Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Bodegraven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Bodegraven heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Bodegraven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Bodegraven of directe omgeving.

87 klanten uit Bodegraven bevelen een bij Casius in Bodegraven aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bodegraven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen, slopen recreatiewoning, bestrating leggen, fundering vernieuwen in dijkhuis (rijksmonument), vervangen douchecabine en voegen met siliconen voegen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Bodegraven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Bodegraven:

Steenstrips plaatsen in een keuken

Voor een klant van ons moeten we rond de 11 m2 steenstrips plaatsen. Het gaat om een keuken waar de muur vlak is, de strips kunnen er direct tegenaan geplaatst worden. De steenstrips zijn geregeld, alleen de lijm en andere benodigdheden zouden nog geregeld moeten worden.

Beton uit tuin verwijderen

Ik wil graag beton verwijderen uit mijn tuin, onbekend of het gewapend is. Afmetingen 260*150 *7,5 cm. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Airco monteren

Ik wil de airco laten monteren. Op welke termijn zou de AC5421 gemonteerd kunnen worden?

Kleine slaapkamer volledig inrichten

Ik heb een kleine smalle kamer die heel lastig in te richten is naar mijn wensen. (Ik woon bij mijn ouders in een flat) Daarom hoop ik dat er een bedrijf, persoon is die deze lastige taak kan uitvoeren. Het is wel binnen een bepaald budget

Gangkast en plafond vernieuwen

Lekkage in gangkast op de eerste verdieping. Gangkast moet vernieuwd (nieuwe planken, behang/verf, stukje tapijt, plafond en misschien isolatie in plafond). Kast van ongeveer 1 m2. Deur is nog in orde.

Timmer- en schilderwerk in huis

Schotten plaatsen op zolder, 6 deuren verven, plint onder de keuken plaatsen. Stukje leidingbuizen wegwerken.

Reparatie van rolluiken

Twee rolluiken van mijn woning werken niet goed. Ik wil deze rolluiken graag laten controleren en repareren.

Meerdere kleine dingetjes

Ophangen van een lamp en een schakelaar maken. Een deurklinken, keukenla en deur maken. En een deur in een kledingkast ophangen.

Aansluiten houtkachel

Ik wil een houtkachel gaan kopen. Bestaand rookkanaalafvoer/schoorsteen aanwezig in huiskamer, maar helemaal dichtgepleisterd. Wil houtkachel plaatsen en vooraf weten wat kosten zijn om alles klaar te maken voor plaatsing. Wellicht moeten er ook nog aansluitingen worden aangelegd. Graag advies en mogelijkheden. Houtkachel kan ik zelf verzorgen.

Ophangen zonnescherm van 5,50 meter ...

Ophangen zonnescherm van 5,50 meter breed, electrisch bediend.

Er moet in een bestaande keuken een oven ...

Er moet in een bestaande keuken een oven geplaatst worden en een nieuwe gaskookplaat. De maat van de gasplaat is waarschijnlijk gelijk. Er moet nog een stukje uigezaagd worden, de gasleiding moet misschien verlegt worden en alle apparatuur moet helemaal aangesloten wroden op electriciteit en op gas.

aanbrengen trekstangen tussen balklagen ...

aanbrengen trekstangen tussen balklagen in woning

Het schilderen van de gang, muren, trap ...

Het schilderen van de gang, muren, trap (iemand uit omg. Bodegraven)

Ik wil een opbouw op mijn garage. De ...

Ik wil een opbouw op mijn garage. De garage is halfsteens opgebouwd met een houten plafond. De bedoeling is een houten kapconstructie met pannen. Voor en achter een (of meerdere) dakra(a)m(en) Aan de zijkant een normaal raam.