Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor keukenkraan vervangen:

Keukenkraan vervangen

Ik heb een nieuwe keukenkraan gekocht en ik wil de oude vervangen maar kan het zelf niet en zoek een klusser die het voor mij zou willen doen.
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan vervangen uit heel Nederland:

2 kranen vervangen

Ik zou graag een keukenkraan en een wastafelkraan laten vervangen. Bij praxis heb ik 2 kranen gezien die ik graag zou willen. Hoe duur is het om door jullie deze 2 kranen te laten plaatsen?

Installatie Grohe Red Duo keukenkraan

De huidige kraan in de keuken moet vervangen worden door een Grohe Red Duo (zeg maar een kraan met 7 liter kokend water boiler erbij, een soort Quooker). De kraanset hebben we al in huis, evenals een verdeelstekker. Een foto van gootsteenkastje met huidige situatie is bijgevoegd.

Keukenkraan vervangen

De keukenkraan (2-gaten, brugkraan) moet worden vervangen. Oude kraan eerst verwijderen. Om erbij te kunnen moet de afvoer in het keukenkastje verwijderd worden èn moet de achterwant van het keukenkastje verwijderd worden. De ruimte tussen de wasbak en de muur is ca. 15 cm. Graag eerst langskomen om de situatie op te nemen. Nieuwe kraan reeds aangeschaft: Horus Victoria 19141.

Vervangen van keukenkraan

De keukenkraan in de pantry laten vervangen met een standaard type, dus geen extra opties. Wat zijn de kosten? Ik hoor het graag.

Keukenkraan door een mengkraan vervangen

Ik wil de kraan die in het aanrechtblad in de keuken gemonteerd zit laten vervangen. De koppeling klopt niet, waardoor we zonder warm water zitten. De huidige (te vervangen) kraan is de Lanesto 250351 Old Fashion mengkraan. De nieuwe kraan kan ik zelf kopen, maar als u diverse kranen zelf hebt, hoor ik dat graag. De aansluit- of koppelstukken graag leveren door de loodgieter. Er hoeft geen leidingwerk aangepast te worden. Graag een offerte met prijzen inclusief levering van een nieuwe mengkraan en zonder levering van een nieuwe mengkraan. De oude kraan ook graag afvoeren.

Keukenkraan vervangen

Ik wil de keukenkraan vervangen voor een mengkraan Grohe type Costa S. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Keukenkraan vervangen

Ik heb een Grohe keukenkraan van ongeveer 17 jaar oud die lekt. Ik denk dat repareren lastig is, dus denk ik dat het beste is een nieuwe kraan aan te schaffen en aan te laten sluiten. Wie kan me hiermee helpen en wat zouden de kosten zijn? Ik denk daarbij aan de Grohe Costa S of Costa L.

Elektrische boiler en keukenkraan vervangen

De boiler moet in de keuken komen, op die plek zit al een boiler van 50 liter. Dat is een +/- 25 jaar oude elektrische boiler die er dan ook afgehaald moet worden en de nieuwe mag daar weer geplaatst worden. De nieuwe mag ook gewoon 50 liter zijn. Hiermee wordt de keukenkraan, douche en douchekraan verwarmd. Omdat de keukenkraan er precies onder zit, ga ik er vanuit dat ik ook meteen een nieuwe kraan nodig heb. Die zou ik er dan graag meteen bij geïnstalleerd willen hebben als dat mogelijk is. Momenteel heb ik een ronde boiler die daardoor veel ruimte inneemt tussen de keuken kastjes, graag zou ik een wat plattere boiler willen hebben zodat ik er makkelijker iets overheen kan plaatsen. Acties: - Aanschaf nieuwe 50 liter boiler - Aanschaf keukenkraan - Oude boiler en kraan weghalen - Nieuwe plaatsen - Kraan plaatsen

Vervangen keukenkraan

Ik wil de kraan in de keuken laten vervangen.

Keukenkraan en spoelbak vervangen

Ik wil graag een keukenkraan en spoelbak laten vervangen. Beide zijn reeds aangeschaft.

Partners

Partners van Casius