruipruimte zou moeten worden volgestort met beton/schuimbeton zonder vloerverwarming.

Zonwering plaatsen

Ik wil een zonnescherm op mijn balkon plaatsen en ik zoek een monteur die dit kan doen. Het gaat om 2 zonneschermen van 300 cm met uitval 250 cm. Graag hoor ik van u. Er hoeft geen voorwerk gedaan te worden en de zonneschermen moeten op de 1e verdieping geplaatst worden. Kunt u apart vermelden hoeveel het kost om er 1 op te laten hangen en hoeveel het kost om er 2 op te hangen.

Lamellen vervangen

Slopen van oude rails met lamellen, nieuwe lamellen inmeten en plaatsen. Schatting is dat het een afmeting heeft 2.5 a 3 meter en dit moet in 2 kamers gedaan worden. Liefst witte verduisterende lamellen korte voor studeerkamer lang voor slaapkamer.

Horren laten maken

Ik wil graag bij 2 ramen horren. De ramen zijn ongeveer 1.20 meter breed en 2.40 meter hoog. Echter wil ik dit door de vakman precies laten inmeten.

Lamellen vervangen

Lamellen slaapkamer en werkkamer slopen en afvoeren. Inmeten lamellen slaapkamer en korte lamellen werkkamer. Bestellen witte lamellen liefst verduisterende in slaapkamer wit lang tot vloer en werkkamer witte lamellen tot de verwarming dus slechts ong. 180 cm lang Plaatsen lamellen werkkamer en slaapkamer.

Rolhorren monteren

Ik wil graag twee rolhorren voor een deur laten monteren en afstellen. Type Bruynzeel 600 Serie. 205 cm Hoog. Inclusief twee oude demonteren, zonder afvoeren.

Zonwering inmeten en monteren

Veranda van 5 meter, moet verdeeld worden over twee stukken. Circa 2.20 hoog.

Laminaat vloer leggen

Ik wil graag 35 m2 laminaat vloer laten leggen, inclusief de plinten.

Plissé gordijnen laten ophangen

Ik wil graag 2 plissé duette gordijnen laten ophangen in een slaapkamer. De gordijnen zijn 90 cm breed en 2 meter lang en 54 cm breed en 1.62 meter lang.

Wegwerken van kabels

Graag willen wij kabels laten wegwerken, door bijvoorbeeld kabelgoten en het installeren van nieuwe

Grindvloer verwijderen

Ik wil graag een siergrindvloer laten verwijderen op de begane grond. Het gaat om een opervlakte van 80 m2