Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor steenstrips plaatsen in een keuken:

Steenstrips plaatsen in een keuken

Voor een klant van ons moeten we rond de 11 m2 steenstrips plaatsen. Het gaat om een keuken waar de muur vlak is, de strips kunnen er direct tegenaan geplaatst worden. De steenstrips zijn geregeld, alleen de lijm en andere benodigdheden zouden nog geregeld moeten worden.
Onze klant uit Bodegraven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor steenstrips plaatsen in een keuken uit heel Nederland:

Gevel bekleden met steenstrips

Bestaande voorgevel oppervlakte 13 mtr breedte en 2.60 hoog, punt 13 meter breedte en 5.50 mtr hoog, voorzien van steenstrips Oud Maasland dik, formaat in combinatie met 4 cm dik Eboard isolatiepanelen of van gelijke kwaliteit. Deze wil ik direct laten plaatsen. Gevel is voorzien van 2 ramen 1,45 m x 1,45 m, 2 ramen 1,30 x 1,10 m, 1 deur 2.10 m x 80 cm en 1 deur 2.10 m x 1.90 m. De kozijnen staan 15 cm terug in de gevel, de hoeken moeten voorzien worden van hoekstrips. Oudmaasland dikformaat. Er moet een steiger geplaatst worden. Je kunt niet met een vrachtwagen langs het huis. Het gaat om de gevel aan de achterkant van het huis, hier is het verhard.

Steenstrips laten plaatsen op wand van de woonkamer

Circa 5 m2 steenstrips op wand woonkamer laten plaatsen. Steenstrips van natuursteen zijn reeds aanwezig (excl lijm). Afmetingen steenstrips zijn 15 x 60 cm.

Hellend dak en buitengevel vernieuwen

Voor mijn huis zoek ik iemand die de buitenkant van mijn huis kan renoveren. Het is een oud huis uit 1959. Ik zou graag aan de buitenkant gevelisolatie met een steenstrips isolatieplaat buitengevel (isolatie+Baksteen) laten plaatsen en buiten schuine dak helemaal vernieuwen. Deze werkzaamheden zou op 2 maart 2020 gedaan moeten worden. De totale woonoppervlakte bedraagt 120 m2.

Gevel isoleren en bekleden met steenstrips

Wij wonen in jaren 20 woning. Onze gevels zijn dus niet geïsoleerd en dat willen wij wel. We hebben geen spouwmuren, dus we willen isolatie plus de gevel bekleden met steenstrips. Het gaat om de voor- en zijgevel. Het is een hoekhuis. De huidige ondergrond zijn bakstenen. De voorgevel heeft 1 verdieping dat bekleed moet worden door een schuin dak. De zijkant heeft twee verdiepingen. Het is mogelijk om een steiger te plaatsen. Voor de zijkant moet ik even overleggen met de buren, maar dat moet geen probleem zijn. Het gaat om ongeveer 30-50 m2. We hebben ook een vochtprobleem aan de zijgevel. Mogelijk dat dit komt door de plantenbakken van de buren die ertegenaan geplaatst zijn. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Isoleren voorhuis, afwerken met steenstrips en realiseren schuifpui

Voorhuis van een boerderij langs de buitenzijde isoleren en afwerken met steenstrips. De afmetingen van het voorhuis zijn ongeveer 7 x 5 meter met 1 bouwlaag nokhoogte van 5 meter. Tevens plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen, het realiseren van een schuifpui van 3 meter breed. Het gaat om de kozijnen van 4 identieke ramen van ongeveer 90 x 1.40. Op de eerste verdieping staat een groot raam van 1,60 x 1,20.

Verdieping opbouw van rijtjeshuis

Wij willen graag een verdieping op ons huis laten plaatsen van ongeveer 40 m2. Ik ben mij aan het oriënteren. Mijn voorkeur gaat uit naar een complete oplevering. De doel van deze extra verdieping is om 2 a 3 slaapkamers te realiseren. Dus inbegrepen zijn elektra en leiding werkzaamheden. Ik sta open voor een prefab constructie en bekleding met steenstrips.

Steenstrips laten plaatsen 4 vierkante meter

Ik wil een 'neppe' muur creëren op een wand in mijn keuken. Het gaat om in totaal zo'n 4 vierkante meter aan wand die bedekt moet worden met zogeheten 'steenstrips. Dit zijn plakjes van echte bakstenen (van 2 cm dikte) die op de muur worden geplakt en afgevoegd. De strips zijn dus van echt steen. De huidige ondergrond is behang. Het gaat om 3 strookjes muur, 2 daarvan lopen van plafond tot keukenblad, de derde heeft een klein raampje in het midden. De totale oppervlakte die bedekt moet worden met stenen in zo'n 4 vierkante meter. Dit moet er gebeuren: - De stenen moeten in het juiste patroon worden afgetekend op de muur en op maat worden gezaagd. - Ze moeten met (cement)lijm op de ondergrond worden geplakt - Vervolgens moet er tussen de bakstenen gevoegd worden. De steenstrips regel ik, de voeg, lijm en juiste zaag wil ik overlaten aan de vakman. Op de foto zijn de 3 muurstukjes gemarkeerd in het groen.

Steenstrips aanbrengen op gevel

Wij willen graag steenstrips laten plaatsen en we zijn benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Steenstrips plaatsen woonkamer muur

Wij willen een 1,5wand (totaal +/- 15m2) met steenstrips (rocks flagstones) laten bekleden. Graag prijsopgave : compleet leveren en aanbrengen, inclusief voorbehandeling ondergrond (verwijderen vliesbehang, voor behandelen, etc,)

Steenstrips laten plaatsen

Wij willen een twee tal wanden (totaal +/- 35 m2) op onze afdeling commercie met steenstrips (oud Hollands bond / Milano loft) laten bekleden. Graag prijsopgave : compleet leveren en aanbrengen, inclusief voorbehandeling ondergrond (verwijderen vliesbehang, voor behandelen, etc,)