Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Bergschenhoek of directe omgeving.

271 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, schutting op maat maken x2, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Bergschenhoek:

Ramen opmeten en rolgordijnen ophangen

Ik wil graag meerdere rolgordijnen op laten hangen, maar eerst moeten de ramen worden ingemeten. Daarna bestel ik de gordijnen bij Praxis en wil graag de rolgordijnen op laten hangen.

Plaatsen van een vouwdeur, kozijn en glasplaat

Ik wil graag een vouwdeur laten plaatsen bij een trapgat. Het trapgat heeft een afmeting van 94 x 258,5 cm. Aangezien dat het trapgat zo hoog is, wil ik graag een glasplaat plaatsen boven de vouwdeur. De kosten bestaat dus uit de montagekosten en materiaalkosten.

Monteren Keter opbergkast

Ik heb bij jullie een Keter ''Store It Out Max''(opbergkast voor tuinartikelen) gekocht maar het lukt me niet om hem in elkaar te zetten. De montagetijd zou 25 minuten dienen te bedragen, maar ik krijg het niet voor elkaar. Hebben jullie een handige medewerker die dit kan oplossen?

Gaas in Hamstra rolhordeur vervangen

Gaas vernieuwen maat 85 x 207

Badkamermeubel en spiegel ophangen

Onze oude wasbak(meegeleverd vanuit de bouw) verwijderen en het plaatsen van een nieuw badkamermeubel met twee kranen. Nu hebben wij 1 kraan.

Tegels afvoeren

Ik wil graag zo snel mogelijk ongeveer 153 kleine tegels af laten voeren plus ongeveer 10 tegel randen. Het betreft ongeveer 4,5 vierkante meter.

Gat boren voor een afzuigkap

Ik wil een gat laten boren voor een afzuigkap.

Rolgordijnen vervangen

Ik wil graag twee rolgordijnen op mijn slaapkamer laten vervangen. Bij een derde driehoekig raam zou ik graag een nieuw gordijn willen hebben. Ik ben echt totaal niet handig, dus ik zou graag ook hulp willen bij het opmeten en installeren van de rolgordijnen. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de materialen.

Buitenzonwering elektrisch maken

Ik wil graag een offerte voor het elektrisch maken van ons zonnescherm. Het scherm is 6 meter breed en heeft een uitval van ruim 2 meter. Eventueel het vervangen van het oog.

Verwijderen houtkachel en vloer aanhelen

We willen graag de houtkachel uit de living laten halen. De metalen buis die naar de schouw leidt, moet ook gedeeltelijk verwijderd worden. De plaat onder de kachel verwijderen. De vloer onder de kachel herstellen met laminaatplanken (zijn aanwezig).

Rolluik plaatsen

Er moet een rolluik geplaatst worden op een slaapkamerraam. Het raam bevindt zich op de eerste verdieping. Het rolluik wordt met een band handmatig bedient. Het raam is 98 cm x 200 cm. Bijgevoegd is een foto van een soortgelijk huis met het juiste raam omcirkeld.

Gordijnrails en gordijnen ophangen

Ik wil 7m gordijnrails laten ophangen. Het adres in Hoboken 2660.

Motor van het zonnescherm vervangen

Ik wil de (defecte) motor van het zonnescherm laten vervangen. Het zonnescherm zit aan de achtergevel van het huis en is goed bereikbaar. Het scherm is iets minder dan 6 meter breed. Er zijn foto's beschikbaar.

Defect knikarm zonnescherm

Onze knikarm zonnescherm is defect. Gaat zowel niet omlaag als omhoog.

Click Rail schilderijsysteem ophangen

Het betreft het ophangen van een Click Rail schilderijsysteem van 1 x 3,60 meter aan de wand dichtbij plafond en 1 x 3,90 meter ophangen. Van 2 stukken van 4 meter (2x klein stukje metaal eraf zagen).

Doek zonwering vervangen

Vervangen doek knikarmscherm. Maat 6.35 x 2,50 Goede kwaliteit doek, kleur donkergroen/creme gestreept

2 rolluiken plaatsen

Het gaat om twee rolluiken plaatsen op de eerste verdieping van een eengezinswoning. Het zijn twee ramen van ca. 130 bij 160 cm waarbij de bediening aan de binnenzijde moet komen. Voor het bevestigen kan op de uitbouw worden gestaan. De rolluiken zijn op maat gemaakt en hoeven niet meer aangepast te worden. Ze komen eind deze week binnen. I.v.m. mijn werk contact liefst via email. Ik kan daarna wel terug bellen.

2 rolluiken plaatsen

Er moeten twee rolluiken worden geinstalleerd op twee ramen op de eerste verdieping. We hebben een uitbouw waarop je daarvoor kan staan. De bediening van de rolluiken moet wel aan de binnenkant komen. Het gaat om optima rolluiken van de Praxis met handmatige bediening. De ramen zijn beide ca. 130 bij 160.

Ophogen stuk grond

Ophogen van een stuk land het gaat om ongeveer 200 kuub ophoog grond egaliseren en gras in zaaien. Zachte ondergrond, dus rijplaten en niet te zware vrachtwagens of trailers.

Zonneschermen plaatsen

Installeren van zonneschermen rondom heel het huis boven en beneden. Rijtjeshuis, beneden een groot scherm over volledige breedte voor en achter, ongeveer 6-7 meter breed, achter twee schermen per kant, een van 4 meter en een van 2 meter breed. Totaal 6 schermen dus. Schermen aankopen doen we via Praxis.

Orchidee

Wij hebben een kassenbedrijf met Phalaenopsis, een orchidee soort. Wij willen jullie van harte uitnodigen om hier opnames te maken om een stukje achtergrond te geven bij de plant. Natuurlijk zijn wij bereid om planten te leveren om hiermee mooie arrangementen te maken of om mooie opgeknapte ruimten mee op te vrolijken. Ben bereid om verdere toelichting te geven. De vragen hieronder heb ik in moeten vullen, maar hebben geen raakvlak met mijn aanbieding.

Zonwering vervangen

Oude zonwering verwijderen en afvoeren (lengte +/- 575 cm). Plaatsen zonwering elektrisch met knopbediening binnen. Gaarne prijsopgave. Zonwering aangeschaft bij Praxis. Plaatsing zonwering is op de begane grond.

Geachte mevrouw, heer, Inmiddels is in ...

Geachte mevrouw, heer, Inmiddels is in 2½ jaar tijd in onze voor- zij en achtertuin vernieling aangericht. Door PV-Verbouw is, met resultaat, een tuinpoort aangelegd. De laatste keer is alleen in de voortuin vernieling aangericht. In eerste instantie willen we de tuin laten beveiligen met (verborgen) buitencamera's en extra buitenlamp die reageerd op beweging. Een andere optie is de voortuin te laten afsluiten, dit is niet onze voorkeur. Via Lectrra heb ik om info gevraagd, maar tot op heden geen reactie.

Bouwen van bijgebouw(schuur 50m2) en ...

Bouwen van bijgebouw(schuur 50m2) en vergunningsvrij bijgebouw 30m2. Enkelsteens met pannen dak. Heiwerk is al verricht. Moet verder nog wel wat grond/vloerwerk gebeuren. Funderingsblokken bijvoorbeeld. Bijgebouw 30 m2 moet aan achterzijde van schuur50m2 aangebouwd worden. Schuur moet voor eind aug 2008 staan gebruiksklaar.

In onze badkamer lekt al een hele tijd ...

In onze badkamer lekt al een hele tijd het inbouwtoilet. De voegen worden vochtig en ook lekt er vocht door de voegen. Naar de slaapkamer en naar de benedenverdieping. Het is mijns inziens nodig om een volledig nieuw inbouwtoilet (normaal/goede kwaliteit) te plaatsen. En dus moeten er tegels weg, de lekkage opgespoord en een nieuwe toiletpot met doorspoel/stortmechanisme erin en weer tegels ervoor.