Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor voordeur vervangen door nieuwe voordeur en al het houtwerk eromheen.:

Voordeur vervangen door nieuwe voordeur en al het houtwerk eromheen.

Bestaande voordeur jaren 60 model wat enigszins is aangepast qua uiterlijk. Alles eruit halen een nieuwe deur jaren 30 stijl in het midden plaatsen die iets breder zal zijn dan de vorige en iets hoger. En met hout alles eromheen dichtmaken.
Onze klant uit Bergambacht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voordeur vervangen door nieuwe voordeur en al het houtwerk eromheen. uit heel Nederland:

Vervangen onderdorpel

ik wik graag onderdorpel van mijn voordeur laten vervangen. de onder dorpel is verrot.

Dorpel buitendeur vervangen

Ik wil graag de dorpels van 2 buitendeuren laten vervangen vanwege houtrot. Gaat om de voordeur en schuurdeur, deze bevinden zich naast elkaar. Daar tussen de deuren zitten ook nog een stuk dorpels. Welk materiaal ik als vervanging wil weet ik nog niet. Het liefst natuursteen of kunststof.

Stoep voordeur open halen en uitgraven tot waterleiding en weer dichtmaken

Om onze waterleiding te vervangen moet bij ons voor de deur de stoep opengemaakt worden en gat gegraven worden naar de leiding. ik denk dat dit maximaal 1 meter diep is en zo breed is als de deur. PWN zal de leiding vervangen. Daarna moet de stoep weer dicht gemaakt worden. Ik kan bij de gemeente een vergunning hiervoor aanvragen, dit moet omdat het openbare ruimte va de gemeente is.

vervanging, schilderwerk voordeur

Ik wil graag mijn hele voordeur vervangen. De oude voordeur is gebroken bij het slot. Deze moet dus verwijderd worden. Graag een nieuwe voordeur van hardhout afhangen, indien mogelijk ook de schilder werkzaamheden van deur als deurpost. De afmetingen weet ik momenteel niet.

Kozijnen en voordeur vervangen

Ik wil dat de hele kozijnen en de voordeur van de schuur vervangen met kunststof. Afmetingen stuur ik naar de vakman, gaat om 5 ramen en 2 deuren.

Verplaatsen meterkast

Complete meterkast verplaatsen en vervangen door een slimme meterkast, hierbij ook extra groepen realiseren. Hij komt 2 meter verderop, hij staat midden in de woning wij willen hem naar de muur verplaatsen bij de voordeur.

2 Ramen in een voordeur vervangen

Ik heb een witte kunststof voordeur met daarin twee ramen. Ik ben op zoek naar een specialist die dat kan vervangen. Afmeting ongeveer Boven: 123,5 x 72,5 cm en Onder: 57 x 72,5 cm Op dit moment zitten daar dubbele beglazing in met aan de binnenkant helder glas en de buitenkant figuurglas. Beide ramen zou ik graag willen vervangen voor dubbele beglazing met mat glas.

Raam in de voordeur vervangen

Ik wil twee ramen in mijn voordeur laten vervangen door egaal matglas. Beide ramen zijn even groot. Afmetingen: 81 bij 68

Ophogen vloer tussen begane grond en souterrain

Voor ons nieuwe huis willen wij de vloer verhogen bijvoorbeeld 30 a 40 centimeter / vervangen door een renovatie vloer met vloerverwarming. Er zou dan een entree gerealiseerd moeten worden bij de voordeur op de huidige hoogte zodat deze nog wel naar binnen kan openen, in de entree komt dan een opstap. Tevens willen wij dan de kozijnen aan de achterzijde verhogen. Zodat we een afstap krijgen naar de tuin toe.

Vervangen kozijn en voordeur

Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn voordeur, deurpost en kozijn bij de keuken kan vervangen. De voorzijde van ons huis heeft houten kozijnen en een houten voordeur. Wij zouden dit graag vervangen door kunststof kozijnen en een kunststof voordeur (met als verplichting dat de voordeur er hetzelfde uitziet als de huidige voordeur).

Partners

Partners van Casius