Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor klussen in studio:

Klussen in studio

Ik wil een wastafel en een douchewand laten monteren. Alle 2 producten zijn gekocht bij Praxis (wastafelpak Sierra Morena en SAMOS douchewand 6mm 210 x 120 cm).
Onze klant uit Bleiswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klussen in studio uit heel Nederland:

Tussenwand en plafond plaatsen in de studio

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik ben opzoek naar een timmerman die in een studio een tussenwand (ong. 5 1/2 m) kan plaatsen met een opening van 1.5 meter. Een plafond over een ander plafond (ongeveer 20 m²) heen plaatsen. En een kleine keuken verstoppen in een kast. Dit omdat ik de studio huur voor onbeperkte duur. Maar mocht ik er ooit uitgaan ik de studio weer kan opleveren zoals die was. Meerdere klussen zijn nodig maar dit is het begin.

Elektra verleggen en lampen ophangen

Wij hebben in ons appartement enkele elektra-klussen. In 1 kamer willen we 2 stopcontacten laten verleggen en laten wijzigen zodat er 5 stuks wandverlichting op aangesloten kunnen worden. In de 2e kamer laten we graag een stopcontact verleggen. Verder willen we in de studio een constructie laten maken, zodat er een zware lamp opgehangen kan worden. Het moet daarbij mogelijk zijn om de lamp te verplaatsen. Het gipsplafond zit daar op 240 tot 250 cm. Er moet even bekeken worden op welke wijze dit op een stevige manier kan worden verzorgd. We ontvangen daarna graag uw advies en offerte.

Tegels zetten en een deur plaatsen

Ik wil twee klussen laten uitvoeren. Ik ben net ingetrokken in een studio in Maastricht, maar er zijn nog wat gebreken. In de badkamer zijn de tegels van de muur af (dit is 1 m2 maximaal). Dit zat voor een luik. De tegels heb ik in huis. Daarnaast wil ik graag een nieuwe deur laten plaatsen, omdat er een gat zit in de deur naar de badkamer. Zou u voor een nieuwe deur kunnen zorgen?

Klussen in huis

De werkzaamheden zijn als volgt: - De keukenkast moet opnieuw aan de muur worden gehangen, deze hangt nu los - Een muur met vochtplekken moet worden behandeld en geverfd, idem plafond.Dit is ongeveer 1 m2; - Raamomlijsting van 3 ramen geschuurd/geverfd en mogelijk gerepareerd, oud-Amsterdams hangsysteem met koord binnenzijde raam; - Gordijnrails opnieuw fixeren; - Houten eiken vloer geschuurd, gaten gedicht en opnieuw witwaxen, white oil-verf. Dit is ongeveer 25 m2; - TL-lamp vervangen, in bed/kastomlijsting gefixeerd; - Scheuren in muur dichten, in studio van 27 m2 en badkamer; - Nieuw houten kozijn plaatsen boven verwarming; - Verwarming opnieuw fixeren in muur, hangt scheef; - Magneetsluiting aanbrengen in bedkast, ontbreekt bij enkele deur; - Nieuw douche putje plaatsen; - Nieuwe kit aanbrengen in badkamer; - Entree-deur schilderen.

Diverse klussen in winkel en kantoorpand

Het betreft diverse werkzaamheden in een studio: - In het kantoor dienen 6 lampen verwisseld te worden; - radiator bekleding aan brengen om een verwarming; - schilderij verplaatsen; - een strip vastplakken; - onder 15 planken zijn tl balken geplaatst. Echter zit dit zo vast dat de lampen niet te vervangen zijn. Dit moet opnieuw gemaakt worden. Graag maak ik een afspraak met een vakman zodat hij de ruimte kan bekijken en de werkzaamheden kan offreren.

Klussen en reparaties in huis

Ik heb een aantal klussen in mijn studio: 1: mijn voordeur klemt enorm, het is een zware houten deur die vermoedelijk te lang is, want hij schraapt aan de onderkant. Ik betwijfel of iemand deze deur in z'n eentje eruit kan tillen indien nodig; 2: ik heb twee naar boven scharnierende klap- keukenkastjes die niet meer open blijven staan, wanneer je ze naar boven opent (vallen gelijk terug naar beneden); 3: mijn koelkast is ingebouwd in een keukenkastje, waarvan het scharnier los zit. Ik kan hier zelf niet bij; 4: het scharnier van de wc-bril zit los, misschien moet die vervangen worden.