Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Barendrecht of directe omgeving.

907 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: nieuwe keuken bouwen, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, systeem plafond vervangen door gyproc platen, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, motor installeren knikarm zonnescherm en aansluiten, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Barendrecht:

Plaatsen van meerdere horren

Ik wil in mijn 5-kamer woning, meerdere horren laten plaatsen. Wie wil met mij mee kijken baar welke hor, waar moet komen, en welke soort? Ik verneem graag uw reactie.

Dakkapel en plafond afwerken met gipspleten

Ik zoek een vakman die een aantal open stukken op mijn zolder kan afwerken met gipsplaten. Om hoeveel m2 het gaat is nog niet precies duidelijk. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Scheidingswand plaatsen in inloopkast

Voor mijn inloopkast wil ik graag een scheidingswand laten plaatsen d.m.v. een schuifdeur systeem. Breedte van de scheidingswand circa 2.33m. breed en circa 2.46 m. hoog.

Horren plaatsen voor drie ramen

Ik wil graag 3 horren laten plaatsen voor ramen. Ik zal deze hor pakketten zelf aanschaffen maar deze zullen eventueel nog wel op maat gezaagd moeten worden. Daarnaast is van 1 raam, het sluitmechanisme kapot, deze moet vervangen worden. Echter heb ik daar geen materialen voor.

Elektrisch zonnescherm repareren

Ons elektrisch (knikarm) zonnescherm wil niet meer helemaal inrollen. Wij willen dit graag zo snel mogelijk laten repareren.

Oogwindwerk van zonnescherm repareren

Het oog (pastic) van de oogwindwerk is afgebroken. Enkel dit moet gerepareerd worden en niet het gehele onderdeel.

Knikarmscherm repareren

Mijn knikarm zonnescherm is losgekomen van de gevel. De keilbout lijkt te zijn afgebroken. Scherm hangt nog aan twee zijden vast en werkt nog wel. Verzoek tot vrijblijvende offerte voor reparatie

Schutting paneel herstellen na storm

Tijdens de storm is een paal gebroken en een schutting paneel los gekomen. Paal is afgeschreven maar paneel mogelijk nog te redden. Graag indicatie herstel mogelijkheden en prijs indicatie.

Paarden paddock verbeteren

Wij hebben een paddock waar onze paarden altijd in staan en ook in liggen. Hij is nu ongeveer 10 jaar oud. Hij was altijd keurig droog zelfs met de ergste regen. Echter hebben wij 1,5 jaar geleden nieuw zand laten storten en dat was iets minder grof zand, omdat het grove zand niet verkrijgbaar zou zijn. Sinds dien is de paddock steeds slechter geworden en staat nu bij de minste regen al blank. Een deel van de bak lijkt echt blubber in plaats van zand. De paddock is 12,5 x 12,5 meter Hebben jullie een idee wat we hier aan kunnen doen?

Tegelvloer verwijderen

Tegelvloer verwijderen in de kamer en de keuken gang = 45 m2 eengezinswoning en afvoeren van de puin kan dichtbij staan

Lamp ophangen en douchekraan vervangen

Ik wil graag een lamp op laten hangen en een douchekraan laten vervangen. Ik heb de materialen al gekocht. Mijn huis is uit bouwjaar 2000. Ik ontvang graag uw offerte.

Leisteen vloer uithakken en afvoeren

Ik zou graag prijzen willen ontvangen voor het uithakken van een leistenen vloer (zie bijlage). Het gaat om ongeveer 65 vierkante meter. Inclusief het afvoeren van het puin. Het betreft een lege woning.

Badkamer vergroten

We would like to increase the size of badkamer in order to fix a bathtub. How much will it cost to move the wall (where badkamer sink is now. You have to move the sink to under the badkamer window) towards slaapkamer 2 and then fix one bathtub? I am attaching the current floor plan (first_floor. Jpge) and the desired plan (New_badkamer_plan. Jpge). An rough cost estimate and thereafter a detailed plan would be great to have. Regards, Geo Nederlandse versie: We willen de grootte van de badkamer vergroten voor een badkuip. Hoeveel kost het om de muur te verplaatsen (waar de wastafel nu is. U moet de gootsteen naar beneden onder het badkamervenster verplaatsen) naar slaapkamer 2 en dan een badkuip repareren?

Vogelwering plaatsen en nesten verwijderen

Graag zou ik in 11 meter dakgoot aan de voor- en achterzijde van mijn woning vogelwering willen laten plaatsen. Ook wil ik graag de nesten die er nu zitten laten verwijderen. Graag ontvang ik een offerte met daarin de soort vogelwering die u gaat plaatsen en de kosten daarvan.

Vloerbedekking en lijmresten van open trappen verwijderen

Wij hebben 2 open trappen waar op de treden rondom tapijt zit. We willen het tapijt en de lijmresten laten verwijderen, zodat we de trappen zelf kunnen gaan schilderen. Beide trappen hebben 12 treden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Raamfolie aanbrengen

Wij hebben 2 ramen in de voordeur van 55 x 66,5 en willen hier graag folie op. Graag horen wij hier de kosten van.

Dubbele plissé deurhorren monteren

Dubbele plissé hordeuren. Een cassette links en een cassette rechts. Kleur RAL 9010 wit. Gaas zwart. Sluiting midden. Kozijnen van hout. Nog niet aangeschaft. Hij moet gemeten worden en op maat gemaakt. Kan er iemand komen om de situatie te bekijken en deur op te meten.

Motor van de zonwering vervangen

Ik heb een zonwering, knikarmscherm, 5 meter breed met een uitval van 2,4 meter. Deze is van Ommado met Somfy motor en afstandsbediening. Nu is de motor defect en ik wil deze laten vervangen en opnieuw afstellen. Tevens ook een zelfde tweede kleinere (3,2 meter), die ernaast hangt, nakijken en mogelijk afstellen. De nieuwe motor moet worden aangeschaft. De schermen zijn ongeveer 10 jaar oud en verder in prima staat, 1e eigenaar. Kunt u mij een vrijblijvende offerte geven aub?

Buiten een zonnescherm monteren

Ik zou graag mijn zonnescherm op willen laten hangen. Het is een elektrisch scherm van 5.50 meter breed. Een standaard scherm. Ophangen aan een gemetselde gevel. In de gevel loopt een betonnen balk die wat uitsteekt. Daar moet het scherm aan opgehangen worden.

Trekken UTP kabel

Trekken van UTP kabel van woonkamer naar slaapkamer via de meterkast. Is nodig om de Mediaboxen met elkaar te verbinden. Er loopt een coaxkabel naar TV in slaapkamer, kan hier een UTP kabel bij? Er loopt ook al een UTP kabel van woonkamer naar Connectionbox Ziggo door de niet gebruikte telefoonleiding in de meterkast. Ik heb deze zelf getrokken maar ik ben bang dat ik de verkeerde kabel (patch) hiervoor gebruikt heb. Deze dan evt. Ook vernieuwen.

Laminaat leggen en behang afsteken

Ik wil graag 75 m2 laminaat laten leggen inclusief ondervloer en plinten. Daarnaast wil ik graag apart weten hoe duur het is om door jullie behang te laten verwijderen. Het gaat om een woonverdieping van 5.15 x 8.58 meter (een woonkamer, hal en slaapverdieping met 3 slaapkamers van 4.53 x 4,... meter 2.89 x 3.97 meter en 3.35 x 2.08 meter). De start van deze klus ligt tussen 3 juli en 10 juli.

Motor van een zonnescherm repareren

De motor van ons zonnescherm is kapot, we hebben een somfy van 4.5 bij 2,5 meter. Kunt u de motor vervangen? Het zonnescherm is 14 jaar oud. Of is het eventueel mogelijk er een handmatig zonnescherm van te maken?

Pergola met harmonicadoek laten monteren

Ik wil graag een pergola van 3 bij 3 meter met harmonicadoek laten plaatsen. Wat kost dat ongeveer?

Verduisterend gordijn en douchekraan plaatsen

Ik wil graag een verduisterend rolgordijn laten plaatsen voor dakraam, ook wil ik graag een thermische douchekraan laten plaatsen. Graag op korte termijn.

Montage van een Leen Bakker kledingkast

Ik wil graag onze kledingkast van Leen Bakker laten monteren. De kast is 200 x 198 x 51 (b x h x d). Hij heeft 4 draaideuren en 3 lades.