Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor sunline zonnescherm repareren:

Sunline zonnescherm repareren

Heden avond haal ik mijn elektrische zonnescherm (Sunline) omhoog en klapt vervolgens met een bloedvaart naar beneden waardoor de rechterarm nu gebroken is. Zonnescherm lijkt ook geen kracht meer te hebben om hem omhoog te halen. (Motortje kapot?)
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sunline zonnescherm repareren uit heel Nederland:

Sunline zonnescherm repareren

Ik heb een probleem met mijn zonwering van merk Sunline; betreft een elektrische zonwering - de knop doet de zonvering naar beneden maar niet meer naar boven.

Sunline zonnescherm repareren

Ik heb 'n elektrische luifel van Sunline, ik denk dat dat het merk is want die naam staat erop, en met OF 'n windvlaag of door zware regen toen ik er even niet was is de linkerarm uit balans geraakt... omgebogen. De luifel gaat nog wel dicht maar oneven.... links blijft ie 'n stukje open staan. Ik zou graag 'n offerte krijgen wat mij reparatie gaat kosten ALL IN.

Sunline elektrisch zonnescherm repareren

Zonnescherm 4 meter breed, uitval 3 meter. Merk is Sunline ca 8 jaar oud Scherm rotl niet meer goed in. Motor ratelt is waarschijnlijk kapot. Vervanging nodig. Graag kosten opgaaf inclusief BTW en termijn waarop gerepareerd kan worden

Motor van knikarm zonnescherm vervangen

Ik wil een motor vervangen van mijn knikarm zonnescherm 4. 50 m breed uitval 2. 50 meter. Het is een Sunline Rainbow, wat kost het vervangen inclusief een motor. Uitval ligt nu los om schade te voorkomen.

Zonnescherm opnieuw ophangen

Wij hebben een zonnescherm hangen van het merk Sunline. Deze moet opnieuw opgehangen worden, links is de beugel een stukje uit de muur gekomen. Hierdoor is ook een scheur in de muur ontstaan. Ook dient onze zonnescherm afgesteld te worden. Graag ontvangen wij een offerte voor deze klus.