Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonnescherm ophangen:

Zonnescherm ophangen

Ons zonnescherm zit op de begane grond aan de achterkant van het huis. Aan een kant is ons zonnescherm uit de muur gekomen. Dit is al een tijdje geleden gebeurd en het scherm lijkt nog stevig te hangen. Toch willen we dit graag op korte termijn laten repareren voordat het een keer misgaat. Waar de schroeven de muur in gaan, zit er een scheur in de stenen. In de bijlage enkele foto's. Graag ontvangen we een offerte waarin wordt aangegeven wat er gedaan moet worden om dit te repareren en hoeveel tijd het gaat kosten.
Onze klant uit Bleiswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnescherm ophangen uit heel Nederland:

Zonnescherm monteren

Wij willen graag een zonnescherm van 4 x 2.5 meter ophangen. Wij halen het scherm, de rest voor de vakman.

Zonnescherm ophangen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een knikarm zonnescherm van 4.50 meter breed op te laten hangen aan de achtergevel van mijn huis.

Zonwering ophangen en dampfolie aanbrengen

Ik wil een elektrisch zonnescherm ophangen buiten en dampfolie aanbrengen op zolder. Het is een vliering (het huis is van 1950).

Zonnescherm ophangen

Ik wil graag een elektrisch zonnescherm laten ophangen in de achtertuin en laten aansluiten. Het scherm is 4,9 meter lang. Er zitten twee keilbouten in van het vorige zonnescherm, dit zonnescherm is alleen iets groter waardoor een keilbout afgezaagd moet worden en een nieuwe bevestigd moet worden.

Zonwering ophangen

Als ik een zonnescherm koop bij Praxis, kunnen jullie dan ook zorgen dat hij wordt opgehangen? Het gaat om een handmatig knikarm scherm van 3 meter breed op de begane grond. Graag ook de oude zonwering weghalen (op dezelfde plek).

Zonnescherm vervangen

Eerst bestaande zonnescherm weghalen. Op een ander tijdstip nieuw zonnescherm ophangen, omdat er in de komende weken schilderwerk gepland staat.

Nieuw zonnescherm ophangen

Het afhalen van het oude scherm en het nieuw gekochte scherm van de Praxis weer ophangen aan mijn balkon.

Zonnescherm ophangen

Graag ontvang ik een gratis offerte per mail(! ) voor het verwijderen van een oud zonnescherm en plaatsen van een nieuw zonnescherm (handmatige bediening/circa 3 meter breedte).

Zonnescherm ophangen als terraszonwering

Ik wil graag weten hoe duur het is om een zonnescherm te laten ophangen. Ik wil namelijk een terraszonwering bij de Praxis kopen, maar kan dat niet zelf ophangen.

Rolluiken monteren

Ik wil 4 rolluiken ophangen op de begane grond met elektrische bediening en mijn ouders willen een zonnescherm van 5,5 meter breed ook elektrisch laten ophangen. Graag 2 aparte offertes

Partners

Partners van Casius