Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van Bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes, het realiseren van een voorzetwand voor geluidsinformatie, trap verstevigingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Berkel en Rodenrijs:

Elektrisch zonnescherm ophangen en aansluiten

Scherm ophangen en kabel elektriciteit aansluiten op stroompunt, wordt waarschijnlijk deze week geleverd door Praxis

Sunline zonnescherm repareren

Heden avond haal ik mijn elektrische zonnescherm (Sunline) omhoog en klapt vervolgens met een bloedvaart naar beneden waardoor de rechterarm nu gebroken is. Zonnescherm lijkt ook geen kracht meer te hebben om hem omhoog te halen. (Motortje kapot?)

Schuurdeur vervangen

Ik wil een schuurdeur vervangen, wat zijn de kosten hier van? (nog niet gekocht maar kijk naar deur CanDo tuindeur hardhout ML 480 211,5 x 83cm R4 I L1)

Plamuren en spuiten van de woonkamer

Ik wil graag de woonkamer schilderen en ben begonnen met behang trekken alleen trek ik stuc werk mee. Die gaten moeten dicht gemaakt worden en daarna geschilderd worden de woon kamer is zo’n 30m2 denk ik. Het oppervlakte waar de gaten zijn die eventueel gestuct of geplamuurt moeten worden is ongeveer 4m2. Vervolgens zou ik de muren willen laten afspuiten.

Zolderlamp op wisselschakelaar blijft branden

Zonder met lamp of schakelaars bezig te zijn geweest (zit al jaar zo aangesloten), bleef de ganglamp op zolder ineens branden. Forums vertelde dat het de schakelaar kon zijn. Ik heb beide wisselschakelaars vervangen, maar probleem blijft bestaan.

Plaatsen van douchecabine

Graag de oude cabine verwijderen en de nieuwe plaatsen. De nieuwe cabine regel ik zelf, u mag de oude ook afvoeren.

Keukenkraan vervangen

Ik heb een nieuwe keukenkraan gekocht en ik wil de oude vervangen maar kan het zelf niet en zoek een klusser die het voor mij zou willen doen.

Stenen plinten plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van stenen plinten rondom een haard in woonkamer en een stukje op de gang. Het gaat in totaal om ongeveer 3,20 meter. Plinten zijn al aanwezig / plintenstukken zijn 30 cm lang.

Houten kozijnen plaatsen en dicht maken van bovenlicht

Ik wil op de benedenverdieping 2 bovenlichten laten dichtmaken en stucen en 2 houten deurposten laten plaatsen.

Afzuigkap monteren

Graag zou ik een wandschouw afzuigkap willen monteren aan een afvoersysteem naar buiten toe. Graag zou ik willen weten wat mij dit gaat kosten.

Acacia salon tafel schuren en lakken

Door een ongelukje zitten er vlekken aceton op het blad van onze salontafel.Ik wil graag dat het blad wordt geschuurd en gelakt, oppervlakte is ongeveer 80 cm bij 150 cm.

Oude keuken onderbouw demonteren

De onderbouw van oude keuken demonteren deze bestaat uit : dubbele gootsteenkast met 2 spoelbakken en kraan, diepe hoekkast , 2 aanrechtbladen ( L vorm) 1 van 2 mtr en 1 van 1.20 mtr. Kit is al verwijderd en er hoeven geen tegeltjes weggehaald worden. Loskoppelen onderbouw vaatwasser en alles afvoeren.

Houten jaloezie monteren

Ik ga 2 jaloezieën kopen bij de Praxis en ik ben op zoek naar iemand die ze voor mij kan snijden en eventueel kan plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Plafonds verlagen van nieuwbouwwoning

Het verlagen van het plafond van de gehele begane grond van een nieuwbouwwoning. Woonkamer + Gang + Toilet ongeveer 60m2. Badkamer plafond verlagen ongeveer 5m2. Plafond verlagen t.b.v. plaatsen inbouw spotjes. Zolderplafond V-dak vlak maken gelijk aan plafond dakkapel met inbouwspotjes. Dit is ongeveer 10m2. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject

Buxushaag en bol verwijderen en afvoeren

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn voortuin een buxushaag, 5 meter lang bij 1 meter hoog, en een buxusbol kan verwijderen en afvoeren. Wortels dienen ook verwijderd te worden.

Pelletkachel plaatsen

Ik wil een pelletkachel installeren. Er is nog geen rookkanaal of hittebestendige plaat aanwezig. De rookgaspijp kan gelijk de gevel uit. De afstand tot de gevel is ongeveer 1-2 meter.

Binnendeur plaatsen

Een CanDo binnendeur plaatsen (22.20 x 90 cm), in een bestaand metalen kozijn met bovenlicht. Ik zou graag met de vakman overleggen of deze (Bradford) CanDo deur in het huidige frame zou passen.

Inmeten en monteren van een hordeur

Graag wil ik een hordeur op maat laten maken en plaatsen door een vakman. Gaat om het type Bruynzeel Plissé Hordeur 100x229 Wit 700 Serie. Aan welke kosten moet ik denken?

Fundering leggen en tuinhuisje plaatsen

Er moet een fundering gelegd worden voor het tuinhuisje in de achtertuin (nu gras). Vervolgens moet het metalen tuinhuisje in elkaar gezet worden en verankerd aan de fundering. Tuinhuisje: Duramax Metalen berging lessenaarsdak Pent 8x6 (inclusief Duramax Bodemframe Titan 8x6) Afmetingen van het tuinhuisje: 263 x 184 cm.

Motor van knikarmscherm vervangen

Scherm is 4. 75 breed is een knikarmscherm en heeft 2 armen en uitval 2. 5 m Motor is verbrand moet dus vervangen worden. Het is een tussenwoning beneden. A.S.A.P.

Losstaande vaatwasser verwijderen en afvoeren

Ik heb een inbouwvaartwasser los naast het keukenblok staan. Ik wil die afgevoerd hebben, de leiding van de zwanenhals onder aanrecht. Niet vervangen, niets verbouwen.

Keukeneiland en kast installeren

In welke stijl heb je interesse? Modern. Moeten er nog andere werken gebeuren? Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Keukeneiland 480 X 100 X 95 cm en een kast voor de ovens en KK 230 X 60 x 220 cm.

Rolluiken buiten ophangen

Voor en achter aan de buitenkant 1e verdieping rolluiken ophangen zonder motor

Raamdecoratie monteren

Hoe snel kunnen we een afspraak inplannen? Dit in verband met de lopende acties op jaloezieën.

Nieuwe golfplaat op schuur plaatsen

Door stormschade moet er een nieuwe zwarte vezelcement golfplaat (275 * 110 cm) op onze schuur geplaatst worden. Ook moet de windveer gerepareerd/vervangen worden en de oude golfplaat moet afgevoerd worden.