Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor houten kozijnen plaatsen en dicht maken van bovenlicht:

Houten kozijnen plaatsen en dicht maken van bovenlicht

Ik wil op de benedenverdieping 2 bovenlichten laten dichtmaken en stucen en 2 houten deurposten laten plaatsen.
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten kozijnen plaatsen en dicht maken van bovenlicht uit heel Nederland:

Aanbouw achterzijde realiseren

Wij willen een aanbouw van 2,5 diep en 5,80 meter breed met 2 openslaande deuren, links en rechts ramen. Een vergunning is niet nodig, voor zover ik begrepen heb. We zijn ons nog wel een beetje aan het oriënteren, naar alle mogelijkheden. Er moet een radiator komen, verlengen van bestaand systeem. Afwerken in aanbouw zoals in bestaande bouw, we hebben nog verf over. Stroomvoorziening, een lichtpunt en een stroompunt buiten voor bestaande buitencameralamp. Overzetten van huidige zonnescherm. Rechterkant is al een aanbouw aanwezig, links niet. Natuurlijk sloopwerk van huidige woonkamer/tuinmuur. Wat is het prijsverschil tussen houten en kunststof (deur) kozijnen? Het mooist is natuurlijk baksteen aan de buitenkant. Tekeningen moeten nog.

keukenkozijn met vast bovenraam en stolpraam

Ik zou een offerte willen voor het plaatsen van 2 keuken ramen 2.010 x 1.193 bovenlicht met dubbelglas en HR++ stolpraam met HR++ Houten kozijnen.

Kozijnen vervangen

Wij willen ons huidige kozijn van 105 x 105 cm vervangen op een schuin dak. Het is een houten kozijn, en mijn voorkeur gaat uit naar kunststof. Advies is welkom. Zie foto

Achterzijde nokverhoging, voorzijde dakkapel

Voor onze woning zoeken wij een aannemer. Wij zouden graag een nokverhoging willen laten uitvoeren en een dakkapel laten plaatsen. Het gaat om een nokverhoging aan de achterzijde van het huis van circa 4 a 5 meter en aan de voorzijde om een dakkapel van circa 4 a 5 meter. Welke wij graag zouden zien met kunstof kozijnen en kunstof buitenafwerking en casco aan de binnenkant. Het huis komt uit 1957. Het dak is een 30 graden dak met daarin een hangend spant en een houten verdiepingsvloer.

Uitbouw + dakopbouw

Wij willen graag achter aan aanbouw van 3 bij 5 meter. De eerste verdieping willen we uitbreiden met een dakopbouw. Ik heb de tekeningen van de architect toegevoegd. Graag alle deuren en kozijnen van hout. Voor opbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een houten constructie. De uitbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een metsel constructie. Vergunning is al aangevraagd.

Sedum dak, dakpannen reinigen, dakraam vervangen en houten kozijnen vervangen door kunststof

Wij zijn net verhuisd en willen op onze aanbouw (plat dak, ongeveer 20 m²) graag een sedum dak bedekking. We hebben nu bitumen. Dus we zouden graag een offerte ontvangen, ik hoor graag of/wanneer u daar een afspraak voor wilt maken. De aanleiding om u te benaderen was het groen dak. Maar ons schuine dak is ook aan reiniging/herstel toe, dakpannen moeten recht gelegd worden en we hebben veel mosvorming. Coating is niet nodig. We zouden in de toekomst zonnepanelen willen hebben, dus we zouden ons dak daar ook paraat voor willen hebben. Dak is ongeveer 3 x 4 en dit aan twee kanten. We hebben ook nog een dakraam dat vervangen moet worden. Deze is ongeveer 80 x 80 cm, en we willen dezelfde maat behouden. Afvoeren doen we zelf. Dan hebben we nog twee houtenkozijnen die we voor kunststof kozijnen willen vervangen met dubbel glas. Mogelijk zou dit allemaal meegenomen kunnen worden? We hebben een hoekwoning. Ik ben in juni uitgerekend, dus het zou heel fijn zijn als het rond begin mei klaar is. Anders zou het later in het jaar gedaan moeten worden.

Stukje wand weg breken en schuifdeur maken

Ik zoek een aannemer voor een klus in mijn woning. Ik wil in onze aanstaande woning een stukje niet dragende Ytong muur laten weg breken, en daar netjes afgewerkt een schuifdeur in laten plaatsen. Dat zal tussen 30 maart en 4 april moeten gebeuren. Zie in de bijlage de bewuste muur onder de trap. Aan rechterzijde moet er een deurbreedte uit. Het gaat niet om een dragende muur en daarnaast wil ik een schuifdeur met houten kozijnen.

Een uitbouw maken achter een hoekwoning

Wij willen onze huiskamer uitbreiden. Voor de uit te breiden ruimte willen wij gebruik maken van de tuin. De huiskamer moet 2,5 meter naar links en 7 meter naar voren. Links (straatkant) moet deze opgebouwd worden met bakstenen en een raam van 180 cm in zitten. Aan de voorkant moeten glazen ramen en een schuifpui van 3 meter. Aan de rechterkant hebben wij buren waar een schutting tussen is geplaatst. Dat moet ook met bakstenen opgebouwd worden. Grond moet een fundering in komen en plafond willen wij een dakraam van 3 x 1,5 meter. Het gaat dus om een uitbouw van een kleine 40 meter. Dit moet waarschijnlijk casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw.

Een uitbouw in L-vorm ontwikkelen achter een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die achter onze vrijstaande woning een L-vormige uitbouw kan realiseren van in totaal 25 m2. De uitbouw moet een hout skelet hebben, zijn voorzien van kunststof of houten kozijnen; woon-klaar worden opgeleverd en netjes zijn afgewerkt.

2 Klemmende buitendeuren repareren

Ik zoek een deurenspecialist die 2 verschillende buitendeuren, die zijn gaan klemmen door weersinvloeden, weer netjes gangbaar kan maken en eventueel daaruit voortvloeiend schilderwerk kan uitvoeren. Het gaat om houten kozijnen en deuren.

Partners

Partners van Casius