Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tapijt van trap verwijderen:

Tapijt van trap verwijderen

Wij willen graag in de eerste week van december het tapijt van de trap in onze nieuwe woning laten verwijderen. Dit zodanig dat de trap weer egaal is en we de trap uiteindelijk kunnen witten. In de bijlage treft u foto's van de trap. Het is ons niet bekend welke lijmsoort is gebruikt maar het zit muurvast.
Onze klant uit Brielle (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tapijt van trap verwijderen uit heel Nederland:

Lijmresten verwijderen van trap

Twee trappen: lijmresten / vastgekleefde resten vloerbedekking verwijderen. De tweede trap betreft de trap naar zolder. Daar is het tapijt rondom gelegd. Het is oud tapijt (20 jaar geleden gelegd). Het tapijt zelf is door ons weggevoerd met boedelbak. Het gaat alleen nog om de resten.

Trap renoveren met PVC of laminaat

We hebben in onze woning 2 dichte trappen. Het is 1 rechte trap en 1 trap met 2 x een draai. We gaan het tapijt van beide trappen verwijderen en zoeken een vakman die op de treden en stootborden een trapbekleding kan plaatsen van laminaat of PVC. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Diverse onderhoudsklussen in een woning

Aan het interieur van het huis waar ik woon is al 20 jaar niets gedaan en ik wil het laten opknappen. Ik zoek een vakman die mij kan helpen met het inmeten van de diverse klussen en met de uitvoering. Ik word momenteel behandeld aan een aandoening aan mijn ogen en kan derhalve de mail niet lezen. Daarom graag even bellen voor een afspraak. De klussen die ik wil laten uitvoeren zijn de volgende: - Ramen boven opmeten en ramen in de keuken opmeten voor raambekleding; - 80 m² laminaat leggen met ondervloer en hoge plinten; - Verlijmd tapijt verwijderen op de bovenverdieping; - Muren en plafond sausen; - Trap: lijmresten verwijderen, schuren en bekleden met overzettreden van JEWE en stootborden bekleden met lakboard; - Plafondlijsten plaatsen in alle vertrekken. Ik zal alle materialen zelf aanschaffen bij Praxis. Na inventarisatie van de klussen ontvang ik graag uw offerte.

Trap renoveren met tapijt of laminaat

Trap renoveren, eventueel met vloerbedekking, of laminaat. Ik wil de trap renoveren. Dit mag met vloerbedekking of laminaat zijn. Het gaat om een trap recht naar boven met een draai van 14 treden.

Vloerbedekking van trappen verwijderen

Wij willen graag het tapijt van onze 2 standaard rechte trappen laten verwijderen inclusief de lijmresten. Aangezien we daarna onze trap willen schilderen.

Tapijt verwijderen van trap

Tapijt verwijderen die gelijmd is van de trap

Lijmresten van de trap verwijderen

Ik zou graag lijmresten willen laten verwijderen van 2 dichte trappen met daarop 13 en 12 treden. Het tapijt is al verwijderd en afgevoerd, de resten van lijm en ondervloer zijn ook al enkele malen geschuurd maar een vakman met professioneel gereedschap bereikt vast een beter resultaat. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Verlijmd tapijt verwijderen

Een houten trap van ongeveer 90 cm breed met 2 kwarten, een overloop van 3 m2 en een slaapkamer van 12 m2 moeten ontdaan worden van tapijt en lijmresten. Dit alles ten behoeve van het aanbrengen van nieuw tapijt. Wat gaat dit ongeveer kosten?

Traprenovatie met overzettreden

Ik wil de treden en stootborden van mijn dichte trap laten bekleden met traprenovatie. Deze wil ik dan bij Praxis kopen. Het is een dicht trap met 1 draai erin. Er ligt nu tapijt op, maar dat haal ik er zelf af. Ik wil graag advies krijgen en daarom even een afspraak maken. Ik ontvang ook graag uw prijsopgave.

Gelijmd tapijt verwijderen

Wij krijgen aankomende vrijdag de sleutel van onze woning en volgende week vrijdag gaan ze daar vinyl leggen dus voor die tijd moet de vloerbedekking er uit. Graag een vaste totaal prijs voor het verwijderen van vloerbedekking. Ik weet pas vanaf vrijdag of het gelijmd is (ik ga daar wel van uit). Betreft de volgende ruimt's met afmetingen: Het totale oppervlakte van de te verwijderen vloerbedekking. 110 M2 Het aantal ruimtes waarin de te verwijderen vloerbedekking ligt. Hoe meer oppervlakte in 1 doorlopende handeling kan worden verwijderd, hoe sneller en efficiënter dit werkt. (3x kamer en 2x overloop) 2x kamer en 1x overloop op 1e verdieping, en 1x kamer en 1x overloop op 2de verdieping. Het aantal te verwijderen lagen. (1 laag) De soort ondergrond. (beton) Staan er wanden op het tapijt of ligt het er tegenaan. (tegenaan) Moet de vloerbedekking worden afgevoerd. (graag prijs wel en prijs net afvoeren) Wat is de afstand naar de uitgang (container). (2x trap) Moeten de kosten voor een container worden opgenomen in de offerte. Is er sprake van verdiepingen en, zo ja, is er een lift aanwezig. (Ja 1e en 2e verdieping en geen lift) Adres is in Nederweert. Ik hoor graag z.s. m de prijs (graag prijs incl. En prijs excl. Afvoeren) Graag alleen per mail!

Partners

Partners van Casius