Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor keukenkraan vervangen:

Keukenkraan vervangen

Ik heb een nieuwe keukenkraan gekocht en ik wil de oude vervangen maar kan het zelf niet en zoek een klusser die het voor mij zou willen doen.
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan vervangen uit heel Nederland:

Keukenkraan vervangen

Ik zoek een loodgieter die mijn oude kraan kan vervangen. Dit wil ik door een nieuwe Grohe keukenkraan.

Keukenkraan vervangen

Onze keukenkraan (mengkraan) is inmiddels zo'n 15 jaar oud en begint steeds stroever te draaien. Gezien de leeftijd van de kraan willen we de kraan laten vervangen door een nieuwe. De voorkeur voor een nieuwe kraan gaat uit naar een Venlo Nimbus New 1-gats (typenummer B8185AA). Levering van de kraan en montage daarvan graag in de totaalprijs inbegrepen. De ruimte in het keukenkastje is niet heel groot

Keukenkraan vervangen

Kokend waterboiler demonteren Keukenkraan vervangen; zelf nieuwe aangeschaft. Nieuwe afvoer in de keukenkast realiseren, oude loodgieter heeft hier een doolhof van leidingen gerealiseerd wat niet goed loopt. U dient hier een betere optie voor te realiseren. ; loodgieter neemt materiaal mee.

Keukenkraan installeren

Ik wil de lekkende kraan in de keuken laten vervangen. Graag zou ik een offerte willen hebben met een nieuwe kraan erbij en eentje zonder nieuwe kraan.

Keukenkraan vervangen

In de keuken van het appartement dat we verhuren is de bestaande keukenkraan van Ikea defect. Ik wil hem laten vervangen door een nieuwe Keukenkraan, ook van Ikea. Ik zoek iemand die die kraan kan monteren.

Een keukenkraan en een douchekraan vervangen

Een keukenkraan en een douchekraan plaatsen.

Loden leiding naar keukenkraan vervangen

Ik heb een jaren '30 patterre woning met nog een naar ik schat 14 meter loden leiding naar de keukenkraan. Deze wil ik graag laten vervangen en mogelijk hoeft hiervoor geen vloer open gebroken te worden. Betreft gang - keuken situatie met luik. Ik laat mij graag adviseren over het best te gebruiken materiaal voor de leiding. Graag prijsverschil tussen ieder materiaal benoemen.

Keukenkraan aan boiler vervangen

Mengkraan in keuken, aangesloten aan kleine boiler, laten vervangen. Leidingen en koppelingen zijn er dus al. We hebben nog geen kraan gekocht.

Keukenkraan vervangen

Wil graag mijn huidige mengkraan vervangen door nieuwe mengkraan.

Waterleidingen laten ontkalken en kraan vervangen

Wij hebben twee douches met thermostaatkranen en een bad. Nu is het warmte water lauw, en komt er zelfs bij 50 graden water van onder de 38 graden. Wij vermoeden dat de waterleiding in de badkamer ontkalkt moet worden. Ook heb ik een lekkende keukenkraan die ik graag gerepareerd zou willen hebben.

Partners

Partners van Casius